prognosis 01.12.13, 01:17 Zapraszam, wyciągnę runę dla Ciebie... Proszę o info jakiej sfery mają runy dotyczyć: miłość, finanse czy zdrowie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prognosis Sabina_online 03.12.13, 01:12 Ingwaz - wskazuje, że mimo wszystko masz zabezpieczenie finansowe. Jeśli rzeczywiście cierpisz na niedostatek, to pojawią się dość szybko zalążki dobrobytu. Uwolnij swe myśli, bo żyjesz jak w klatce. sabina_online napisała: > Poproszę finanse Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Runy dla Ciebie 01.12.13, 07:15 to ja poproszę runę ..na zdrowie "Myślę, więc jestem"/Kartezjusz/ Odpowiedz Link
krakuskaa Re: Runy dla Ciebie 01.12.13, 09:08 Dzień dobry poproszę o rune na rozwój sprawy, o której teraz myślę, kategoria uczucia i czas grudzień,,dziękuję Odpowiedz Link
prognosis Re: Runy dla Ciebie 03.12.13, 01:26 Hagala - Runa ta wskazuje na nieodwracalne zmiany, ale towarzyszyć im będę zazdrość, smutek, jakieś pretensje. Jeśli myślisz o zbliżeniu się do tej osoby, to nic z tego...Oskarżenia itp krakuskaa napisała: > Dzień dobry poproszę o rune na rozwój sprawy, o której teraz myślę, kategoria > uczucia i czas grudzień,,dziękuję Odpowiedz Link
krakuskaa Re: Runy dla Ciebie 03.12.13, 14:23 dziękuję , na razie nie wiem jak odnieść do mojego pytania tę runę, a o runach nic nie wiem Odpowiedz Link
prognosis szaman.ka 03.12.13, 01:21 Thurisaz - szamanko runy wskazują, że dbasz o siebie, nie zawsze jak trzeba. Czasem miewasz natłok myśli, nie dawaj się im. Runa ta daje Ci możliwość szybkiej regeneracji i sugeruje zwolnienie tempa szaman.ka napisała: > I ja też poproszę na zdrowie. Odpowiedz Link
prognosis Leda 03.12.13, 01:15 Fehu ( o ) - Ledo zmęczenie runy pokazują, jakieś zachwianie równowagi, ale i szybko mijającą chorobę. Zadbaj o siebie, bądź dalej odpowiedzialna i nie poddawaj się. leda-is-one napisała: > to ja poproszę runę ..na zdrowie > > > "Myślę, więc jestem"/Kartezjusz/ Odpowiedz Link
bronxi Re: Runy dla Ciebie 01.12.13, 09:15 Witam to ja poproszę runę na zdrowie i miłość jeśli można Miłej niedzieli życzę Odpowiedz Link
prognosis bronxi 03.12.13, 01:30 Sowilo - Widać tu niepewność jeśli chodzi o uczucia. Ja bym powiedziała, że zraniona mocno zostałaś. Płacz oczyści atmosferę,uważaj na stany depresyjne. bronxi napisała: > Witam to ja poproszę runę na zdrowie i miłość jeśli można > Miłej niedzieli życzę Odpowiedz Link
bronxi Re: bronxi 04.12.13, 08:13 Dziękuję bardzo za runę dla mnie. Narazie z uczuciami wporządku i mam nadzieje, że tak pozostanie nadal i nte stany depresyjne się nie sprawdzą, pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuje Odpowiedz Link
prognosis Nagietek123 03.12.13, 01:34 Eihwaz ( o ) - nie jest to sprzyjający czas byś brała jakiś kredyt, myślała o jakimś zadłużeniu. Runa ta wskazuje czasowy brak na wzbogacenie się agietek123 napisała: > Bardzo proszę na finanse. Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Nagietek123 03.12.13, 09:29 Dziekuję, kredytu brać nie zamierzam, ale kasa by się przydała Odpowiedz Link
baba_potwor Re: Runy dla Ciebie 01.12.13, 12:24 Można prosić o runę na zdrowie i pieniądze? Jeżeli wyciągasz tylko na jedną sprawę, to wybieram zdrowie. Odpowiedz Link
prognosis Re: Runy dla Ciebie 03.12.13, 01:44 Raidho - On chce być sobą. Daj mu babowa oddychać. Raidho to uwolnienie się i pędzenie przed siebie babowa napisała: > to ja poprosze o prace meza Odpowiedz Link
babowa Re: Runy dla Ciebie 03.12.13, 21:19 prognosis, no przestan co ty gadasz? ze ja, babowa delikatna gniote meza piersia swa i nie pozwalam na rozwiniecie skrzydel? a w zyciu nie mam wplywu na jego prace , charakter i td ja sadze, ze to raczej on musi pozbyc sie balastow wewnetrznych, wyrwac do przodu by poczuc sie soba tak do konca i mozliwe ze tak sie stanie dzieki ci dobra kobieto Odpowiedz Link
prognosis Baba 03.12.13, 01:38 Kenaz - otwarta jesteś na nowe możliwości. Wigor i zdrowie, prtnerstwo. Szukasz czegoś, co jest nie dobre dla Was. Babo nic nie zmieniaj baba_potwor napisała: > Można prosić o runę na zdrowie i pieniądze? Jeżeli wyciągasz tylko na jedną spr > awę, to wybieram zdrowie. Odpowiedz Link
prognosis Re: Finanse :) 03.12.13, 01:51 Mannaz` - uważaj by ktoś Cię nie wykorzystał, nie pożyczaj... rób wszystko odwrotnie. Runa ta wskazuje na brak orientacji, zaślepienie, brak zaufania... algaria napisała: > Mam już "schize" na tym punkcie Odpowiedz Link
algaria Re: Finanse :) 03.12.13, 18:40 Dziękuję serdecznie - brak zaufania - no nie mam nie wierzę że może być lepiej .. a właśnie tak bywa że spadam na 4 łapy - niby kryzys puka do drzwi już nie śpię, siwieje a tu.. coś się trafi jakaś robótka dodatkowa jak nie u mnie to u Borsuka Postaram się nie dać wykorzystać - dziękuję za ostrzeżenie Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Runy dla Ciebie 01.12.13, 19:26 Witam Ja też, ja też. Pilnie potrzebuję. Bo idę do pracy jutro, gdzie mnie chcą zagryźć a kości rzucić psom na pożarcie;-D Co robić, co robić? Odpowiedź "nie iść" nie wchodzi w grę. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
hanna1985 Re: Runy dla Ciebie 02.12.13, 19:36 znow milo!proszé wrozbé na sprawy zawodowe,czy rok 2014 bedzie dobrym rokiem na zmiane pracy?cyz sie odwazyc?dziekuje! Odpowiedz Link
prognosis Re: Runy dla Ciebie 03.12.13, 01:52 Algiz - jesteś pod pełną ochroną hanna1985 napisała: > znow milo!proszé wrozbé na sprawy zawodowe,czy rok 2014 bedzie dobrym rokiem > na zmiane pracy?cyz sie odwazyc?dziekuje! Odpowiedz Link
prognosis Re: Runy dla Ciebie 03.12.13, 01:06 Przepraszam, za tak długi czas oczekiwania na przesłanie Run. prognosis napisała: > Zapraszam, wyciągnę runę dla Ciebie... Proszę o info jakiej sfery mają runy dot > yczyć: miłość, finanse czy zdrowie. Odpowiedz Link
prognosis Re: Runy dla Ciebie 03.12.13, 01:58 Dziękuję, to koniec tematu prognosis napisała: > Zapraszam, wyciągnę runę dla Ciebie... Proszę o info jakiej sfery mają runy dot > yczyć: miłość, finanse czy zdrowie. Odpowiedz Link
algaria A czy w ramach wyjątku? 03.12.13, 19:14 Mogłabyś mi w ramach wyjątku wyciągnąć jeszcze raz runę - tym razem na... pewnego jego mościa który był, poszedł i przepadł - co on zrobi i czy w ogóle coś? Proszę bo tak mnie naszło, bo mi go Leda przypomniała grrrryyyyy Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: A czy w ramach wyjątku? 03.12.13, 19:17 Witam, To ja też;-D W sprawie pewnego jegomościa, który jest, ale...;-P Pzdr. Ing Odpowiedz Link
algaria Przepraszam 03.12.13, 19:35 Nie zauważyłam że kurtyna opadła i skończył się komedii akt ostatni, tragedia się zaczęła w szatni - jak mówił Lec To w taki razie poczekam może jeszcze kiedyś zechcesz runy ciągnąć to się załapię z tym ksiuńciem na garbatym koniu, który odszedł w siną dal Odpowiedz Link
prognosis Re: Runy dla Ciebie 14.12.13, 20:37 Przepraszam, za milczenie i tak szybkie zamknięcie postu. Dowiedziałam, że nie będę mogła pisać na forum kilka dni, stąd tak szybka decyzja. Niebawem nadrobię zaległości Pozdrawiam wszystkie "wiedzmy" Odpowiedz Link
algaria Re: Runy dla Ciebie 14.12.13, 21:20 prognosis napisała: Dowiedziałam, że nie > będę mogła pisać na forum kilka dni, stąd tak szybka decyzja. Niebawem nadrobię > zaległości > Pozdrawiam wszystkie "wiedzmy" Ale nie dlatego że Cię zablokowałyśmy - żeby nie było Odpowiedz Link
babowa Re: Runy dla Ciebie 15.12.13, 00:10 prognosis, nie bylas nikt nie jest spokojnie to zart taki algarii Odpowiedz Link
algaria Re: Runy dla Ciebie 15.12.13, 14:00 prognosis napisałaś że dowiedziałaś się iż nie będziesz mogła pisać na forum ---> zabrzmiało to jakbyś była zbanowana, przez nas, na jakiś czas i się o tym dowiedziałaś na priv Nie banujemy miłych i życzliwych - banujemy tych niedobrych Odpowiedz Link
prognosis Re: Runy dla Ciebie 18.12.13, 01:59 To jakaś nie kumata jestem, nawet przez myśl mi to nie przeszło. Są sytuacje, miejsca gdzie nadal nie ma netu stąd mój post Dajmy jednak temu spokój, bo szkoda czasu na takie gadanie Odpowiedz Link