Postanowiłam pójść na słynną dietę proteinową ducana.. Mam oponke i przydałoby się ją z rzucić

zapytałam kart jakie będą jej efekty czy uda mi się coś z rzucić

rozkład wróżbity Macieja:
sytuacja obecna-6 buław
przeszłość-rycerz buław
przeszkoda-6 mieczy
rada-kapłanka
nieuniknione-3 buław
efekty-mag
obecnie w 6 buław jestem zadowolona bo dziś 4 dzień i nie zanosi się że się wyłamię

mam wrażenie że zmniejszył się burzuch to i oko bardzo cieszy

rycerz buław to fakt że pomysł na dietę padł z dnia na dzień szybko wcielony w życie w tej diecie jest tzw faza uderzeniowa do tego też mi ten rycerz pasuje.. Przeszkodą w 6 mieczy to chyba nie pożegnam się z paroma kilogramami na zawsze.. Możliwy efekt jojo chyba że karta pokazuje fakt że dieta wymaga pożegnania się z wszelkim kalorycznym jedzeniem i że to nie takie proste.. Rada w kapłance zawsze jest trudna do odczytania. Napewno powinnam zaufać swojej intuicji robić wg swojego widzi mi się a nie wg cudownych rad osób pośrednich. Nieunikniony jest ruch w 3 buław

aktywność na diecie wskazana jak najbardziej a ta karta pokazuje że będzie i nie będzie ona samotną męczarnią

efekty w magu mogą być całkiem niezle.. Wróżyłam talią ludy lescot i na tej karcie kilka dziewczyn podziwia pana w centrum karty. Mam nadzieję że w przyszłości to ja będę takim magiem

a jak wy to widzicie? Będzie coś z tego?