Skoro borsukowa zagadka łatwa - to może karty do odgadnięcia będą choć ciut trudniejsze
Rozkład " Seks czyli jaki on jest w łóżku, na dywanie, przy drzewie i w wodzie?"
1 jak postrzegasz cielesność faceta -Dojrzały, silny, pewny siebie - choć trochę narcyzowaty - będzie chwalił się tym co wypracował np kaloryferem a ja - ja mam paść mu do nóg i patrzeć w niego jak w obrazek -on potrzebuje zachwytów
2 Jak on twoją - zachwyci się

dostrzeże zrzucone kilogramy, odmłodnienie, przemianę jaka się we mnie dokonała
3 Jak się zachowa podczas gry wstępnej - z pewnością będzie poznawał dotykał, tulił w swych ramionach niczym skarb, jeśli dam mu szansę to skorzysta i przejdzie przez bramę - prawie do nieba weźmie mnie
4 jaki będzie w trakcie - róg obfitości doznań się rozsypie - doprowadzi mnie do łez i uśmiechu

dobrze że nie do śmiechu
5 Jak się zachowa zaraz po - będzie czuły, delikatny, może szeptać słowa na przydechu, romantyczny choć z perwersją błądzić będzie po mym ciele
6 Twoje zadowolenie - oj będzie zadowolenie podchodzące pod uzależnienie
7 jego zadowolenie - osiągnie szczyt, wyżej się nie da, będzie mega - zadowolony podchodzący pod zakochanie i to takie najwyższe, ale jednocześnie będzie wiedział, że nie może być już lepiej - że doszedł do końca..
aaaa jaka szkoda, że to tylko marzenia nie do spełnienia - ktoś podejmie wyzwanie? Dodam że w rozkładzie są 3 AW