do_urden 26.05.09, 16:19 Wybieram się na wakacje do Włoch przez Austrię i bardzo chciałbym spędzić chociaż jedną dobę w Hallstatt. Może znacie jakiś niedrogi i korzystnie położony nocleg w miasteczku lub jego okolicach? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mair Re: Nocleg w Hallstatt 26.05.09, 18:22 nie chce byc niegrzeczny ale kliknij tu a napewno cos odpowiedniego znajdziesz www.google.pl/search? hl=pl&q=hallstatt+pension&btnG=Szukaj+w+Google&lr=lang_pl&aq=f&oq= Odpowiedz Link
mair Re: Nocleg w Hallstatt 26.05.09, 18:25 jeszcze raz, kliknij na www.google.pl wpisz "Hallstatt noclegi" Odpowiedz Link
do_urden Re: Nocleg w Hallstatt 26.05.09, 22:37 Tyle to i ja wiem, po prostu chciałem się oprzeć na waszym doświadczeniu, może ktoś z forumowiczów już tam był. Odpowiedz Link
mair Re: Nocleg w Hallstatt 27.05.09, 06:44 fajnie, wiec nie jest ci zapewne obce, ze dzis wszystko co sie kreci w turystyce (tu mam na mysli noclegi) jest na necie a nikt i nigdy nie sprawdzi lepiej niz ty sam, nie traktuj tego jako zlosliwosc tylko jako dobra porade, 99% gasthaus´ow jest ok i sa stosunkowo tanie, mila obsluga, czysto bo to jest standardem w Austri, sniadania standardowe ale moga sie troche roznic w zaleznosci od regionu, wystarczajace na normalne wymagania, w kazdym pokoju TV i lazienka z wc w wielu, bardzo wielu przypadkach lepiej i wygodniej niz w hotelu z ****, czy bedzie dla ciebie milo znaczenie jesli ktos poda adres, ktory mozesz sam znalazc na necie ? milego pobytu Odpowiedz Link
do_urden Re: Nocleg w Hallstatt 27.05.09, 22:45 Myślisz, że kiedy pisałem ostatniego posta, miałem nadzieję że akurat Ty na niego odpiszesz? Odpowiedz Link
mair Re: Nocleg w Hallstatt 28.05.09, 08:07 najwidoczniej inni maja podobny poglad do mojego i uznali, ze moja odpowiedz powinna ci wystarczyc, odpowiadalem w milym tonie i dobrej wierze, nie sadzisz, ze nalezy mi sie podziekowanie za reakcje na twoj post ? Odpowiedz Link
simari1980 Re: Nocleg w Hallstatt 18.06.09, 19:23 O matko, ale maja niektorzy problemy...To juz sie nawet nie mozna zapytac ludzi na forum o opinie, po to sa przeciez fora, nie od tego zeby dogryzac i byc zlosliwym ale zeby pomagac sobie wzajemnie...My jedziemy do Hallstatt na tydzien, placimy za nocleg ok 48 Euro za dobe i w takiej cenie sa tam noclegi. Polecam strone www.hallstatt.net my tam znalezlismy nasze noclegi. Na mniej niz 45Euro za dobe nie licz ale na jeden dzien polecam hotel z widokiem na jezioro (ok 55Euro), cos niesamowitego, my sami wynajmujemy domek bez widoku bo jedziemy z malym dzieckiem ale za to mamy ogrodek i troche prywatnosci wieczorem. Odpowiedz Link
martynka_b_k Re: Nocleg w Hallstatt 19.06.09, 15:44 Byłam w tych rejonach parę lat temu i polecam zostać tam przynajmniej 2-3 dni. Samo Hallstatt jest bardzo drogie polecam przejechać się doi miejscowości z drugiej strony jeziora Oberhausen. Bardzo blisko a ceny znacznie niższe. Pozdrawiam Odpowiedz Link
andiat Re: Nocleg w Hallstatt 06.07.09, 21:46 martynka ma racje-pare dni(ten mikro klimat jest boski no i procesja na wodzie)samo miasteczko to cukierek a i okolica jest piekna.co do noclegu to proponuje w obertraun winkl-po 2 stronie jeziora zaraz za polem namiotowym(z drogi nie widac pola i tablica info do pola nedzna a samo pole namiotowe boskie)zaraz 1 budynki za polem namiotowym po lewej stronie tam pytaj. wiecej info skype andi,,at Odpowiedz Link