algaria 01.07.14, 15:49 Były wróżby z 1 karty, przesłania miłości od Aniołów - to pora odkurzyć Boginie, bo coś krzyczą z pudełka "My też chcemy, my też" no i jak tu kobietom odmówić? Zapraszam chętnych po przesłanie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babowa Re: Komu boginię komu, bo idę do domu 01.07.14, 16:10 oj, jak juz dzielisz dobrem to mi cos tam zaoferuj:p Odpowiedz Link
algaria babowa 01.07.14, 16:13 Dla Ciebie mam OONAGH - Łatwe do zrobienia - Nie ma potrzeby spieszyć się lub robić coś na siłę. Na wszystko jest odpowiedni czas. Także zostaw te okna w spokoju i delektuj się urlopem Odpowiedz Link
nagietek123 Re: babowa 01.07.14, 16:15 To ja poproszę wsparcie bogini jakiejś w miłości Odpowiedz Link
algaria kasha 01.07.14, 16:47 Tobie - siebie ja dla Ciebie YAMANJA - Wielka szansa - Otwierają się przed Tobą wielkie szanse. Skorzystaj z nich. Odpowiedz Link
kashaa_35 Re: kasha 01.07.14, 17:25 Dziekuje Ci serdecznie, podnioslas mnie na duchu i nie tylko... Odpowiedz Link
algaria nagietek 01.07.14, 16:46 A dla Ciebie: AINE - Pełne zaufanie - Podejmij ryzyko i zacznij spełniać swe najskrytsze pragnienia Odpowiedz Link
bronxi pozdrowionka dla wszystkich z Darłówka:-) 01.07.14, 16:35 To ja również poproszę Podróż była ciężka' ale warto było bo ładna pogoda Przesyłam troche jodu' trochę morskiej bryzy Odpowiedz Link
algaria bronxi 01.07.14, 16:49 Solą morską po oczach sypnij OSTARA - Obfitość - To wspaniały czas by wprowadzić w czyn nowe przedsięwzięcia, realizować nowe pomysły, tworzyć nowe okoliczności. Odpowiedz Link
bronxi Re: bronxi 01.07.14, 21:52 Dziękuję pięknie optymistyczna zapowiedž, bo po wakacjach loncze firankę pokazową na szydełku i mama mojego chłopaka zabiera do pracy, aby kientów poszukać, więc bedzie się coś dziać. Ojej 12 godzinna podróż daje się we znaki.. Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Komu boginię komu, bo idę do domu 01.07.14, 17:11 Ja tez proszę na wybrany sektor życia..wiadomo jaki Odpowiedz Link
algaria Leda 01.07.14, 17:46 Męczysz karty na ten sektor - ale o co prosisz to proszę PELE - Boska namiętność - Bądź uczciwy wobec siebie. Co jest największym pragnieniem twego serca? Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Leda 01.07.14, 19:50 algaria napisała: > Męczysz karty na ten sektor - ale o co prosisz to proszę > > PELE - Boska namiętność - Bądź uczciwy wobec siebie. Co jest największym > pragnieniem twego serca? Odpowiedz Link
algaria gosia 01.07.14, 20:11 A dla Ciebie mam CORDELIA - kontakt z naturą - Zbyt długo przebywałaś w zamkniętych pomieszczeniach. Wyjdź na zewnątrz i zaczerpnij świeżego powietrza. Odpowiedz Link
gosia44114 Re: gosia 01.07.14, 20:12 dziekuję to prawda,wciąż praca...niedługo urlopik , dwa tygodnie aktywnego wypoczynku pozdrawiam. Odpowiedz Link
caro-caro Re: Komu boginię komu, bo idę do domu 01.07.14, 17:15 To ja też ustawiam się grzecznie w kolejkę Odpowiedz Link
algaria caro 01.07.14, 17:48 A tu dla Ciebie mam: RHIANNON - czarodziejka - Jesteś magiczna osobą, która powinna wcielać w życie swoje zamiary Odpowiedz Link
caro-caro Re: caro 01.07.14, 20:13 Ładnie dziękuję. wezmę to do siebie. Chciałabym jeszcze coś z siebie wykrzesać ale z kolei ja mam dziś fatalny wieczór. Uściski Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Komu boginię komu, bo idę do domu 01.07.14, 17:16 Witam To ja też poproszę o przesłanie. Takie ogólne. Może coś w trawie piszczy i nie wiem, gdzie i po co? W końcu rok pełen niespodzianek mam, ha! Czyli niech to będzie przesłanie - niespodzianka. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
algaria Ing 01.07.14, 17:50 A dla Ciebie wyciągnęłam: DANA - Arcykapłanka - Posiadasz boska moc, dzięki, której możesz pomagać innym przez przekazywanie nauk duchowych To Ci masz niespodziankę Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Ing 01.07.14, 18:27 algaria napisała: DANA - Arcykapłanka - Posiadasz boska moc, dzięki, której możesz pomagać > innym przez przekazywanie nauk duchowych Witam Dziękuję. Coś mnie prześladują te Arcykapłanki. Składam protest w tej sprawie! Poproszę coś bardziej materialnego w wyrazie, jakiegoś złotego cielca lub coś w podobie;-P Pzdr. Ing Odpowiedz Link
algaria Re: Ing 01.07.14, 18:36 Te karty same jak złote cielce - złote brzegi a kolory wybitnie - oczojebne Na materie Twą YEMANJA - wielka szansa - Otwierają się przed Tobą wielkie szanse. Skorzystaj z nich Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Ing 01.07.14, 19:07 Witam O rany, dziękuję, matko! Tylko, czy ta "wielka szansa" musi mieć biust na wierzchu?;-P Mam złe skojarzenia w temacie takich "wielkich szans";-D No dobra, dobra. Tam jest też delfin i dużo wody, po prostu patrzę nie tam, gdzie trzeba;-P Pzdr. Ing Odpowiedz Link
hoaxx Na pracę (i kasę) poproszę 01.07.14, 18:25 Bo mi konto zaczyna świecić pustkami... Pozdrawiam, H. Odpowiedz Link
algaria Hoaxx 01.07.14, 18:39 Na prace - SULUS - Akweny wodne - Spędzaj czas w pobliżu wody, na przykład nad jeziorem, rzeką, oceanem, aby nabrać sił Czyli za ostatni grosz musisz jechać na Bora Bora i tam wypocząć i w pełni sił jak wrócisz to praca będzie bo .. na kasę ABUNDANTIA - Dobrobyt - Świat obsypuje Cie wszelkimi darami. Bądź gotowy na ich przyjęcie Odpowiedz Link
hoaxx Re: Hoaxx 02.07.14, 08:17 Dzięki wielkie Zaraz idę na spacer nad rzekę, to na razie jedyna dostępna woda. Pozdrawiam, H. Odpowiedz Link
ag_at5 Re: Komu boginię komu, bo idę do domu 01.07.14, 18:33 Na tę namiętność, którą mi Freya wyciągnęła Ciekawe jaka to pasja przyjdzie do mnie; bo przecież nie miłość. Bardzo proszę. Odpowiedz Link
algaria ag-at 01.07.14, 18:42 HATOR - Zdolność przyjmowania - Naucz się przyjmować. Wzmocni to Twą intuicję i nabierzesz energii i mocy, by obdarować innych Nie wiem jak to się ma do namiętności ale wiem że kobieta spełniona to kobieta szczęśliwa i taka kobieta może góry przenosić i oddziaływać na innych bardzo pozytywnie... życzę Ci spełnienia zatem Odpowiedz Link
ag_at5 Re: ag-at 01.07.14, 19:06 Dziękuję bardzo. Namiętności nie wyjaśnia ale mnie dotyczy. Odpowiedz Link
polisander333 Re: Komu boginię komu, bo idę do domu 01.07.14, 18:40 Ja też poproszę jeśli można Odpowiedz Link
algaria polisander 01.07.14, 18:44 Witamy Cie u nas - oczywiście że można KUANYIN - Miłosierdzie - Przestań oceniać siebie i innych, otwórz oczy na dobro i miłość, które są w każdym z nas. Pasuje coś? Odpowiedz Link
algaria sabina 01.07.14, 20:15 A dla Ciebie : BIAŁA TARA - Wrażliwość - Stajesz się nadzwyczaj wrażliwA. Unikaj toksycznych związków międzyludzkich, szkodliwego otoczenia i przykrych sytuacji Odpowiedz Link
algaria krakuskaa 01.07.14, 22:22 AERACURA - rozkwitanie - Właśnie rozpoczęłaś jakieś przedsięwzięcie, dlatego uzbrój się w cierpliwość i nie poddawaj się Odpowiedz Link
polisander333 Re: polisander 01.07.14, 19:32 Dziękuje. Tak ja jestem perfekcyjna w ocenianiu ... zwłaszcza siebie i to oczywiście ocenianiu negatywnym. Odpowiedz Link
nikix Re: Komu boginię komu, bo idę do domu 01.07.14, 23:11 Poproszę na kasę i na pracę Odpowiedz Link
algaria nikix 01.07.14, 23:34 Na prace HATHOR - Zdolność przyjmowania - Naucz się przyjmować. Wzmocni to Twą intuicję, nabierzesz energii i mocy, by obdarowywać innych Na pieniądze FREJA - Odwaga - Daj się ponieść przygodzie.Bądź odważny i podejmij ryzyko Odpowiedz Link
algaria słonecznik 02.07.14, 13:07 Dla Ciebie przesłanie od Bogini OONAGH - Łatwe do zrobienia - Nie ma potrzeby się spieszyć lub robić coś na siłę. Na wszystko jest odpowiedni czas Odpowiedz Link
re.ne Re: Komu boginię komu, bo idę do domu 02.07.14, 08:10 Jeżeli jeszcze można to ja poproszę na sierpień. Odpowiedz Link
maja.1987 Re: Komu boginię komu, bo idę do domu 02.07.14, 12:09 Ja tez poproszę na sierpień Odpowiedz Link
algaria maja 02.07.14, 13:12 A dla Ciebie na sierpień: COVENTINA - Oczyszczenie - Czas by odtruć i oczyścić Twoje ciało i umysł. Boginie każą Ci zadbać o siebie odpocząć -jakąś dietę zastosować dla duszy i ciała - medytacje i odpoczynek by nabrać energii na cały rok Odpowiedz Link
algaria re.ne 02.07.14, 13:10 Na sierpień Boginie przygotowały dla Ciebie: AFRODYTA - Duchowa przewodniczka - Obudź w sobie Boginię poprzez taniec i troskę o siebie. Poczuj boskość w sobie. Sierpień to czas dla Ciebie, urlop odpoczynek i zadbanie - bo jak Ty o siebie nie zadbasz to nikt o Ciebie nie zadba Odpowiedz Link
algaria ksawmama 03.07.14, 12:19 Dla Ciebie: KUANYIN - Miłosierdzie - Przestań oceniać siebie i innych, otwórz oczy na dobro i miłość, które są w każdym z nas Odpowiedz Link