27.07.05, 18:05
hej, urlopowicze! Wszyscy się byczą a tu pusto. Mam nadzieję, że na jesieni się polepszy. Ale nie wierzę, że nie zaglądacie do sieci.... Gdzie te urlopki? Ja wyruszam już w sobotę raniutko na zasłużony odpoczynek i zamierzam wytłuc się autem po południowych drogach, a nawet poza górami :)
Co robicie? :)
Obserwuj wątek
    • uniq Re: urlopy :) 29.07.05, 01:27
      camillie napisała:

> hej, urlopowicze! Wszyscy się byczą a tu pusto. Mam nadzieję, że na jesieni
      > się polepszy. Ale nie wierzę, że nie zaglądacie do sieci.... Gdzie te urlopki?

Cały rok spędzony przed monitorem, to może teraz czas na przerwę od sieci.
      Chociaż siedząc w lesie pod Szczytnem co kilka dni, w nocy, drżącą ręką odpalam
      laptopa, łączę się z Pajęczyną żeby chociaż poczytać nagłówki maili... :) ech,
      cywilizacja czy uzależnienie?

> Ja wyruszam już w sobotę raniutko na zasłużony odpoczynek i zamierzam wytłuc
      > się a utem po południowych drogach, a nawet poza górami :)

No to miłej pogody. Tutaj od poniedziałku miało być słonecznie, dziś pod Centrum
      brodziłem po kostki, brr :(
      • camillie Re: urlopy :) 29.07.05, 20:45
        ja dzis brodzilam! jaka frajda. zalane dokumenty, auto w serwisie, piwko pod parasolkami, ktore odlatywały mimo betonowych podstaw.... czułam się malutka i zagrożona... i to drzewo rostrzaskane tuż obok... koszmar!
        • camillie Re: urlopy :) 08.08.05, 23:49
          i juz po... ale było super :) gdyby jeszcze tylko ten nawał roboty nie napadał
          przy poniedziałku :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka