Dodaj do ulubionych

Sprawiedliwość

15.08.13, 11:27
Nie wyczuwam karty Sprawiedliwość.
Jakie macie doświadczenia z interpretacją tej karty?
Obserwuj wątek
    • freya_v Re: Sprawiedliwość 15.08.13, 12:16
      Osoba fair playwink
      obiektywny osąd sytuacji ktoś kto potrafi przyznać komuś rację chodź nie bardzo chcetongue_out kompromis równy podział obowiązków szczerość uczciwość lojalność.
      W miłości ktoś wierny lojalny..
      Dziwne bo zawsze myślałam że ta karta to sąd czy inne urzędy.. Papiery itp ale ta karta mi tego nie pokazuje w ogóle bardzo rzadko mi wypada.
      • algaria Re: Sprawiedliwość 15.08.13, 12:52
        Po 1 to karta dokumentów i spraw sądowych - w odwróceniu - przegranych ale w prostym to np umowa o pracę, zdany egzamin na prawo jazdy - wszystko co się wiąże z powagą instytucji .. jakby to nazwać coś co jest ważne, udokumentowane, takie na papier i dla papieru i karta jest prosta to odpowiedź jest pozytywna
        Po 2 Związki miłość uczucia - nigdy ale to nigdy ta karta nie pokazała mi ślubu i żyli długo i szczęśliwie - a rozstanie - pan już definitywnie odciął się od pani - pani pogrzebała przeszłość. Po Sprawiedliwości w rozkładzie - związku nie ma
        Po 3 Jako człowiek Sprawiedliwość - to osoba chłodna, konkretna, uczciwa, sprawiedliwa, nie umiejąca okazywać uczuć - mocniejszy wydźwięk królowej albo króla mieczy
        • kita32 Re: Sprawiedliwość 15.08.13, 13:49
          Dzięki.
          Mnie często wychodzi Sprawiedliwość i zawsze w takich rozkładach, które są dla mnie mało czytelne.
          • kita32 Re: Sprawiedliwość 15.08.13, 14:04
            Niedawno syn zastanawiał się nad wyborem zespołu w pracy.

Dla zespołu K jako konsekwencje otrzymałam Sprawiedliwość (-), a jako samopoczucie 10 Mieczy (-). 10 Mieczy (-) się sprawdziło - po poznaniu paru ludzi z K udało mu się stamtąd uciec. Sprawiedliwość (-) - widocznie oznaczała (jak napisała Algaria dla związków) - odcięcie.

Dla innego zespołu M karta Sprawiedliwość pokazała się w pytaniu na możliwość przygotowania się do egzaminów (w wakacje pracuje, we wrześniu będzie miał parę dni urlopu na egzaminy poprawkowe na studiach). Ten zespół nie powstał...
            • ja-tekla Re: Sprawiedliwość 15.08.13, 23:00
              i dla mnie to bardzo trudna karta w interpretacji...
              najlatwiej jest przy pytaniach o zdrowie, bo wtedy mi pokazuje, ze pytajacy dostanie to, na co zasłużyl..czyli jesli dba o zdrowie, nie musi sie martwic...
              lecz jesli "naduzywa"- jedzenia , trunkow, stresu, niechęci do ruchu itp. to moze oczekiwac kłopotow zdrowotnych wink
              w miłosci pokazuje mi, ze osoba, przy której znajduje się ta karta, patrzy na drugą bardzo krytycznie, widzi jej wady, choc juz swoje niekoniecznie, ocenia surowo...
              w pytaniach o finanse ostrzega przed zbytnim sprytem, kombinowaniem itp.
              • kita32 Re: Sprawiedliwość 15.08.13, 23:15
                w pytaniach o finanse ostrzega przed zbytnim sprytem, kombinowaniem itp

..... O, też mam takie doświadczenie. Robiłam rozkład córce przed jakimś dość drogim zakupem używanego komputera (Mac, sprzedawała firma). Wyszła mi Sprawiedliwość w rozkładzie. Jeszce wtedy nie odwracałam kart. Wtedy zinterpretowałam Sprawiedliwość, że firma jest uczciwa. A okazało się, że wręcz odwrotnie. Sprzedali bubel (miał być przez nich sprawdzony przed sprzedażą), długo nie chcieli zwrócić pieniędzy, mieli prawnika kutego na 4 łapy. Jednak w końcu córka wywalczyła zwrot pieniędzy, ale kosztowało to ją wiele energii i w ogóle zrezygnowała z zakupu Mac'a, chociaż potrzebowała do pracy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka