nina37 15.12.04, 00:16 Strasznie sie ciesze, ze tu jestem i ze to forum jest:) Witam zatem, razem z Malym.Niufkiem. Nina Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierozek_monika Re: Witam, dziekujac za przyjecie:) 15.12.04, 08:12 Cześć, zaprezentuj nam Niufka :) Odpowiedz Link
nina37 Malutek 15.12.04, 17:05 Malutek malutki jest...72cm wzwyz, troche ponad 60kg "w sobie".Czarny.Niespelna 4 letni.Introwertyk zdecydowanie;z gatunku zaczepno-obronnych,tzn.on zaczepia a pani broni:)Sklada sie glownie z futra i glutow;w futrze przechowuje skarby-2 kilo zeschlych lisci,galazki a czasem nawet spore galezie.Jest niezwykle towarzyski-wpuszcza do domu wszystko i wszystkich,zwisa mu zupelnie kto i po co przylazl.Dlugo mysli...ale uwazam, ze to przez gabaryty...Zanim impuls przebiegnie po synapsach,to czasem ja juz zapomne, czego od niego chcialam;) Chrapie...Matko moja, to malo powiedziane!Wydaje z siebie takie dzwieki, ze filizanki w barku podskakuja... Wozi dzieci na grzbiecie,rozdziela klocace sie psy,panicznie boi sie kotow:) No i oczywiscie jest najbardziej kochanym psem w mojej galaktyce:) Odpowiedz Link
miss_dronio Witaj Nino! 15.12.04, 19:43 Witaj Nino i dołaczam się do prośby o fotkę:)) Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: Witaj Nino! 16.12.04, 08:15 to robimy łańcuszek: ja chcę fotkę! :))) Pięknie opisałaś psa :) już wiem że jest świetny :) Odpowiedz Link
pejsik Ja tez witam 16.12.04, 09:54 Dzieki, wlasnie odebralam maila o przyjeciu. Tez sie strasznie ciesze, bo jak znalazlam to forum to szkoda mi bylo ze ni moglam nic od siebie dodac. A ja witam wraz z Aura. Dwa machniecia ogona specjalnie dla Was od Niej! Odpowiedz Link
miss_dronio Re: Ja tez witam 16.12.04, 13:30 Witamy serdecznie Ciebie i Auro:) Pisz jak najczęsciej. Może pochwalisz sie fotką swojego pupila?:))) Odpowiedz Link
pejsik Re: Ja tez witam 16.12.04, 17:42 To znaczy z checia tylko jak?? :) Wstyd mi straszny ale nie wiem. Bo moja Ruszka jest piekna, a topien jej urody=stopniowi zdziwaczenia. Schroniskowiec to jest, co przeszedl wiele. Wzielam ja jak miala 6 m-cy, a 2 razy ja oddawali, przy czym ostatni wlasciciel nie zapomnial troszeczke jej skopac i pomaltretowac. A co mu tam. Jest to mieszaniec. Sundlonej wilczurzycy i rasowego huskiego. Czyli wiele w jednym. A najwiecej pomyslow. Co by zbroic i jak zakamuflowac ze co zlego to nie ja. Jak otworzyc sobie drzwi do wszystkich pokojow i udac ze same sie otworzyly i jak przyniesc cegle w pysku z dworu i udawac ze pysk jest pusty. Moj pies tez jest z tych co to odwazne sa dopoki stoja schowane pod spodnica wlascicielki a wszystkich wchodzacych do domu na smierc by zalizaly. No i jak kazda kobieta - warczy na inne suki:) Odpowiedz Link
miss_dronio :) 16.12.04, 20:47 > To znaczy z checia tylko jak?? :) Wstyd mi straszny ale nie wiem. Zupełnie nie ma powodu do wstydu nikt nie wie zanim wie:) Zdjęcia mozna zamieszczać tu: > To znaczy z checia tylko jak?? :) Wstyd mi straszny ale nie wiem. Wystarczy założyć nowy wątek i kliknąć "PRZEGLĄDAJ". Trzeba tylko pamietac, ze zdjęcie musi byc mnijesze niż 64 kB. Jeśli bedzie problem ze zmniejszeniem to chętnie pomogę, prosze tylko fotki przesłac na maila:) Po wysłaniu postu trzeba trochę zaczekać aż moderatorka zaakceptuje go. Zwykle trwa to około doby choć moze i dłuzej:) Acha i koniecznie prosze na tym forum napisac, ze fotki sie ukazały bo wszczycy je chętnie zobaczymy!!:) > Bo moja Ruszka jest piekna, Ja się doczekac nie mogę:)))) Odpowiedz Link
pejsik Re: :) 16.12.04, 22:06 Wiesz, dzieki za pomoc i chyba jeszcze z niej skorzystam. No jakos nie moge znalezc tej opcji. Za krotko mam internet i jeszcze jestem troche zielona. Aura zna sie lepiej. Po prostu podchodzi i wali w klawiature jak popadnie. A co sobie bedzie zalowac! Odpowiedz Link
miss_dronio Re: :) 17.12.04, 00:40 > zna sie lepiej. Po prostu podchodzi i wali w klawiature jak popadnie. A co > sobie bedzie zalowac! hahahahah- a to akurat znam swietnie!:) Moi Państwo Kociarstwo wciąż wskakują mi na klawiaturę dopisując przy tym swoje trzy grosze;)) Odpowiedz Link