Dodaj do ulubionych

AGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.autocom.pl 21.07.06, 15:48
Jaki macie wskaźnik rekrutacji???? Ja mam chyba nie duży bo 400. Na jakie
kierunki zdajecie???
Obserwuj wątek
    • Gość: misc Re: AGH!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:24
      bauahaha stary z taka iloscia punktow to moze na prywatne cie wezma
      • Gość: k. Re: AGH!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 21.07.06, 18:32
        852 - geodezja
    • Gość: . Re: AGH!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 18:42
      podobny wątek jest na forum O MATURZE, chyba już około 110 postów
      • locca1 Re: AGH!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.07.06, 21:46
        a ja mam indeks na AGH...i tam mi coś napisali że mam współvczynnik 10 000 hehe:)
        • Gość: x men Re: AGH!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.autocom.pl 21.07.06, 21:47
          O to grubooo... Boże nie którzy tego roczni maturzyści to takie cymbały...
          • Gość: Leif Re: AGH!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 22.07.06, 04:07
            933 pkt, ale wole ae, wiec zwalniam miejsce na informatyce. Szczesliwiec spod kreski niech wspomni kiedys o mnie :D
            • Gość: szaki Re: AGH!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 15:30
              takie jestes pewny że dostaniesz się na infe Leif? nie zdziwiłbym się gdyby
              próg był nawet ok. 950pkt.
          • locca1 Re: AGH!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.07.06, 10:15
            Gość portalu: x men napisał(a):

> O to grubooo... Boże nie którzy tego roczni maturzyści to takie cymbały...

czemu cymbały?
            • Gość: kasiek Re: AGH!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 10:18
              daj spokój koleś sam się pogrąża: "nie którzy"
              • Gość: x men Re: AGH!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.autocom.pl 22.07.06, 15:09
                Locca1 i Kasiek nie mówiłem tego napewno o was! Chodziło mi o tego gościa co
                pisał wcześniej - misc. Zadałem pytanie jaki macie wskaźnik rekrutacyjny
                i "pochwaliłem" się swoim średniawym wynikiem. A ten bęcwał się wyśmiewa ze
                mnie i mi "doradza" że może przyjmą mnie na prywatne. Jak ja i tak wiem że
                raczej się dostanę bo złożyłem papiery na kierunek mniej popularny. No ale
                cóż... są ludzie i parapety. I to ma być maturzysta 2006 z zajebistą ilością
                punktów! Jak was uraziłem to przepraszam! Aha! Gramatyka nigdy nie była moją
                mocną stroną (niektórzy!). pzdr
                • Gość: kasiek Re: AGH!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 15:17
                  a to przepraszam,przez drzewkowy układ tego forum nie zawsze jest wiadomo kto do
                  kogo pisze... i nie martw się jak złożyłeś na mało popularny kierunek to może
                  przyjmą wszystkich:P
                  • locca1 Re: AGH!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.07.06, 18:37
                    czasami nie wiadomo co do kogo jest napisane:) życze powodzenia w
                    rekrutacji.moze sie spotkamy na AGH:D
                    • Gość: secretman Re: AGH!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 19:15
                      tylko uważajcie późna nocą schylając sie pod prysznicem po mydło w Olimpie( agh-
                      owskim akademiku) :D
                      • kasiek0019 Re: AGH!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.07.06, 20:08
                        hym;( wam to dobrze.Słuchać mnie teraz wszyscy gimnazjaliści(nie wiem skąt oni
                        na tym forum ale ....)uczyć sie matmy!!! bo za 3 4 lata możecie iść właśnie do
                        tej szkoły...życze jeszce dostania akademika=D nie to co my humaniści 2 kier na
                        krzyż po 12 os na miejsce........pozdrowienia dla wszystkich studentów AGHu........
                        • Gość: Leif Re: AGH!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 23.07.06, 06:47
                          Gość portalu: szaki napisał(a):

> takie jestes pewny że dostaniesz się na infe Leif? nie zdziwiłbym się gdyby
                          > próg był nawet ok. 950pkt.
                          Wlasciwie to mi to wisi, bo jestem juz na finansach, ale zdziwilbym sie jakby mnie nie przyjeli. W zeszlym roku brali od 870, tak slyszalem.

kasiek0019 napisała:
                          uczyć sie matmy!!!

Nic dodac, nic ujac- wujek Roman moze juz nie byc taki laskawy w przyszlych latach ;)
                          • Gość: nika Re: AGH!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 23.07.06, 08:05
                            w tym roku jednak matma byla prosta i na infie prog raczej przekroczy 900pkt a
                            o ile to zobaczymy;p
                            • plecionka Re: AGH!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.07.06, 11:41
                              Automatyka i robotyka, EIAE, 877 pkt. Myslicie, ze mam jakies szanse?
    • locca1 Re: AGH!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.07.06, 09:57
      ja bylam w akademikach AGH..w Kapitolu(bosko tam jest:D:D:D:D) i w Arkadii czy
      coś takiego..tam już nie jest tak różowo.warunki są nieciekawe.łazienki
      beznadziejne. Polecam Kapitol:D! chętnie bym sobie tam dłużej pomieszkala.może
      ktoś wie jak wygladaja akademiki UJ?
    • plecionka Re: AGH!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.07.06, 11:40
      Automatyka i robotyka, EAIE, 877 pkt. Troche malo, nie? Myslicie, ze mam szanse?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka