alessa 31.10.06, 15:22 Piotr chciałam Ci na forum podziękować za dobre słowa. Cieszę się , że poznałam Ciebie , popieram Twoje działania w Kaprum , myślę , że razem coś zdziałamy dla dobra nart. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siejest Re: PIOTR - DZIĘKI 02.11.06, 18:54 Hej alessa!!! Ja / My tez sie cieszymy. Napewno cos nam sie uda dla dobra nartek, gosci wiedzacych po co jada i ogolnie. To ja dziekuje, bo tworzy sie z nas mysle fajna grupka i wszyscy na tym moga skorzystac. Odpowiedz Link
alessa Re: PIOTR - DZIĘKI 09.11.06, 10:49 Myślałam , że jeden dzień pojeździmy w Kaprun , ale okazało się , że nie ma warunków. Załatwiliśmy co trzeba i do Polski. Poznałam wreszcie tajemniczego Piotra i małżonkę , po spotkaniach wyjechaliśmy na noc do Polski. Także nie mieściliśmy się w datach , które podawałaś mi w meilu (BYŁAŚ W POLSCE). Gorąco Cię pozdrawiamy i oczywiście mamy nadzieję ,że znów się spotkamy. Odpowiedz Link
liloom Re: PIOTR - DZIĘKI 09.11.06, 15:19 No to moze nastepnym razem? Albo my znowu do Wloch? Albo u Piotra? Mysle, ze austriackie narty mozna z powodzeniem tu przeniesc. Odpowiedz Link
olustoja Re: PIOTR - DZIĘKI 09.12.06, 23:54 Piotr trzeba rozruszać to wszystko, w Dolomitach sypie , trasy zaczynają być czynne, a Ty milczysz. Pozdrawiam wszystkich znajomych Kto TO ???? Zagadka !!!! Odpowiedz Link
liloom zima? 13.12.06, 20:35 wesolych swiat, niestety nie moge narazie planowac nart ((( a jak czytam o tych dolomitach to serce sie rwie... ale macie fajnie... Odpowiedz Link
olustoja Re: PIOTR - DZIĘKI 02.01.07, 00:14 ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU, WSZELKIEJ POMYŚLNOŚCI, UDANYCH SZUSÓW NA NARTACH i wiele serdeczności. Z pozdrowieniami z Dolomitów Oleńka Odpowiedz Link
liloom Re: PIOTR - DZIĘKI 03.01.07, 12:49 Piotr, odezwij sie, na jaki adres do ciebie pisac? Odpowiedz Link
liloom Piotr 09.01.07, 18:38 Pytalam, bo poprzedni email dotyczacy wyjazdu zostawiles bez odpowiedzi, szkoda. Bylo to w listopadzie. Czy kontakt na Agnieszke jest aktualny? Podalam dalej. Ewentualnie podaj mi prosze numer telefonu lub skypa lub gadu-gadu (co tam masz) - ale emailem (!), ok? Odpowiedz Link
liloom piotr 19.01.07, 19:34 wyslalam ci emaila, z konkretna informacja i zapytaniem w sprawie nart. jak ze sniegiem u was? czy odczuliscie kirylla? Odpowiedz Link
liloom Do Piotra i Alessy 11.02.07, 12:11 Uprasza sie o opowiesc n.t. warunkow! Piotr bylam przejazdem i rzut beretem od Twojego regionu - niestety sluzbowo, wiec nie moglam ci zlozyc wizyty, ale ... WIDZIALAM SNIEG!!! Odpowiedz Link