Dodaj do ulubionych

Postawi ktoś karty...?

26.08.14, 09:11
...na moją znajomość internetową?Bardzo proszę smile chłopak ma na imię Marek, piszemy ze sobą kilka dni, ale niestety dzieli nas dość duża odległość, czy będzie z tej wirtualnej znajomości coś poważnego?
Obserwuj wątek
    • nagietek123 Re: Postawi ktoś karty...? 26.08.14, 17:13
      Kilka dni? No to szmat czasu smile
      Sedno - 5 mieczy
      takie będą losy tej znajomości - Sprawiedliwość, 4 kielichów, 8 buław.
      Wynik - 5 denarów.
      Kos zetknął Was na chwilę wg mnie wtedy, gdy przynajmniej jedno z was było w kryzysowej sytuacji - 5 mieczy.
      Rozczarujesz się w 4 kielichów. karta Sprawiedliwość też nie jest kartą miłości. Tak na wszelki wypadek: nie wchodź z nim w żadne układy finansowe - 5 denarów, karta biedy...

• owieczka_1983 Re: Postawi ktoś karty...? 26.08.14, 17:40
        DZIĘKUJĘ smile jak mogę się odwdzięczyć?
        Czyli nic poważnego sad ale bardzo miło się rozmawia, nadajemy na tych samych falach, stąd moje pytanie smile
        • nagietek123 Re: Postawi ktoś karty...? 26.08.14, 19:02
          Twój uśmiech wystarczy w zupełności.
      • algaria Re: Postawi ktoś karty...? 26.08.14, 17:45
        5 mieczy, Sprawiedliwość i 5 denarów - nie wróżą miłości 5 mieczy to rozstanie Sprawiedliwość tu uczuć nie ma odcięcie całkowite i 5 monet karta chłodu emocjonalnego i żebractwa..
        Podejrzewam, że pan się ulotni tak szybko jak się pojawił, a Ty będziesz się prosić o kontakt wysyłać maile i czekać.. przykro mi
        • owieczka_1983 Re: Postawi ktoś karty...? 26.08.14, 18:02
          Dziękuję i pozdrawiam smile
    • owieczka_1983 Re: Postawi ktoś karty...? 12.09.14, 14:52
      Postanowiłam sprawdzić Pana i nie odzywać się tydzień i z jego strony też cisza, więc nawet nie było warto o niego pytać smile karty trafne!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka