inguszetia_2006
13.02.14, 18:26
Witam
Zabawna sprawa, bo wyciągnęłam dla ciebie i Kashy te same runy;-D Tak samo odwrócone/proste, ale na innych pozycjach.
A zatem na wasz związek wyciągnęłam odwróconą Perthro. To runa losu. Na pewno spotkaliście się nieprzypadkowo, bo ta runa mówi o przeznaczeniu. Odwrócona może wieszczyć rozstanie i rozłąkę, ale ja nie kupuję tej interpretacji;-P To jest runa medytacji, sięgania w głąb siebie i jak jest odwrócona to właśnie trzeba zrzucić z siebie wiarę w przeznaczenie, w to, że ktoś rozrzuca kości i wszystko jest pozamiatane. Trzeba się wyzwolić z wiary w ślepy los, wziąć los we własne ręce, nie wolno być biernym i czekać, że samo się zrobi. Nieprzypadkowo taką interpretację lepiej czuję, bo jako runę radę dla was, dla ciebie wyciągnęłam URUZ. Uruz to tur, siła, agresja(taka pozytywna), moc, początki czegoś dobrego. Nie możesz się certolić, tylko śmiało wyciągaj ręce po to, co twoje;-P Jak chcesz coś wydusić z pana R, coś stworzyć to cisza w eterze, podchody zbyt delikatne mogą być nieskuteczne. Musisz się wykazać determinacją. Jeśli oczywiście, czujesz, że ten R jest ci bliski. Uruz wzywa do działania i ma siłę czołgu. Także do dzieła!
Pzdr.
Ing