Dodaj do ulubionych

Serfaus-Fiss-Ladis

02.07.13, 15:45
Czy ktoś był? Czy ktoś poradzi?
Wybieramy sie do Tyrolu w lipcu i mamy zamiar spenetrować góry wokół i rozsiane po nich place zabaw. I mam pytanie - czy place zabaw są darmowe? Wiem, ze można tam wykupić kartę, ale na kolejki, "bardziejsze" atrakcje itp, które oczywiście płatne są - nie wiem czy obejmuje to też place. Ze zdjęć wynika, ze one sobie po prostu są przy szlaku i można korzystać, ale czy to by nie był nadmiar szczęścia?
Nie wiem też czy karta ma różne opcje - na "wszystko", na wybrane atrakcje, na ile dni?
Wiem, ze jest strona Serfaus-Fiss-Ladis, ale nie jest tam - dla mnie przyjamniej - to jasno wytłumaczone, albo mam bielmo na oku....
Najlepiej by było, jakby mi jakiś dobry człowiek wyłożył jasno i prosto jak się tam poruszać i jakie są zasady.
Dzięki z góry.
Obserwuj wątek
    • adalbert21 Re: Serfaus-Fiss-Ladis 02.07.13, 17:32
      Istny bełkot
    • wislok1 Re: Serfaus-Fiss-Ladis 03.07.13, 19:58
      Tu się pytaj:
      forum.gazeta.pl/forum/f,244861,Austria.html
      To forum jest opanowane przez trolle!
    • austria.info-pl Re: Serfaus-Fiss-Ladis 04.07.13, 15:38
      Rezerwując nocleg w Serfaus, Fiss lub Ladis otrzymuje się dodatkowo Super.Sommer.Card., i z nią można bezpłatnie korzystania:

- z kolejek i wyciągów w tym regionie,
      - z parków dla dzieci (Erlebniswelt Serfaus, Sommer-Funpark Fiss),
      - z tzw. Wanderbus, autobus dowożący do kolejek i wyciągów, dla osób chcących pochodzić po górach,
      - z programu dla dzieci specjalnie przygotowanego w dwóch klubach (Murmli-Club Serfaus, Mini&Maxi Club Fiss-Ladis),
      - i z zorganizowanych wędrówek z przewodnikiem.

Erlebniswelt Serfaus www.serfaus-fiss-ladis.at/en/summer/adventure_world_serfaus
      Sommer-Funpark Fiss www.serfaus-fiss-ladis.at/en/summer/summer_fun_park_fiss
      Niektóre atrakcje w parku „Sommer-Funpark Fiss” są płatne, pomimo posiadania Super.Sommer.Card.!

Informacje w formie pdf www.serfaus-fiss-ladis.at/pdf/super_sommer_card_de.pdf

Karta jest ważna od momentu przyjazdu, aż do daty wyjazdu.

Pozdrawiamy serdecznie
      austria.info
      www.austria.info

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka