Dodaj do ulubionych

Witam, dziekujac za przyjecie:)

15.12.04, 00:16
Strasznie sie ciesze, ze tu jestem i ze to forum jest:)
Witam zatem, razem z Malym.Niufkiem.
Nina
Obserwuj wątek
    • pierozek_monika Re: Witam, dziekujac za przyjecie:) 15.12.04, 08:12
      Cześć, zaprezentuj nam Niufka :)
      • nina37 Malutek 15.12.04, 17:05
        Malutek malutki jest...72cm wzwyz, troche ponad 60kg "w sobie".Czarny.Niespelna
        4 letni.Introwertyk zdecydowanie;z gatunku zaczepno-obronnych,tzn.on zaczepia a
        pani broni:)Sklada sie glownie z futra i glutow;w futrze przechowuje skarby-2
        kilo zeschlych lisci,galazki a czasem nawet spore galezie.Jest niezwykle
        towarzyski-wpuszcza do domu wszystko i wszystkich,zwisa mu zupelnie kto i po co
        przylazl.Dlugo mysli...ale uwazam, ze to przez gabaryty...Zanim impuls
        przebiegnie po synapsach,to czasem ja juz zapomne, czego od niego chcialam;)
        Chrapie...Matko moja, to malo powiedziane!Wydaje z siebie takie dzwieki, ze
        filizanki w barku podskakuja...
        Wozi dzieci na grzbiecie,rozdziela klocace sie psy,panicznie boi sie kotow:)
        No i oczywiscie jest najbardziej kochanym psem w mojej galaktyce:)
        • libra.a Re: Malutek 15.12.04, 17:17
          :-D
          genialny opis.
          może masz fotkę?
          • miss_dronio Witaj Nino! 15.12.04, 19:43
            Witaj Nino i dołaczam się do prośby o fotkę:))
            • pierozek_monika Re: Witaj Nino! 16.12.04, 08:15
              to robimy łańcuszek: ja chcę fotkę! :)))
              Pięknie opisałaś psa :) już wiem że jest świetny :)
              • pejsik Ja tez witam 16.12.04, 09:54
                Dzieki, wlasnie odebralam maila o przyjeciu. Tez sie strasznie ciesze, bo jak
                znalazlam to forum to szkoda mi bylo ze ni moglam nic od siebie dodac.
                A ja witam wraz z Aura. Dwa machniecia ogona specjalnie dla Was od Niej!
                • miss_dronio Re: Ja tez witam 16.12.04, 13:30
                  Witamy serdecznie Ciebie i Auro:) Pisz jak najczęsciej. Może pochwalisz sie
                  fotką swojego pupila?:)))
                  • pejsik Re: Ja tez witam 16.12.04, 17:42
                    To znaczy z checia tylko jak?? :) Wstyd mi straszny ale nie wiem.

Bo moja Ruszka jest piekna, a topien jej urody=stopniowi zdziwaczenia.
                    Schroniskowiec to jest, co przeszedl wiele. Wzielam ja jak miala 6 m-cy, a 2
                    razy ja oddawali, przy czym ostatni wlasciciel nie zapomnial troszeczke jej
                    skopac i pomaltretowac. A co mu tam.
                    Jest to mieszaniec. Sundlonej wilczurzycy i rasowego huskiego. Czyli wiele w
                    jednym. A najwiecej pomyslow. Co by zbroic i jak zakamuflowac ze co zlego to
                    nie ja. Jak otworzyc sobie drzwi do wszystkich pokojow i udac ze same sie
                    otworzyly i jak przyniesc cegle w pysku z dworu i udawac ze pysk jest pusty.
                    Moj pies tez jest z tych co to odwazne sa dopoki stoja schowane pod spodnica
                    wlascicielki a wszystkich wchodzacych do domu na smierc by zalizaly.
                    No i jak kazda kobieta - warczy na inne suki:)
                    • miss_dronio :) 16.12.04, 20:47
                      > To znaczy z checia tylko jak?? :) Wstyd mi straszny ale nie wiem.
                      Zupełnie nie ma powodu do wstydu nikt nie wie zanim wie:)
                      Zdjęcia mozna zamieszczać tu:
                      > To znaczy z checia tylko jak?? :) Wstyd mi straszny ale nie wiem.
                      Wystarczy założyć nowy wątek i kliknąć "PRZEGLĄDAJ". Trzeba tylko pamietac, ze
                      zdjęcie musi byc mnijesze niż 64 kB. Jeśli bedzie problem ze zmniejszeniem to
                      chętnie pomogę, prosze tylko fotki przesłac na maila:) Po wysłaniu postu trzeba
                      trochę zaczekać aż moderatorka zaakceptuje go. Zwykle trwa to około doby choć
                      moze i dłuzej:) Acha i koniecznie prosze na tym forum napisac, ze fotki sie
                      ukazały bo wszczycy je chętnie zobaczymy!!:)
                      > Bo moja Ruszka jest piekna,
                      Ja się doczekac nie mogę:))))
                      • pejsik Re: :) 16.12.04, 22:06
                        Wiesz, dzieki za pomoc i chyba jeszcze z niej skorzystam. No jakos nie moge
                        znalezc tej opcji. Za krotko mam internet i jeszcze jestem troche zielona. Aura
                        zna sie lepiej. Po prostu podchodzi i wali w klawiature jak popadnie. A co
                        sobie bedzie zalowac!
                        • miss_dronio Re: :) 17.12.04, 00:40
                          > zna sie lepiej. Po prostu podchodzi i wali w klawiature jak popadnie. A co
                          > sobie bedzie zalowac!
                          hahahahah- a to akurat znam swietnie!:) Moi Państwo Kociarstwo wciąż wskakują
                          mi na klawiaturę dopisując przy tym swoje trzy grosze;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka