kita32 15.08.13, 11:27 Nie wyczuwam karty Sprawiedliwość. Jakie macie doświadczenia z interpretacją tej karty? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freya_v Re: Sprawiedliwość 15.08.13, 12:16 Osoba fair play obiektywny osąd sytuacji ktoś kto potrafi przyznać komuś rację chodź nie bardzo chce kompromis równy podział obowiązków szczerość uczciwość lojalność. W miłości ktoś wierny lojalny.. Dziwne bo zawsze myślałam że ta karta to sąd czy inne urzędy.. Papiery itp ale ta karta mi tego nie pokazuje w ogóle bardzo rzadko mi wypada. Odpowiedz Link
algaria Re: Sprawiedliwość 15.08.13, 12:52 Po 1 to karta dokumentów i spraw sądowych - w odwróceniu - przegranych ale w prostym to np umowa o pracę, zdany egzamin na prawo jazdy - wszystko co się wiąże z powagą instytucji .. jakby to nazwać coś co jest ważne, udokumentowane, takie na papier i dla papieru i karta jest prosta to odpowiedź jest pozytywna Po 2 Związki miłość uczucia - nigdy ale to nigdy ta karta nie pokazała mi ślubu i żyli długo i szczęśliwie - a rozstanie - pan już definitywnie odciął się od pani - pani pogrzebała przeszłość. Po Sprawiedliwości w rozkładzie - związku nie ma Po 3 Jako człowiek Sprawiedliwość - to osoba chłodna, konkretna, uczciwa, sprawiedliwa, nie umiejąca okazywać uczuć - mocniejszy wydźwięk królowej albo króla mieczy Odpowiedz Link
kita32 Re: Sprawiedliwość 15.08.13, 13:49 Dzięki. Mnie często wychodzi Sprawiedliwość i zawsze w takich rozkładach, które są dla mnie mało czytelne. Odpowiedz Link
kita32 Re: Sprawiedliwość 15.08.13, 14:04 Niedawno syn zastanawiał się nad wyborem zespołu w pracy. Dla zespołu K jako konsekwencje otrzymałam Sprawiedliwość (-), a jako samopoczucie 10 Mieczy (-). 10 Mieczy (-) się sprawdziło - po poznaniu paru ludzi z K udało mu się stamtąd uciec. Sprawiedliwość (-) - widocznie oznaczała (jak napisała Algaria dla związków) - odcięcie. Dla innego zespołu M karta Sprawiedliwość pokazała się w pytaniu na możliwość przygotowania się do egzaminów (w wakacje pracuje, we wrześniu będzie miał parę dni urlopu na egzaminy poprawkowe na studiach). Ten zespół nie powstał... Odpowiedz Link
ja-tekla Re: Sprawiedliwość 15.08.13, 23:00 i dla mnie to bardzo trudna karta w interpretacji... najlatwiej jest przy pytaniach o zdrowie, bo wtedy mi pokazuje, ze pytajacy dostanie to, na co zasłużyl..czyli jesli dba o zdrowie, nie musi sie martwic... lecz jesli "naduzywa"- jedzenia , trunkow, stresu, niechęci do ruchu itp. to moze oczekiwac kłopotow zdrowotnych w miłosci pokazuje mi, ze osoba, przy której znajduje się ta karta, patrzy na drugą bardzo krytycznie, widzi jej wady, choc juz swoje niekoniecznie, ocenia surowo... w pytaniach o finanse ostrzega przed zbytnim sprytem, kombinowaniem itp. Odpowiedz Link
kita32 Re: Sprawiedliwość 15.08.13, 23:15 w pytaniach o finanse ostrzega przed zbytnim sprytem, kombinowaniem itp ..... O, też mam takie doświadczenie. Robiłam rozkład córce przed jakimś dość drogim zakupem używanego komputera (Mac, sprzedawała firma). Wyszła mi Sprawiedliwość w rozkładzie. Jeszce wtedy nie odwracałam kart. Wtedy zinterpretowałam Sprawiedliwość, że firma jest uczciwa. A okazało się, że wręcz odwrotnie. Sprzedali bubel (miał być przez nich sprawdzony przed sprzedażą), długo nie chcieli zwrócić pieniędzy, mieli prawnika kutego na 4 łapy. Jednak w końcu córka wywalczyła zwrot pieniędzy, ale kosztowało to ją wiele energii i w ogóle zrezygnowała z zakupu Mac'a, chociaż potrzebowała do pracy. Odpowiedz Link