Dodaj do ulubionych

Stosunek..

12.07.13, 19:18
Ciągnąc wątek Baby i dyskusje z Kashą zapytam o stosunek jednego takiego "Ksiuńcia" do mnie , a że sama sobie to zawsze pudruje to każdy rzut oka jest mile widziany

Sedno Rydwan
Taki nie jest 10 mieczy
Taki jest Głupie
wynik 6 buław Śmierć sprawiedliwość

Przyjemne karty przynajmniej te z początku - Rydwan jako kontakt ruch działanie, jakiś zdrowe nowe spojrzenie ma na mnie w Głupcu Nie przybiłam go sobą nie ma poczucia żalu i bólu wobec mnie w 10 mieczy a wynik mówi o triumfalnym powrocie który przemieni się w całkowite odcięcie. Czyli jego stosunek do mnie zmieni się z miłego na zapomnienie.. i tyle po Ksiuńciu wink
Obserwuj wątek
    • leda-is-one Re: Stosunek.. 12.07.13, 19:34
      Myślę że on w tym Rydwanie miewa zrywy w Twoja stronę,może mu faktycznie kuń okulał??zgubił podkowę?No w 10mieczy/już to przerabiał i świat się nie wali bez Ciebie ,przywykł i się nie martwi,jakoś to będzie mówi w Głupcu i idzie do przodu gdzieś tam swoim szlakiem..6 buław-może on to w końcu w sobie przezwycięży?.. i wszystko umrze Śmiercią Sprawiedliwego.....ja Cie przepraszam ale niezbyt optymistyczne te karty wyciungłaś;-(..
    • kashaa_35 Re: Stosunek.. 12.07.13, 19:36
      Moim zdaniem , kOntakt z Toba calkiwicie zmieni i przeobrazi jego kontakty z kobietami ,nigdy juz nie beda takie jak wczesniej , dalas mu do myslenia .. Moze zacza cenic I doceniac Ciebie i inne kobiety..?
      • algaria Re: Stosunek.. 12.07.13, 19:43
        Leda jesteś okrutna ..Buuuuuuuuuuuuuu
        Ale masz rację jemu już nic po mnie
        A Kashaa - to że on dzieki mniem na inne kobiety inaczej patrzy to wiem i z tym to trafiłaś 100%
        Tylko co mi po tym ja to umrze śmiercią - o ja nieszczęśliwa buuuuuuuuuuuuu
        • kashaa_35 Re: Stosunek.. 12.07.13, 20:03
          Mialabym tu zle slowo na koncu jezyka ale sie powstrzymamsmile
          • kashaa_35 Re: Stosunek.. 12.07.13, 20:09
            Algaria, co nas nie zabije to .... A Ty przezyjesz nas wszystkie i pocieszysz i karty polOzysz i okaze sie , ze program swoj bedziesz miec na cosmica Tvwink tak na powaznie !
            • algaria Re: Stosunek.. 12.07.13, 20:47
              kashaa_35 napisała:

> okaze sie , ze program swoj bedziesz miec na cosmica Tvwink
              > tak na powaznie !

Tiaaa z wróżem Davidem i jego różdżką big_grin
              • ja-tekla Re: Stosunek.. 12.07.13, 21:07
                eee, jak juz to na ezo, cosmica to ...takie niedomowienie....
                algaria, on nie wart ciebie! powtarzaj, az uwierzysz wink
                a na powaznie..nie smutaj się, wnet nowy książe na rączym rumaku przybędzie!
                wiedzma ci to mówiwink
                • algaria Re: Stosunek.. 12.07.13, 21:14
                  Mówisz?? To polałaś "mniód" na moje zbolałe serce big_grin oby ten nowy Ksiunże nie okazał się starym borsukiem big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka