Dodaj do ulubionych

Seks - jaki on jest w łóżku - odgadnij

29.12.13, 14:30
Skoro borsukowa zagadka łatwa - to może karty do odgadnięcia będą choć ciut trudniejsze wink

Rozkład " Seks czyli jaki on jest w łóżku, na dywanie, przy drzewie i w wodzie?" wink

1 jak postrzegasz cielesność faceta -Dojrzały, silny, pewny siebie - choć trochę narcyzowaty - będzie chwalił się tym co wypracował np kaloryferem a ja - ja mam paść mu do nóg i patrzeć w niego jak w obrazek -on potrzebuje zachwytów
2 Jak on twoją - zachwyci się wink dostrzeże zrzucone kilogramy, odmłodnienie, przemianę jaka się we mnie dokonała
3 Jak się zachowa podczas gry wstępnej - z pewnością będzie poznawał dotykał, tulił w swych ramionach niczym skarb, jeśli dam mu szansę to skorzysta i przejdzie przez bramę - prawie do nieba weźmie mnie wink
4 jaki będzie w trakcie - róg obfitości doznań się rozsypie - doprowadzi mnie do łez i uśmiechu wink dobrze że nie do śmiechu wink
5 Jak się zachowa zaraz po - będzie czuły, delikatny, może szeptać słowa na przydechu, romantyczny choć z perwersją błądzić będzie po mym ciele wink
6 Twoje zadowolenie - oj będzie zadowolenie podchodzące pod uzależnienie
7 jego zadowolenie - osiągnie szczyt, wyżej się nie da, będzie mega - zadowolony podchodzący pod zakochanie i to takie najwyższe, ale jednocześnie będzie wiedział, że nie może być już lepiej - że doszedł do końca..

aaaa jaka szkoda, że to tylko marzenia nie do spełnienia - ktoś podejmie wyzwanie? Dodam że w rozkładzie są 3 AW
Obserwuj wątek
    • anuszzka Re: Seks - jaki on jest w łóżku - odgadnij 29.12.13, 14:42
      algaria napisała:

> 1 jak postrzegasz cielesność faceta -Dojrzały, silny, pewny siebie - cho
      > ć trochę narcyzowaty - będzie chwalił się tym co wypracował np kaloryferem a ja
      > - ja mam paść mu do nóg i patrzeć w niego jak w obrazek -on potrzebuje zachwyt
      > ów
      król buław/cesarz

> 2 Jak on twoją - zachwyci się wink dostrzeże zrzucone kilogramy, odmłodnie
      > nie, przemianę jaka się we mnie dokonała
      9monet

> 3 Jak się zachowa podczas gry wstępnej - z pewnością będzie poznawał dot
      > ykał, tulił w swych ramionach niczym skarb, jeśli dam mu szansę to skorzysta i
      > przejdzie przez bramę - prawie do nieba weźmie mnie wink
      sąd

> 4 jaki będzie w trakcie - róg obfitości doznań się rozsypie - doprowadzi
      > mnie do łez i uśmiechu wink dobrze że nie do śmiechu wink
      2kielichy

> 5 Jak się zachowa zaraz po - będzie czuły, delikatny, może szeptać słowa
      > na przydechu, romantyczny choć z perwersją błądzić będzie po mym ciele wink
      rycerz kielichów

> 6 Twoje zadowolenie - oj będzie zadowolenie podchodzące pod uzależnienie
      moc/ diabeł

> 7 jego zadowolenie - osiągnie szczyt, wyżej się nie da, będzie mega - z
      > adowolony podchodzący pod zakochanie i to takie najwyższe, ale jednocześnie będ
      > zie wiedział, że nie może być już lepiej - że doszedł do końca..
      świat

• freya_v Re: Seks - jaki on jest w łóżku - odgadnij 29.12.13, 15:49
      1 cesarz
      2 9 monet
      3 as monet
      4 as puchar
      5 rycerz puchar
      6 diabeł
      7 sąd
      marzenia się czasem spełniająwink
    • krakuskaa Re: Seks - jaki on jest w łóżku - odgadnij 29.12.13, 16:39
      Algario czy to jest rozkład dotyczący Twojego Borsuka?wink