ag_at5 06.08.14, 11:03 opuściła mnie wiara w siebie a coś muszę sama zrobic. Dam radę? /bo nie mogę spieprzyc/ jeśli dam radę, to na co uważac. Bardzo proszę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algaria Re: poproszę o karty 06.08.14, 14:13 Runy mnie zawołały to poćwiczę na Tobie Ty Odpowiedz Link
ag_at5 Re: poproszę o karty 06.08.14, 14:22 Jeny jak pięknie. Rzeczywiście czuję, że jestem w nocy. Poczekam. U mnie jak zwykle roboty budowlane Mało wagi przykladam do swojego wyglądu. Czasami wracam do rygorystycznej diety, żeby poprawić sobie samopoczucie. Muszę czuć się dobrze, nie mam wyjścia. Dziękuję raz jeszcze bardzo serdecznie. Odpowiedz Link
algaria Re: poproszę o karty 06.08.14, 14:38 Jeśli roboty budowlane - to rada pilnuj projektu, bądź stanowcza a nie że pan Kazio powie że tego się nie da a tu będzie pasowa szlak z lamperii olejnej Nie daj sobie wmówić czegoś innego i sprawdzaj kontroluj trzymaj piecze - nie odpuszczaj - bo jak zaufasz i odpuścisz to będziesz miała zamiast ukochanego błękitu - musztardową "srakę" bo tak się innym wyda za odpowiednie - płacisz wymagasz kontrolujesz A jeśli to ty sama własnoręcznie będziesz coś robić.. to rób systematycznie i też według swojego pomysłu - trzymaj się go nie zmieniaj - pierwsza myśl najlepsza i intuicja też bo jak odpuścisz to się nagromadzi i ugrzęźniesz Odpowiedz Link
ag_at5 Re: poproszę o karty 06.08.14, 14:48 Sama chcę zrobić. Muszę tylko nauczyć się mówić: na dzisiaj dosyć. Jak jestem zmęczona albo gonię z robotą, zaczyna się pieprzyc Bardzo bardzo dziękuję. Odpowiedz Link