Gość: iiii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 13:55 Interesuje mnie kierunek Informacja Naukowa i Bibliotekoznastwo co sądzicie o tym kierunku i tej uczelni Czy są jakieś specjalności na tym kierunku? Czekam na odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pina_colada88 Re: UMCS 05.07.10, 15:29 Nie ma żadnych specjalności :) Tzn na początku jest wybór czy chcesz składać na nauczycielskie czy nienauczycielskie, ale zwykle jest za mało osób i tworzy się tylko specjalność nienauczycielską. Ja jestem właśnie po obronie- miałam 2.07 :). Jak chcesz odezwij się na gg 6171169 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moje_zdanie Re: UMCS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 15:29 hmm uniwerek ten to na pewno dobra uczelnia, ale wybrany przez Ciebiek kierunek to czy aby cos przyszlosciowego, nie mowie ze nie bo teraz wyzsze wyksztalcenie sie liczy, ale to tez zalezy co chcialaby w przyszlosci robic wiec moze lepiej pod tym kontem sie uczyc i przede wszystkim nastawic sie na nauke jezykow i otwartosc do swiata Odpowiedz Link Zgłoś