algaria 03.03.14, 17:31 Winnam Ci karty - coś mówiłaś, że chcesz być królem czy królikiem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inguszetia_2006 Re: Ing.. 03.03.14, 19:06 Witam Ojej! Masz coś fajnego nowego, jakąś talię w sensie, czy czujesz dziś to "coś", jakby zew natury? No to poproszę w takim razie o jakąś małą wróżbę wiosenną. Jaka będzie ta wiosna dla mnie? Podpowiadam słowa klucze, a raczej karty, które "masz" wyciągnąć - Słońce, Kochankowie, 9 kielichów, 9 denarów i w tym stylu reszta;-P Jak jakieś inne ci wypadną to od razu spal tę talię! Bo ona nie wie, co dobre dla mnie;-D Pzdr. Ing Odpowiedz Link
algaria Re: Ing.. 03.03.14, 19:31 hmmm - powiadasz że same dobre karty chcesz... wiesz ja potrafię tak zalukrować tak że Wieża jest przemiłą kartą wznoszącą do nieba Zaraz poszukam na swoim blogu rozkładu na Wiosnę kiedyś takowy miałam Odpowiedz Link
algaria Wiosna - radosna 03.03.14, 20:32 1 Stan obecny - paź mieczy - męczysz się kobieto okrutnie. Czegoś szukasz, gdzieś tam "zglądąsz", coś szpiegujesz - chcesz wiedzieć za wszelką cenę - I po co? Ciekawość to 1 stopień dopiekła - mniej wiesz, spisz spokojnie 2 Nastrój po zimie - Kapłanka - nic nie widzisz nic nie słyszysz, udajesz że nic się nie stało, jakaś taka niedzisiejsza jesteś, natchniona Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Wiosna - radosna 03.03.14, 21:33 Witam Dziękować, dziękować. Odszkodowanie, odszkodowanie, oj tak, oj tak. Oby się ziściło! Ale żeby na tę wiosnę? To przeca polskie sądy;-P Podejrzanie szybko. I ta 3 monet... na wiosnę. Kurczę, to ja już nie mogę się polenić nawet wiosną? To jest niesprawiedliwość jakaś. Ja chcę się lenić i wypoczywać w pracy;-D Nie po to pracę zmieniałam, żeby pracować! To jest jasne, no nie? I znowu ta Wieża... Nie będę sprzątać i nie będę stawać na stołkach! I ten rycerz mieczy, wariat. No tak,ale jak ten poleci to przyleci następny, bo będę Cesarzową, a Cesarzowa ściąga pod skrzydła rycerzy, czyż nie? I gdzie tu wypoczynek dla mózgu? O rany, o rany! Ty wiesz, co miałaś wyciągnąć, ale po dobroci z tobą się nie da;-P Pzdr. Ing Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Wiosna - radosna 03.03.14, 22:03 Witam Nie złamię kulasa, tylko wpadnę do kosza na śmieci;-D Jutro poćwiczę, żeby wyszło spektakularnie! W końcu Cesarzowa do czegoś zobowiązuje. A nie tylko pazury, fryzury i jakieś tam fatałaszki. Pzdr. Ing Odpowiedz Link