Dodaj do ulubionych

Nocleg w Graz

27.02.16, 09:02
Witam
W czerwcu zarezerwowałem nocleg w hotelu "Sud" .Po otrzymaniu potwierdzenia doczytałem się że przyjazd w święta lub niedzielę należy przed przyjazdem skontaktować się hotelem.
Może ktoś wie coś bliżej na czym ma to polegać.Z niemieckim i angielskim u mnie kiepsko.
Może ktoś był w tym hotelu.Jak można dojechać komunikacją do centrum itp.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • aseretka Re: Nocleg w Graz 27.02.16, 15:08
      Na stronie hotelu nie zauważyłam takiej informacji, że przyjeżdżając w niedzielę lub dzień świąteczny należy skontaktować się z hotelem. Być może chodzi o to, że w te dni nie ma nikogo w recepcji i należy powiadomić, o której godzinie się przyjedzie, żeby przyszedł ktoś z obsługi hotelu i udostępnił klucze do pokoju.
      Jeśli chodzi o dojazd to do centrum Graz (Jakominiplatz) dojedziesz autobusem linii 32.
      Aktualny rozkład jazdy znajdiedz tu:
      www.holding-graz.at/linien/fahrplaene/bus/linie-32.html
      Hotel jest przy przystanku Bad Straßgang (naciśnij na strzałki w górę i otwórz rozkład w PDF)
    • wislok1 Re: Nocleg w Graz 27.02.16, 18:37
      Zapewne jest, jak pisze aseretka !!!

Napisz do nich maila, wystarczy kilka zdań z użyciem translatora:

OEKOTEL Graz Süd/Flughafen: kalsdorf@oekotel.com

PS: hotel nie nazywa się SUD, tylko Oekotel
      www.oekotel.com/de/standorte-2/graz

• aseretka Re: Nocleg w Graz 27.02.16, 19:13
        > PS: hotel nie nazywa się SUD, tylko Oekotel
        Wydaje mi się, że się mylisz wislok. Autorowi wątku chyba chodzi o ten hotel:
        www.hotel-sued.com/
      • wislok1 Re: Nocleg w Graz 27.02.16, 22:23
        Zobaczymy, póki co są 2 opcje:

Oekotel Graz Süd
        Dwójka za 52 euro, Trójka za 69 euro

Hotel Süd
        Dwójka za 99 euro
        Ten obiekt przyjmuje wyłącznie Gości powyżej 18. roku życia. Więcej świetnych ofert znajdziesz tutaj...
        Hotel Süd ma bar czynny do 22, basen, podziemny parking i sądząc po fotkach na booking,com ma wielką recepcję

Ja stawiam na bardzo popularny wśród Polaków Oekotel
    • krzysztof5242 Re: Nocleg w Graz 29.02.16, 06:56
      Witam
      Serdeczne dzięki "aseretka".Jak byś wiedziała coś bliżej chętnie skorzystam np. co do biletów gdzie kupić gdzie skasować itd.Hotel to SUD ale nie OEKOTEL.
      Pozdrawiam
      • aseretka Re: Nocleg w Graz 29.02.16, 09:08
        Niestety w kwestii podróżowania transportem publicznym niewiele mogę pomóc. sad Ostatni raz korzystałam z autobusów i tramwajów w Wiedniu sporo lat temu. Biety kupowało się w trafikach (tabac).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka