ania_53 23.05.09, 12:18 Planuję wyjazd do Wiednia(4-5 dni),szukam taniego noclegu.Macie namiary na tanie pokoje, hostele itp? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liloom Re: nocleg w Wiedniu 24.05.09, 10:07 siejest, ja proponuje przyszpilic taki watek na gorze. aniu 53 - przejrzyj to forum, w poprzednim watku nawet bylo mnostwo namiarow. Odpowiedz Link
siejest Re: nocleg w Wiedniu 29.05.09, 11:28 A jak to się przyszpila? Pozdrawiam po samotnych dniach na alpejskich halach. Ach ten świeży ser u pasterzy... Odpowiedz Link
lamatha dla siejest 29.05.09, 19:22 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10003 i zacznij od Pomocy, tak jak prosza w naglowku forum, jest super pomocna powodzenia M Odpowiedz Link
liloom Re: nocleg w Wiedniu 30.05.09, 16:43 siejest napisał: > A jak to się przyszpila? > Pozdrawiam po samotnych dniach na alpejskich halach. Ach ten świeży > ser u pasterzy... nie wiem co masz u siebie na forum za mozliwosci, daj mi uprawnienia administratora na chwile to zobacze i ci powiem, albo przyszpile co tam trzeba i poprawie link na gorze. tylko daj znac emailem, zebym nie przegapila, bo nie wchodze tu codziennie (sorry ))) Odpowiedz Link
diakox Re: nocleg w Wiedniu 27.05.09, 14:24 Kiedyś rezerwowałem przez Wieden.com.pl Lauria Rooms and Apartments. Wychodziło jakieś 14 euro za noc w samodzielnym pokoju. W wieloosobowej sali byłoby pewnie taniej. Odpowiedz Link
liloom Re: nocleg w Wiedniu 30.05.09, 16:41 kiedys slyszalam o tym hostelu www.hostelruthensteiner.com/ jest w centrum i atrakcyjne ceny ale nie rezerwuje dla grup! Odpowiedz Link