Dodaj do ulubionych

Wieczorowi!!!!!!

IP: *.autocom.pl 28.07.06, 16:22
Mam 22 latka i dostałem się na dzienne na agh ale kierunek mnie średnio
interesuje :/ i mam zamiar iść na wieczorowe na coś co mnie rajcuje. Łatwo
takie studia połączyć z pracą czy może lepiej szukać lekkiej pracy?? Czy to
prawda że zajęcia są często razem z dziennymi?? Czy dużo jest młodych takich
max. kilka lat po maturze czy więcej starszych takich po 30 albo okoł 30
lat??? Ile razy w tygodniu macie zajęcia i w jakich godzinach dokładnie.
Macie w tygodniu jakiś dzień wolny?? Ile płacicie za semestr? Piszcie jak
jest u Was! Im więcej napiszecie tym lepiej.
Obserwuj wątek
    • Gość: KAtarzyna Re: Wieczorowi!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 16:29
      Nie wiem jak jest na wybranej przez Ciebie uczelni, natomiast w Poznaniu na
      psychologii wieczorowej jest tak, ze teoretycznie zajecia zaczynaja sie od
      15.30 czesto nawet pozniej np. o 17.00. Bardzo łatwo takie studia pogodzic z
      praca. Sa jednak takie osoby, ktore nie pracuja, wiec aby nie konczyc zbyt
      pozno chodza po prostu na zajecia dzienne.To tak naprawde zalezy od studenta!
      U mnie na wieczorowych(2rok) to ludzie w przedziale 20-25, a osob starszych
      jest naprawde bardzo mało, najstarsza osoba to 30 latek.
      Ja miałam prawie 2 dni wolnego, bo zajec na pierwszym roku nie miałam za wiele.
      Za semestr jest ok. 3000zł . A ile zajec w tyg? Hmm, na pierwszym semestrze ok
      15 h, a na drugim 20-24h:).
      Wieczorowe sa czesto lepsze mniz dzienne, mam tu na mysli rowniez studentów:)
      • Gość: xtc Re: Wieczorowi!!!!!! IP: *.autocom.pl 28.07.06, 16:55
        A czemu uważasz że wieczorowe studia wraz ze swoimi studentami są lepsze od
        dziennych???
        • Gość: Katarzyna Re: Wieczorowi!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 17:02
          Akurat jesli chodzi o moj kierunek, to studenci wieczorowi sa bardziej chetni
          do pomocy, do ozyczenia notatek, do wyjscia na impreze niz dzienni.Sa
          zdecydowanie bardziej sympatyczni. Nie chce generalizowac, ale u mnie tak jest!
          • Gość: mw Re: Wieczorowi!!!!!! IP: 212.87.240.* 28.07.06, 17:37
            A czy jest możliwość przeniesienia się po pierwszym roku z wieczorowych na
            dzienne?
            • Gość: Katarzyna Re: Wieczorowi!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 17:44
              Niby istnieje taka mozliwosc, ale trzeba przejsc ponownie przez sito
              rekrutacji, uzyskac takie wyniki aby sie dostac na dzienne. Za srednia sie nie
              przeniesiesz(u mnie, i na wielu innych uczelniach).
              • Gość: mw Re: Wieczorowi!!!!!! IP: 212.87.240.* 28.07.06, 17:48
                czyli jedyna możliwość to poprawienie matury.Kucze,że taki ten 2006 rok musi
                być dla mnie fatalny...
                • Gość: Katarzyna Re: Wieczorowi!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 17:51
                  Niestety, ale chyba tylko to pozostało:)
                  ALe nie przejmuj sie, wieczorowe jak dzienne tylko, ze płatne:).
                  A nie masz juz szansy sie dostac na dzienne?
                  • Gość: mw Re: Wieczorowi!!!!!! IP: 212.87.240.* 28.07.06, 18:04
                    mam jeszcze szanse na prawo,ale ja od zawsze mysle o psychologii,zwlaszcza we
                    wrocławiu.Zobaczymy czy ta alternatywa wieczorowych wypali, bo jednak nad
                    wszystkim w tej chwili zaważą fundusze. W każdym razie dziękuje, ze pewne
                    informacje. Teraz już dalej musze się dowiedzieć jak wyglada sprawa wieczorowej
                    psychologii na Uniwersytecie Wrocławskim
                    • Gość: Katarzyna Re: Wieczorowi!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 18:13
                      NA UWr mozna sie na dzienne z wieczorowych przeniesc za srednia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka