Dodaj do ulubionych

Sole7 -prosi o wróżbę

19.11.13, 13:05
Czy mogłaby Pani sprawdzić w kartach, czy doczekam sie własnego M, mieszkam z matka alkoholiczką, nałogowo pije od 20 kilku lat, nic do niej nie dochodzi. Mieszkamy razem a zarazem osobno, nie rozmawiamy ze sobą. Nie potrafię znieść jej pijaństwa. Mam męza i dwie córki (jedna dorosła, nie mieszka ze mną). Dziękuję
Obserwuj wątek
    • krakuskaa Re: Sole7 -prosi o wróżbę 19.11.13, 14:15
      , algario takie problemy ktoś chce prześwietlić kartami?
      • algaria Re: Sole7 -prosi o wróżbę 19.11.13, 14:46
        Każdy problem można prześwietlić kartami - Sole chce wiedzieć czy dostanie upragnione M i to jest podstawowy jej problem, na który karty bez problemu odpowiedzą - problemy z mamą są tylko naświetleniem i pokazaniem jak bardzo Sole jest zdeterminowana prosząc o karty

Sole wpisała swój post w wątku o Kole fortuny, gdzie nie było to jego miejsce - dlatego skopiowałam jej prośbę i założyłam oddzielny wątek - może ktoś będzie chciał postawić karty i odpowiedzieć Sole.
        • krakuskaa Re: Sole7 -prosi o wróżbę 19.11.13, 14:58
          Agario moje zapytanie wzięło się stąd, że nie myślałam i dalej nie myślę, że naprawdę poważne, życiowe sprawy ludzie chcą rozłożyć na czynniki pierwsze korzystając z kart.
          Tylko tyle.
          • algaria Re: Sole7 -prosi o wróżbę 19.11.13, 15:06
            A może to jest tzw ostatnia deska ratunku.. ludzie potrzebują jakiejś nadziei - nie zawsze karty ją dają, ale często tak i wtedy mając dobra perspektywę inaczej zaczynają "funkcjonować" bo maja cel bo wiedzą że ten cel jest w zasięgu ich ręki..

Dla mnie problemy, czy chęć zapytania o poważne sprawy Sole nie są dziwne
            Po za tym jeden chce wiedzieć czy dostanie M i to jest jego życiowym dramatem problemem sprawą i chce pomocy kart w tej sprawie a dla innego życiowym dramatem jest czy jeszcze spotka faceta, którego kilka razy widziała w autobusie - nawet nie zamieniwszy z nim słowa i oto prosi karty - do każdego trzeba podejść indywidualnie i nie dziwić się.. a jeśli się ma jakieś "etyczne" wątpliwości to po prostu mu się nie wróży smile
            • kita32 Re: Sole7 -prosi o wróżbę 19.11.13, 18:52
              co przemawia za otrzymaniem własnego M - Gwiazda (-)
              przeciw - Śmierć
              skutek - 9 Kijów (-)

Jest szansa (Gwiazda - odrodzenie), ale z przeszkodami (karta odwrócona). Nie wykluczone, że matka umrze zanim Sole dostanie własne M.

Właściwie rozkład nie jest dla mnie zbyt czytelny...
              • algaria Re: Sole7 -prosi o wróżbę 19.11.13, 21:40
                Tak będzie dla Sole z dostaniem własnego mieszkania w 2014 roku

Tak Nie będzie 3 buław
                Tak będzie as mieczy
                wynik 8 kielichów
                To powinna zrobić Sole by dostać mieszkanie 7 mieczy
                Tego nie powinna robić 8 mieczy

Droga Sole7 - z dużym prawdopodobieństwem własne mieszkanie otrzymasz ale to nie tak że leżysz na kanapie i nagle dostajesz wiadomość - to mieszkanie musisz sobie wychodzić, wyżebrać, trochę sprytem, trochę podstępem Iść np do Urzędu i załatwiać sprawę
                As mieczy odcina przeszłość od przyszłości a 8 kielichów to zmiana miejsca - także wytrzymaj jeszcze trochę i walcz o mieszkanie dla siebie i swojej rodziny.

Zapytałam z jakiego źródła to mieszkanie będzie -
                Spółdzielnia mieszkaniowa - Zawieszony
                Deweloper 7 kielichów
                Takie z miasta jak to mówią TBS - 9 monet
                Po matce - 10 mieczy
                Obstawiam że dostaniesz tzw Państwowe tylko rusz się i zadziałaj masz na nie szanse już w przyszłym roku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka