inguszetia_2006 29.09.14, 22:05 Witam I mi powróży na mnie i "kielichowego króla", co? Potrzebuje wskazówek i kubła zimnej wody na łeb;-D Pzdr. Ing Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inguszetia_2006 Re: Kto się odważy?;-P 29.09.14, 22:36 Witam Pytanie... yyy.... dobre pytanie - co to ma być za "pytanie"?;-P Niech będzie więc o intencje, plany na przyszłość wobec mnie, co? I nie lukruj przypadkiem, bo szczerze mówiąc mam go, czyli kielichowego już dość i liczę na wzajemność, by iść do przodu;-D Podpowiadam dobre karty: Wieża;-P pdr. Ing Odpowiedz Link
algaria Re: Kto się odważy?;-P 29.09.14, 22:48 Intencje Pana - DIABEŁ Co planuje- 10 BUŁAW jak zadziała - 2 MIECZY, 9 BUŁAW (2 mi się wyciągnęły) co z tego wyniknie dla Ing 5 MIECZY Przyszłość relacji do końca roku - KRÓL KIELICHÓW, Q MIECZY 10 MIECZY Pan ma niecne intencje i niecne zamiary bo chce sobą Ciebie przytłoczyć i zauroczyć w diable i 10 buławach - pocieszające jest to że z działaniem poczeka jest wycofanie i planowanie - no z tego planowania bez działania będziesz miała i satysfakcje i rozczarowanie w 5 mieczach - bo i chcesz by działał i cieszysz się że jest spokój - wynik jak u prawdziwego króla kielichów siedzenie picie i marzenie Ciekawa jestem które którego zrani ? Ty pograsz królową z 10 mieczami czy on się zmieni w nią? Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Kto się odważy?;-P 29.09.14, 23:08 Witam Wiesz, widzę w tych kartach złość na mnie... No tak. Jest trochę zły Ale czemu? Przecież mnie zna dość dobrze,hm... Nie powinien. Martwi mnie tylko ta 5 mieczy. Mam nadzieję, że mu coś głupiego do głowy nie przyjdzie... Bo jak ma być wojna to idę się zbroic Pzdr. Ing Odpowiedz Link
babowa Re: Kto się odważy?;-P 29.09.14, 23:10 Bo jak ma być wojna to idę się zbroic w pancerne majtki chyba Odpowiedz Link
algaria Re: Kto się odważy?;-P 29.09.14, 23:16 babowa napisała: > Bo jak ma być wojna to idę się zbroic > w pancerne majtki chyba > Raczej w majtki z dziurką Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Kto się odważy?;-P 30.09.14, 18:09 babowa napisała: > Bo jak ma być wojna to idę się zbroic > w pancerne majtki chyba > > Babowa, powaliłaś mnie Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Kto się odważy?;-P 30.09.14, 19:32 babowa napisała: w pancerne majtki chyba Witam A niech ci będą i pancerne;-P Dobrze wiedzieć, że żyjesz, bo już rozmyślałam, czy cię jakie licho depresyjne nie porwało. Pzdr. Ing Odpowiedz Link