alealejandro 12.01.14, 16:20 Witam, Oferuję kilka wróżb, króciutkich i konkretnych, z jednej karty. Proszę też o konkretne pytania i oczywiście info zwrotne, żeby sprawdzić, jak karty sobie poradziły Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alealejandro Re: krótka piłka 12.01.14, 16:31 3 puchary Myślę, że całkiem nieźle. Szału nie ma, ale nie ma też większych problemów. Powinno byc spokojnie, na tyle spokojnie, że będziesz się raczej koncentrować na przyjemniejszych sprawach niż finanse Odpowiedz Link
algaria Re: krótka piłka 12.01.14, 17:16 Dziękuję - nie omieszkam odpowiedzieć na początku lutego Odpowiedz Link
freya_v Re: krótka piłka 12.01.14, 17:27 Jak przebiegnie moje dzisiejsze spotkanie z partnerem? Odpowiedz Link
alealejandro Re: krótka piłka 12.01.14, 17:52 8 pucharów Hmm, "niepełne szczęście". Spotkanie będzie pełne emocji, ale możesz mieć wrażenie, że nie do końca wszystko jest w porządku. Pojawia się jakiś stres, jakieś niedopowiedzenia może, nostalgia. Nie musi to byc nic poważnego, może po prostu taki bardziej depresyjny dzień Pozdrawiam. Odpowiedz Link
kashaa_35 Re: krótka piłka 12.01.14, 18:05 Jak się potoczą sprawy miłosne u mnie w 2014 roku ? Odpowiedz Link
alealejandro Re: krótka piłka 14.01.14, 23:48 4 pucharów Hmm, bez większych zmian. Jeśli jesteś w związku, to dobry znak - będzie spokojnie i w zasadzie całkiem pomyślnie. Jeśli zaś jesteś singielką, to owszem, będą się pojawiali adoratorzy, ale niezbyt dla Ciebie interesujący. Będziesz miała opcje, jeśli zechcesz, więc może warto się komuś przyjrzeć bliżej Odpowiedz Link
kashaa_35 Re: krótka piłka 15.01.14, 16:44 Dziekuje-zweryfikuje w odpowiednim czasie.. Odpowiedz Link
freya_v Odp 14.01.14, 00:31 Tak to była nostalgia i bardziej depresyjny dzień. Nie pełne szczęście jak najbardziej bo zabrakło tej jednej małej iskierki no i moja nie chęć podczas spotkania bo liczyłam na jakieś fajne pogaduszki a tu klapa zero tematu. No ale było minęło Odpowiedz Link
alealejandro Re: Odp 14.01.14, 23:44 Dzięki za odpowiedź Mam nadzieję, że następne spotkanie już będzie udane Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: krótka piłka 12.01.14, 18:03 Witam Poproszę o kartę na drugą połowę stycznia. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
babowa Re: krótka piłka 12.01.14, 21:31 co planuja meza pracownicy wzgledem pracy , tak do konca stycznia, polowy lutego mam pewne podejrzenia ale ciekawa jestem takze kart napewno dam odpowiedz zwrotna Odpowiedz Link
nagietek123 Re: krótka piłka 12.01.14, 21:34 Miłość w ciągu 3 najbliższych miesięcy Czy się trafi? Odpowiedz Link
nagietek123 Re: krótka piłka 12.01.14, 21:36 Albo: czy warto ponownie nawiązać relację z T.B.? Odpowiedz Link
alealejandro Re: krótka piłka 15.01.14, 21:23 WItam, Sorry, że z opóźnieniem Na pytanie, czy warto nawiązać ponownie relację z T.B., ukazała się Arcykapłanka. Czyli na razie jest to wielka niewiadoma, jedyna rada to słuchać swojej intuicji. Są sekrety, tajemnice, które nie zostały jeszcze ujawnione, wszystko w swoim czasie. Karta może też wskazywać na osobę trzecią, ale nie musi. Pozdrawiam Odpowiedz Link
alealejandro Re: krótka piłka 14.01.14, 23:56 10 mieczy W trakcie tasowania wypadł Sąd. To by wskazywało, ze planują coś wielkiego, typu przewrót Karty wskazują na wielkie zmiany. Czy możliwe, że planują odejść z pracy? Odpowiedz Link
babowa Re: krótka piłka 15.01.14, 19:51 alealejandro napisała: > 10 mieczy > > W trakcie tasowania wypadł Sąd. To by wskazywało, ze planują coś wielkiego, typu przewrót Karty wskazują na wielkie zmiany. Czy możliwe, że planują odejść z pracy? podejrzewam, ze to odpowiedz na moje karty to juz 3 raz , gdy karty mowia o odejsciu pracownikow z firmy wiec, juz nawet nie jestem zdziwiona dziekuje za czas i konkretna odpowiedz dam na poczatku lutego Odpowiedz Link
alealejandro Re: krótka piłka 14.01.14, 23:52 Diabeł Będzie się działo. Sama najlepiej wiesz, czego dotyczy ten Diabeł - czy to jakiś nałóg, nieciekawa znajomość, czy może coś innego, co Ci spędza sen z powiek. Jeśli nie ma nic takiego, to po prostu możesz się dobrze bawić - suto zakrapiane imprezy, dużo seksu. Żyć nie umierać Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: krótka piłka 15.01.14, 20:01 alealejandro napisała: Diabeł Witam Dziękuję za wróżbę. Chętnie się jednak pozbędę tego jegomościa z rogami. Ktoś chętny?;-P Pzdr. Ing Odpowiedz Link
alealejandro Re: krótka piłka 12.01.14, 21:36 Witam Dzięki za wszystkie wpisy. Postaram się odpowiedzieć do jutra Odpowiedz Link
bronxi Re: krótka piłka 12.01.14, 21:41 to i ja poproszę czy uda mi się odzyskać pieniądze od oszusta internetowego?< nieuczciwy sprzedawca> Odpowiedz Link
krakuskaa Re: krótka piłka 12.01.14, 21:55 A ja poproszę odpowiedz na takie pytanie: z którym kolegom spotkam się w nadchodzącym tygodniu: kolega z, kolega y, kolega z. Dziękuję Odpowiedz Link
krakuskaa Re: krótka piłka 12.01.14, 22:05 , poprawka literówki, kolega , a z ogonkiem ma być, pisanie z tel.jest ciężkie,,hdtv Odpowiedz Link
krakuskaa Re: krótka piłka 12.01.14, 22:09 Ojejku, 1.kol.x, 2. y, 3.z. Telefon zmienia sam słowa,,hmm dzięki Odpowiedz Link
alealejandro Re: krótka piłka 15.01.14, 00:02 Hmm, nie wiem, czy to tak wyjdzie całkiem bezosobowo, technicznie. Koledzy jako wielkie niewiadome. Ale spróbujmy... 2 pucharów, 8 pucharów, Wisielec No więc z kolegą z raczej nie, bo tu są opóźnienia. Z kolegą x razcej tak, z y też powinno się udać, moim zdaniem. Jestem ciekawa, jak to wyjdzie, daj znać Odpowiedz Link
krakuskaa weryfikacja nr 1. 15.01.14, 14:51 dziękuję, z panem y dzisiaj spotkanie w przelocie, nie widział mnie, był jak na tej ósemce kielichów haha, on w drodze i ja w drodze Odpowiedz Link
alealejandro Re: krótka piłka 14.01.14, 23:58 Dla bronxi: as mieczy Tak, uda się. To karta zwycięstwa w walce Tak więc powinnaś/powinieneś odzyskać swoje pieniądze. Odpowiedz Link
nagietek123 Re: krótka piłka 15.01.14, 09:32 No i nie wiem, była czy tez nie było dla mnie odpowiedzi? Bo się pogubiłam Odpowiedz Link
alealejandro Re: krótka piłka 15.01.14, 09:39 Ups, przeoczylam... Widzialam pytanie, ale potem mi jakos umknelo... Obiecuje dzis postawic karte, wieczorkiem Odpowiedz Link
owieczka_1983 Re: krótka piłka 15.01.14, 15:54 Czy ja tez mogę ładnie poprosić czy spotkanie w sobotę z Mateuszem będzie udane? Odpowiedz Link