algaria Re: na kawe zapraszam :) 17.08.14, 12:02 zimno, szaro i ponuro - 2 kawy za mną i pewnie 2 przede mną.. pozdrawiam i buziaki śle Odpowiedz Link
leda-is-one Re: na kawe zapraszam :) 18.08.14, 06:42 Eliksir dla Tekli na żywotność ..Algarii na smutki..no, nam wszystkim na bolączki wszelkiej maści... /i..już sobie Tekle jak frygę wyobrażam../ też się napije.. spałam jedenaście godzin,kawę wypiłam i nowy tydzień czas zacząć. życzę wam samych wspaniałości a przynajmniej dobrego samopoczucia Odpowiedz Link
tekla-ja Leda 18.08.14, 06:58 tekla to raczel leniwiec doskonały, nie fryga Ale dzięki za dobre chęci... Móóóój jeeeest teeen kaaawaaałeek pooodłooogiiii....lalalalalalala Kawy jeszcze nie piłam, hihihih Odpowiedz Link
maja.1987 Re: Leda 18.08.14, 10:33 A mi juz tutaj nawet kawa przestała smakować niestety Odpowiedz Link
babowa Re: Leda 18.08.14, 10:39 och, a ja dzis oddech złapałam tesciowa na dzien wyjechała i jakos przestrzen nam wszystkim sie powiekszyła nie moge zebrac sie, by siasc i kupic synowi ksiazki i ta mysl, ze koniec wakacji, ze znowu czeka mnie wariactwo a na plus- dzis w koncu słonecznie i na wadze zobaczyłam cyfry 65, wiec jest suuuuper Odpowiedz Link
maja.1987 Re: Leda 18.08.14, 21:50 Do lalkarza rodzinnego po receptę na tabletki przeciwbólowe A no i dodali ze jesli bedzie mnie bolało jeszcze bardziej albo jesli bedzie mi przy tym niedobrze to mam sie znowu zgłosić do szpitala... Odpowiedz Link
krakuskaa kawa, 20 sierpnia 20.08.14, 10:34 Dziewczyny już pora na kawę, filiżanki w dłoń i do dzieła, udanej kawki,,, Odpowiedz Link
bronxi Re: kawa, 20 sierpnia 20.08.14, 10:38 Łączę się z Tobą i wypijam drugą kawę w pracy.. dziś tak wolno płynie czas.. Odpowiedz Link
leda-is-one Re: kawa, 20 sierpnia 20.08.14, 13:10 Witajcie dziewczyny,kawusia.tak, moja druga Odpowiedz Link
algaria Re: na kawe zapraszam :) 20.08.14, 13:32 Ciemno wszędzie głucho wszędzie.. co to będzie? straszny tydzień będzie. "Niech księżyca jasność blada szczelinami tutaj wpada, ino chyżo, ino żwawo - jak kazałeś tak się stało" I ja siedzę w tym księżycu - płaczliwa, podenerwowana, zazdrosna, złośliwa i podła... Użalam się nad sobą - w myśli .. niech ten tydzień dobiegnie końca bo albo oszaleje, albo pozagryzam niewinnych ludzi, albo sprawie że mnie znienawidzą...Od razu mówiłam że powinnam ten tydzień przespać.. Kawy wypiłam 2 i do 3 się szykuję Odpowiedz Link
maja.1987 Re: na kawe zapraszam :) 20.08.14, 13:42 Ja musze sie w koncu wygramolic z łóżka i tez zrobic kawę. Mam zwolnienie lekarskie do końca przyszłego tygodnia Odpowiedz Link
krakuskaa Re: na kawe zapraszam :) 20.08.14, 14:44 Będę piła drugą kawę, pora się zbliża, sprzątam moją biurokrację zawodową, dopiero teraz mogę zgodnie z prawem wyrzucić wszystko co zbędne z minionego roku,,dużo tego jest. Odpowiedz Link
algaria Re: Algario 20.08.14, 15:00 zrób z Księżyca Słońce Pewnie - jak się da - przemęczę się do niedzieli, a wraz ze mną będzie się męczyć cały świat.. Wczoraj wyszłam z pracy za 3 - 18. Zamknęłam, drzwi, kłódki, kraty i furtkę, odeszłam już kawałek. Nagle gwałtownie podjeżdża samochód, pisk hamulców zatrzymuje się przy mnie - szyby się opuszczają wygląda głowa i mówi - ja do biblioteki - jeszcze jest za 3 szósta. Zatrzymałam się wyjęłam ostentacyjnie telefon, spojrzałam na wyświetlacz i mówię - nie za 3 tylko za 2 schowałam telefon i poszłam. Trudno niech się wpiszą do księgi skarg i wniosków Oj podłość najwyższa ze mnie wychodzi zołza jakiej świat nie widział, aż siebie nie poznaje. Odpowiedz Link
algaria Re: na kawe zapraszam :) 21.08.14, 11:59 Po 2 kawach i w pracy.. zimno, mokro i deszczowo.. dobrze że w radiu lecą letnie hity Sun of Jamaica np lub Lecę do ciebie, a czasem Sunshine reggae i od razu cieplej, milej, serdeczniej na sercu i w okolicach Buziaki na dzień Odpowiedz Link
babowa Re: na kawe zapraszam :) 21.08.14, 12:12 u mnie tez zimno, chłodno, deszczowo 1 kawa zaliczona i poczucie ze to ostatnie dni lenistwa:d haaa, maz moj jedyny, ukochany kupił mi wczoraj te broszurke suligi z takia kart, wiec ciesze sie niezmiernieeee. waga mi jakos staneła, choc i tak mam juz radoche, bo jest mnie zauwazalnie mniej ale pozarłam juz i banana i jabłkiem zagryzłam:p taki ksiazkowy dzis dzien Odpowiedz Link
algaria Jeju jeju czarodzieju 22.08.14, 11:51 Ja po 2 kawach, spokojnie na luzie .. tylko młoda na egzamin pojechała ale staram się myśleć pozytywnie, podałam jej 2 magnezy niech się wyciszy ale nie otępi ... zobaczymy Zupa grzybowa się pyrtoli, pralka cicho szemrze, błoga cisza i zapach jak w lesie nad morzem - no żyć nie umierać Odpowiedz Link
tekla-ja Kawa poranna bardzo 23.08.14, 04:57 Pobudka! I tańczymy! Z kawą www.youtube.com/watch?v=iqYivrzcfzg Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Kawa poranna bardzo 23.08.14, 07:38 Tekla a Tobie co? Eliksir żywotności z wiewiórką pijesz?!? No dobra z kawa..ale nie tańczymy.wracamy z kawą do łózka..i laptop na kolanka..i jest jak u mamusi powinno być..jeszcze pól godzinki.. Odpowiedz Link
babowa Re: Kawa poranna bardzo 23.08.14, 10:50 kawa druga leci szykuje sie nad bug, troche swiezym powietrzem poodychac w koncu dzieciaki spedza całe dni na dworze i nie bedzie kompa Odpowiedz Link
algaria Re: Kawa poranna bardzo 23.08.14, 17:22 Ja już po 4 kawach.. na targu byłam po pomidorki i śliweczki na ciasto tzn na ciasto śliweczki tylko, nie pomidorki... Młody mi dziś numer wykręcił, niby nic się nie stało i happy end ale wyobraźnia podsuwała mi najdziksze wizje - ot bachorstwo niedobre no! Odpowiedz Link
algaria kawa jak kawa 24.08.14, 11:24 wypiłam już 2 kawy i nadrobiłam wczorajsze zaległości w obowiązkach domowych - mimo deszczu i pogody "barowej" ja się czuję dobrze (głowa mnie nie boli).. aaa zapomniałam dodać, że młodzi sąsiedzi pod nieobecność rodziców wyprawili imprezę. Mimo że 2 ulice ode mnie to było tak głośno iż czułam się jakbym w uczestniczyła w środku zabawy.. błoga cisza nastąpiła o 6 rano .. a co tam niech się młodzi bawią.. póki są młodzi Odpowiedz Link
tekla-ja Re: kawa jak kawa 24.08.14, 13:18 kawa + "ciasto" ciasto w nawiasie, bo ja piekłam, wyszło jakies mizerne, twardawe, ale bez zakalca! nie jest zle problem był z poranną kawa, bo od pólnocy do dziewiątej rano prądu nie było, a ja czajnik elektryczny posiadam i kuchnie węglową Odpowiedz Link
algaria Re: kawa jak kawa 26.08.14, 12:03 Zimno mokro poleżało by się w łóżku i poczytało książkę.. niestety do pracy trzeba wstać, ktoś pracować musi by leżeć mógł ktoś Taki promyk lata dla was Odpowiedz Link
bronxi Re: na kawe zapraszam :) 26.08.14, 12:17 a ja pije, kawa, herbata i tak w kółko, bo tak strasznie mi dziś zimno w pracy.. złapałam doła i jakoś nic mi się nie chce.. Odpowiedz Link
leda-is-one Re: na kawe zapraszam :) 27.08.14, 06:17 Dzień dobry Jestem,jestem ,tylko mam zdrowotne niziny i się próbuje jakoś ratować.Kawa, rzecz jasna,nie przeszkadza w tym ratowaniu, wręcz przeciwnie.Sle Wam serdeczności Odpowiedz Link
tekla-ja Re: kawa nie... 27.08.14, 07:56 piję grzańca śliwkowego, za oknem szaro, mokro zimno... Żeby nie było posądzenia o alkoholizm...grzaniec śliwkowy to herbata, bardzo smaczna, aromatyczna, rozgrzewajaca! Jest jeszcze grzaniec malinowy, kozacki na miodzie itd. POLECAM na takie szare dni. I jeszcze to www.youtube.com/watch?v=qeZvqvB9YBM Odpowiedz Link
algaria Re: na kawe zapraszam :) 27.08.14, 09:50 Leda - jeszcze żyjesz!! I to najważniejsze Jedną kawę mam za sobą, pewnie 2 przed sobą. Idę w gary czary mary z wiechciem starym, warzyć zupę - tylko nie wiem jeszcze jaką Odpowiedz Link
algaria Re: na kawe zapraszam :) 28.08.14, 12:39 W pracy - obkładam - 2 kawy za mną - cisza - super Odpowiedz Link
nikix Re: kawa nocna i "depresyjna" ... 28.08.14, 23:24 ... bo za oknem deszczowo i jesiennie Chyba już czas pożegnać lato i słoneczko Zaraz pierwszy dzwonek i znowu tłok w autobusach i korki na drogach Szybko ten czas ucieka zwłaszcza ten najfajniejszy. Za szybko Odpowiedz Link
maja.1987 Re: kawa nocna i "depresyjna" ... 28.08.14, 23:49 Mam ochotę zrobic sobie kawę i w ogóle nie pójść spać... Odpowiedz Link
bronxi Re: na kawe zapraszam :) 29.08.14, 08:00 Witajcie. No i "fajnie" zaczął się dzień.. wylana kawa w pracy na brzoskwiniowe spodnie..eh.. dobrze, że siedzę za biurkiem i nie widać moich plam Zimno, ale słonko zerka przez okno, co z tego jak świeci od innej strony i w biurze zamarzam.. To ponarzekałam, ale pozytyw jest jeden - ostatni dzień pracy i weekend. Smacznej kawki Odpowiedz Link
bronxi Re: na kawe zapraszam :) 01.10.14, 07:29 Dzień dobry wszystkim Czy pije tu Ktoś kawę? Odpowiedz Link
leda-is-one Re: na kawe zapraszam :) 01.10.14, 07:36 Dzień dobry Bronxi... pije,wypije z Tobą chętnie Odpowiedz Link
bronxi Re: na kawe zapraszam :) 01.10.14, 08:02 o jak miło wypić tak rankiem z kimś kawę dziś mam spadek formy u nas wiecznie pada dziś rano znowu deszcz, energii zero a tu jeszcze 7 godzin, eh.. Odpowiedz Link