Dodaj do ulubionych

Anioły dla Algarii

14.09.14, 23:24
Rozkład troche zmieniony przeze mnie Kozłowskiego i jego "Anioły"
na pytanie ogólne o sfere uczuciową Algarii do końca tego roku:
1. Karta priorytetowa, co liczy się obecnie w życiu Algarii najbardziej, cel, plany, marzenia w sferze uczuć- Anioł Dobrej Rady
Karta ta pojawia się, gdy czujemy się niepewni, stracilismy zaufanie, poczucie bezpieczeństwa i pragniemy wyjasnic tą sytuację. Często brakuje nam przy tym informacji, stad potrzeba dobrej rady. Rozwianie wątpliwości i przywrócenie zaufania i bezpieczeństwa jest teraz dla Ciebie sprawą pierwszorzędną. Pytanie ogólne, ale domyślam się, że chodzi o Twoich bliskich.
2. Przeszłośc, która ma wpływ na sprawę- dawne myśli, wybory, postepowanie.
Anioł Zabawy
To karta lekkomyslnych wyborów, nieprzemyślanych, szukania rozrywki. Może ktos bliski tak postepował i stąd dzis Twoja niepewnośc, a może chodzi o Ciebie i jakieś Twoje wybory.
3. Co dzieje się tu i teraz- Anioł nadziei i Anioł Ciepła
Mozesz miec spadki nastroju, bo obie te karty razem mogą mówic o napieciach emocjonalnych, smutku, niemozności wyrazenia swych uczuć i poczucia beznadziei. Z drugiej strony mogą przynieść promyk dobroci ze strony jakiegoś przyjaciela, który podniesie Cię na duchu.
4. Karta pozytywu- co sprzyja, może pomóc, jest dobre, bezpieczne, działa na korzyść.
Anioł Zaufania i Anioł Intuicji.
Oddaj swe troski Bogu i nie myśl o nich więcej. Trzeba zaufać, uwierzyc w dobre zakończenie smile Nie musisz się bac o swoją przyszłość czy swoich bliskich. Oni i Ty jesteście bezpieczni, Anioł zaufania to karta ochronna. Sprzyja Ci tez Twoja intuicja, Anioł Intuicji wspiera wróżbitów, możesz więc podgladac przyszłość z pomocą kart, ale trzeba jeszcze abys sobie potem zaufała i swoim odczuciom.
5.Karta negatywu- to co szkodzi, ostrzega, komplikuje, blokuje, jest złe, działa niekorzystnie, czego unikać- Anioł Troski
To karta opiekuńczych matek, czy Ty się nie zamartwiasz do przesady? Bo nie podejrzewam Cię o zaniedbywanie dzieci wink
6. Przyszłość - Anioł Zdrowia, Rozwoju Duchowego i Anioł Mozliwych Cudów.
Anioł Zdrowia pomaga w leczeniu i zdrowieniu, Anioł Rozwoju Duchowego wspiera Cię, żebyś wyciagnęła z tej lekcji jak najwięcej korzyści, wspiera tez samotność, ale świadomą i z wyboru, Anioł Mozliwych Cudów zaś potrafi uczynić cud smile Przynosi niespodzianki, ale tez czasami mówi o tym, że balansujemy na granicy rzeczywistości i wyobrazni (złych lub dobrych wizji) czyli ponosi nas fantazja i wtedy on dba, żebyś nie odleciała za daleko.
7.Jaki Anioł bedzie się Tobą opiekował do końca tego roku- Anioł Harmonii (to takie tarotowe umiarkowanie- opanowanie, równowaga i zgoda.
Za ogólne pytanie, żebym coś z tego mogła konkretniejszego wycisnąć, ale mam nadzieję, że trochę optymizmu udało mi się przelać smile
Obserwuj wątek
    • algaria Ustosunkowanie :) 15.09.14, 12:27
      Przede wszystkim bardzo serdecznie Ci dziękuję smile
      Odniosę się do trafności Twojej wróżby, która bardzo ale to bardzo mnie zaskoczyła

> 1. Karta priorytetowa, co liczy się obecnie w życiu Algarii najbardziej, cel, p
      > lany, marzenia w sferze uczuć- Anioł Dobrej Rady
      . Straciłam poczucie bezpieczeństwa - choroba syna zawaliła podstawy całej mojej rodziny Ktoś kiedyś powiedział że chore dziecko w domu to chora rodzina - u nas jakby wyłuskała prawdziwą twarz wszystkich - cała sytuacja pokazała kto kim jest
      > 2. Przeszłośc, która ma wpływ na sprawę- dawne myśli, wybory, postepowanie.
      > Anioł Zabawy
      Idealnie - lekkomyślny wybór syna pociągnął jak efekt domina i położył nas wszystkich - mnie najbardziej
      > 3. Co dzieje się tu i teraz- Anioł nadziei i Anioł Ciepła
      . Spadki są i wzloty też, ale ja długo w dole siedzieć nie umiem - to sprawka mojego przyjaciela Jowisza w Strzelcu wink
      > 4. Karta pozytywu- co sprzyja, może pomóc, jest dobre, bezpieczne, działa na ko
      > rzyść.
      > Anioł Zaufania i Anioł Intuicji.

Właśnie to podglądanie przyszłości - czasem żałuje że wiem czasem, się cieszę że wiem - chciałbym uwierzyć że już będzie tylko dobrze
      > 5.Karta negatywu- to co szkodzi, ostrzega, komplikuje, blokuje, jest złe, dział
      > a niekorzystnie, czego unikać- Anioł Troski

Po chorobie syna i walki w szpitalu przez prawie 3,5 miesiąca mam obsesje - boje się że będę to musiała przechodzić jeszcze raz - to co przechodziłam i nie chce, bo nie wiem czy tym razem dam radę. Jestem nadopiekuńcza ale psychicznie - tu daję wolność, nie dzwonie, nie rozkładam parasola, wychodzą kiedy chcą i z kim i wracają kiedy im pasuje ale w środku drżę czy syn znów głupot nie narobi i nie wróci do szpitala - to siebie zadręczam nie dzieci - a potem okazuje się że wszystko jest ok - muszę długo ze sobą w środku rozmawiać by się uspokoić i nie panikować
      > 6. Przyszłość - Anioł Zdrowia, Rozwoju Duchowego i Anioł Mozliwych Cudów.
      > Anioł Zdrowia pomaga w leczeniu i zdrowieniu, Anioł Rozwoju Duchowego wspiera C
      > ię, żebyś wyciagnęła z tej lekcji jak najwięcej korzyści, wspiera tez samotność

Anioł zdrowia - tego mi potrzeba najbardziej, wiary że syn wróci na studia będzie zdrowy a choroba to incydent i wynik błędu młodości a nie poważnej choroby na całe życie z którą można żyć ale nie jest już tak łatwo - Anioł Cudów - nie liczę, nie czekam, czasem marzę bo bez marzeń nie da się żyć, wink

> 7.Jaki Anioł bedzie się Tobą opiekował do końca tego roku- Anioł Harmonii (to t
      > akie tarotowe umiarkowanie- opanowanie, równowaga i zgoda.
      Wycisnęłaś wszystko co mogłaś i czego potrzebowałam - idealnie - Anioły powiedziały że będzie cicho spokojnie ale dobrze i tego mi potrzeba - jeszcze raz dziękuję smile

p.s A jaka masz talię tych Aniołów?

• rozmaryn_1 Re: Ustosunkowanie :) 15.09.14, 13:54
        Algario, ta talia nazywa się "Anioły" Rolanda Kozłowskiego, możesz wrzucic na google, to zobaczysz, jak wyglądają karty. Powiem Ci, że najbardziej lubię tę talię na rozkłady o relacjach miedzy ludzmi, takie rozkłady mnie satysfakcjonuja, natomiast pierwszy raz stawiałam na tak ogólne pytanie i ciągle miałam odczucie, że za mało mogę z niego wyciagnąć dla Ciebie, taki niedosyt. Jednak chciałam spróbować i cieszę się, że choć Ciebie to usatysfakcjonowało i mam nadzieję, że uspokoiło. Mogę sobie wyobrazic, jaki koszmar przeszłaś, ale wierzę, że juz bedzie tylko lepiej smile
        • algaria Re: Ustosunkowanie :) 15.09.14, 14:18
          Wiesz - to jak z Tarotem - nie trafią Ci się tylko klienci z zapytaniem o miłość albo tylko o pieniądze - wróżka jest od wszystkiego wink
          Miałaś okazję poćwiczyć - cieszę się że na mnie, a jeszcze bardziej ciesze się że tak dobrze Ci poszło. Wycisnęłaś tyle ile potrzebowałam - nie sztuką jest bajki pisać, sztuką jest w 3 zdaniach powiedzieć o istocie sprawy co też uczyniłaś i bardzo Ci jeszcze raz dziękuję za wróżbę, za trafność, za uspokojenie smile

Karty bardzo ciekawe smile
          • rozmaryn_1 Re: Ustosunkowanie :) 15.09.14, 14:28
            kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka