Dodaj do ulubionych

Dla Ledusi :)

19.08.14, 14:01
Takie są intencje-uczucia- Pana P

Sedno - 7 kielichów
To są te intencje, uczucia wobec Ledy - Mag, Gwiazda, Wieża
To nie są jego intencje, uczucia wobec Ledy - Król denarów, Paź buław, Kapłan
Wynik - 7 denarów

No, zupełnie czystych intencji to on nie ma, żongluje uczuciami Ledy, a może i swoimi? Chyba nie jest to mężczyzna zrównoważony, będący oparciem dla kobiety. Chciałby ją zatrzymać nawet na dłuższy czas, ale nic stałego nie obiecuje, raczej się to sypnie wszystko - przy sprzyjających okolicznościach.
Wszystko rozgrywa się w świecie marzeń i planów, chyba Ledy, nie jego. To nie będzie dla Ledy Król denarów, ani żaden formalny związek.
Ale to wszystko jeszcze potrwa - do następnego sezonu.
Nie widać tu już płomiennego uczucia, raczej kalkulacja (jego), marzenia (Ledy).

Taka jest chęć powrotu do Ledy:
Sedno - Rycerz mieczy
To jest ta chęć powrotu - 3 buław, 2 denarów, 5 buław
To nie jest ta chęć - 6 buław, Rycerz denarów, 9 mieczy
Wynik - Kapłanka

Niby się rozgląda, ale ta energia jakaś chaotyczna jest w 5 buławach. A i 2 denarów na związek mało uczuciowa jest. Chyba nawet nie chciałby już zwycięstwa - 6 buław.
Kapłanka - wyjdziesz z tego silniejsza, mądrzejsza, pogodzona?

Pomysl o tym Magu i Rycerzu mieczy...

Obserwuj wątek
    • leda-is-one Re: Dla Ledusi :) 20.08.14, 06:08
      Pięknie Ci dziękuje Nagietku smile

wyjdziesz z tego silniejsza, mądrzejsza, pogodzona

Pytałam bo.w swojej ufności do świata mogłabym znowu nabrać nadziei na wspólne perspektywy.

Mnie już nie boli,pogodzona i pewnie silniejsza jestem ale czy mądrzejsza?

Pytałam bo, w najbliższych dniach mam z nim nieuniknione spotkanie,o które zabiega.

Pytałam bo, chciałam mieć światło na energetykę ewentualnych zdarzeń.

W naszej relacji brylował od początku Mag..i ten Księżyc niestety,z wątku hoaxxa, w całej swojej krasie.
      Teraz się powtarza Wieża...no cóż..

Zweryfikuje za jakiś czas wróżbę,ale czemu aż do drugiego sezonu?!Ja tak nie chce..sad
      No na litość boską Nagietku!

Dziękuje raz jeszcze.Serdeczności Ci posyłam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka