Dodaj do ulubionych

Komu Boginię?

11.10.14, 12:50
Panie i tylko panie - dawno nie były w użyciu i aż się proszą by je wykorzystać i "sponiewierać" wink

Wyciągam na ogólne sprawy ot przesłanie na najbliższe dni. Zapraszam chętnych smile
Obserwuj wątek
    • a.motylek22 Re: Komu Boginię? 11.10.14, 13:28
      Jeśli można to Ja bardzo chętnie skorzystam z takiego ogólnego przesłania smile
      • algaria motylek 11.10.14, 14:38
        Dla Ciebie
        ATENA - wewnętrzna mądrość - Wiesz co masz robić. Zaufaj Twej duchowej mądrości i niezwłocznie podejmij właściwe działania.

Atena wzywa byś nie czekała a działała ale do tego działania się dobrze przygotuj, posłuchaj intuicji ale i bądź mądra w planowaniu i działaniu. Nie kieruj się sercem, a rozumem. smile
        • a.motylek22 Re: motylek 11.10.14, 18:25
          Dziękuje smile smile
        • dobrawrozkajudyta Re: motylek 18.10.14, 00:30
          Algario, a jakbyś tak wyciągnęła mi ogólne przesłanie na pracę? Znaczy co robić by osiągnąć sukces w obecnej pracy?
          • algaria Judyta 18.10.14, 13:58
            Dla Ciebie na pracę co robić by było lepiej wyciągnęłam
            FREJA - odwaga - Daj się ponieść przygodzie Bądź odważny podejmuj ryzyko

Może powinnaś nie bać się tylko zamknąć oczy i skoczyć uwierzyć jak Indiana Jones w filmie o św Graalu - tylko niech przygoda Cię zbytnio nie porwie ... w cztery strony jak w tym dowcipie o spotkanym niedźwiedziu wink
            • dobrawrozkajudyta Re: Judyta 19.10.14, 22:56
              Dzięki, to daje do myslenia smile
    • owieczka_1983 Re: Komu Boginię? 11.10.14, 13:41
      Sylwuś postaw mi co Bogini na moje dzisiejsze spotkanie smile
      • bronxi Re: Komu Boginię? 11.10.14, 14:05
        Więc tradycyjnie Bronxi też chcesmile
        • algaria Bronxi 11.10.14, 14:45
          No dla Ciebie wyciągnęłam tylko kwintesencję smile

SARAWATI - Sztuki piękne - Wyrażaj siebie poprzez twórcze zajęcia...

Dziergaj, hekluj, pruj kordonek i rób to z sercem, bo kiedy wkładasz siebie to powinno przynieść Ci to zysk - trzymam kciuki by tak było. Pilnuj się ty swoich dzierganek bo to najlepsza droga dla Ciebie.
          • bronxi Re: Bronxi 11.10.14, 15:04
            smile szydełkuje, szydełkuje powstaje właśnie rodzinka Aniołków, jak skończę to Wam pokaże.. I właśnie chce się przekonać czy uda mi się je sprzedać np. Na allegro..chcialabym, żeby z czasem jakiś grosik wpadł miałabym większą satysfakcjesmile
            Dziękuję za Boginię Algariosmile
        • sabina_online Re: Komu Boginię? 11.10.14, 15:54
          poproszę jeśli można smile
          • algaria sabina 11.10.14, 17:33
            Dla Ciebie

YEMANJA - Wielka szansa - Otwierają się przed Tobą wielkie szanse skorzystaj z nich.

Idzie dobre, idą możliwości powinnaś z nich wyciągnąć dla siebie jak najwięcej. Dobry czas przed Tobą
            • sabina_online Re: sabina 11.10.14, 20:48
              Jestem dobrej myśli mam WIELKĄ nadzieję, że się spełni DZIĘKUJĘ smile
      • algaria owieczka 11.10.14, 14:42
        Mówiłam że ogólnie stawiam wink
        Ale wyciągnęłam po prostu na dziś ..

MATKA MARYJA - Oczekuj cudu - Uwierz głęboko, że Twe modlitwy zostaną wysłuchane i spełnione.

Wróżba pomyślna na każda dziedzinę w tym na dzisiejsze spotkanie również.... chyba że nie do końca precyzowałaś marzenia bo wtedy Twe spełnione modlitwy w owej intencji mogą Cię rozczarować... Mimo wszystko powinno być dobrze smile
        • owieczka_1983 Re: owieczka 11.10.14, 15:40
          za 2 godziny się okaże co to za cud tongue_out
          dzięki!
    • leda-is-one Re: Komu Boginię? 11.10.14, 14:47
      Poproszę i ja wink
      • algaria Leda 11.10.14, 14:55
        A dla Ciebie mam:
        OONAGH - Łatwe do zrobienia - Nie potrzeby spieszyć się lub robić coś na siłę. Na wszystko jest odpowiedni czas.

Los Ci coś przeznaczył - jakąś drogę do przejścia i na tej drodze umiejscowił ludzi, których masz spotkać. Spotkasz ludzi dobrych i złych, mądrych i głupich i takich co będą Cię kochać i będą nienawidzić, ale tam też są tacy z którymi będziesz szła jakiś czas w parze.. tylko bądź cierpliwa - oni tam są i czekają na Ciebie aż do nich dojdziesz. Nie przyspieszaj, nie omijaj przeszkód, nie walcz z Losem bo to nic nie da, a tylko wbrew pozorom wydłuży drogę do wybranych...

• babowa Re: Leda 11.10.14, 15:09
          daj i mi jaka jedna na pocieszenie, bo mi sie na łeb rzuca juz
          • algaria babowa 11.10.14, 15:19
            Dla Ciebie - przysięgam że wyciągnęłam nie wyszukałam

ABUNDANTIA - dobrobyt - Świat obsypie Cię wszelkimi darami. Bądź gotowa na ich przyjęcie.

Wkrótce czekają Cie przyjemności, prezenty i wszystko co najlepsze, idzie zmiana.. tylko pewnie zacznie się od małych dobrobytków, które musisz zauważyć i docenić.. małymi krokami szybciej sięgniesz nieba niż dużymi potykając się i przewracając po drodze big_grin

Pocieszyłam?
            • babowa Re: babowa 11.10.14, 15:22
              tak, prosze pani
              dziekuje
        • leda-is-one Re: Leda 11.10.14, 19:30
          Pięknie dziękujesmile Wprawdzie strasznie zawolaowane to przesłanie,ale w pozytywna stronę raczejsmile
    • ag_at5 Re: Komu Boginię? 11.10.14, 16:00
      Poproszę, ładne, na ładne dni.
      • algaria ag_at 11.10.14, 17:35
        a dla Ciebie:

GINEWRA - Prawdziwa miłość - Romantyczne uniesienia sprawią, że cały wszechświat będzie Ci sprzyjał w zdobyciu wielkiej miłości.

No i co? I miłość Ci się na jesienne wieczory szykuje - i to miłość wielka smile
        • ag_at5 Re: ag_at 11.10.14, 18:01
          Ostatnio pytałam o miłość i bardzo ładnie mi wyszło. Dzisiaj nie pytałam i też się pojawiła. Wiesz, jak się czuję strasznie samotna, wówczas pojawia się tęsknota za czymś wyjątkowym smile
          Generalnie, w związku z tym, że w moim życiu nic się w tę stronę nie kręci, musiałby to być cud. Grom z jasnego tongue_out
          • algaria Re: ag_at 11.10.14, 18:13
            Czekaj, czekaj.. a która to zadała zagadkę o karty w urodzinowym pewnej pani - co to właśnie rok minął.. i w ciągu tego roku pani owa oddała mamę do szpitala poznała miłego lekarza i powiła bliźniaczki? .. Jak co komu pisane to i w drewnianym kościele cegła na głowę zleci..

Może i Ciebie jakiś strażak wyratuje czy tam w sklepie "owadzie" wózkiem jakiś adwokat przejedzie albo mandat wlepi uroczy pan policjant, albo dziecko będziesz odbierała z zatrzymania i też fascynującego mężczyznę spotkasz w drodze na Hel big_grin
            • ag_at5 Re: ag_at 11.10.14, 18:54
              Jasne, że pamiętam. Oczy ze zdziwienia miałam niebywale wielkie. Taką prognozą można byłoby się załamać - a tu niespodzianka tongue_out
              Gdyby coś się skroilo w temacie, dam znać. Dziękuję smile
              Na dzień dzisiejszy potrzebuję obudzić w sobie geniusza ekonomiczno prawniczego. Ale jak można obudzić w sobie kogoś, kogo nigdy nie było? Dylemat taki mam tongue_out
              • algaria Re: ag_at 11.10.14, 19:14
                A tam przyziemne sprawy ekonomiczno - prawnicze... miłość to jest to wink
                • ag_at5 Re: ag_at 18.10.14, 14:46
                  Miało się zdarzyc w ciągu kilku dni.
                  Nie zdarzyło się niestety albo właśnie stety ;p
                  Nawet gdyby takie zdarzenie przechodziło obok mnie albo zwaliło się na mnie całym ciężarem, zapewne nie zauważyłabym. Mam taką skazę.

• algaria Re: ag_at 18.10.14, 16:44
                    Ale Ty niecierpliwa jesteś - jesień się jeszcze nie skończyła ... wszystkie byście chciały już natychmiast a.. oczekiwania wzmaga pożądanie jak mawia mój borsuk tongue_out
                    • ag_at5 Re: ag_at 18.10.14, 18:22
                      Hehe, wiesz jak jest - chciałam zamknąć temat w obawie, że się spełni tongue_out
    • gosia44114 Re: Komu Boginię? 11.10.14, 16:32
      baaardzo proszę smile
      • kashaa_35 Re: Komu Boginię? 11.10.14, 16:56
        Poprosze o Boginie na nadchodzacy tydzien . Bardzo dziekuje.
        • algaria kasha 11.10.14, 17:42
          A dla Ciebie na nadchodzący tydzień

IXCHEL - uzdrowicielka - Jesteś narzędziem uzdrawiającej mocy Boskiej.

Uważaj na przeziębienie i na zdrowie bo obawiam się że najbliższy tydzień możesz spędzić w łóżku...z przeziębieniem. Domowe sposoby leczenia mogą być pomocne ale nie wystarczające.
          Bądź zdrowa smile
      • algaria gosia 11.10.14, 17:38
        Ha i znów o miłości smile

MARIA MAGDALENA - Bezinteresowna miłość - Miłuj siebie, miłuj innych i staraj się dostrzegać dobro w każdej sytuacji, bez względu na jej pozorny wygląd.

A ja dodam że gorąco spędzisz zimowe wieczory - jesienne też i grzać Cię będzie nie kocyk, czy grzejnik, ale jakiś miły pan z kotem? big_grin
        • gosia44114 Re: gosia 11.10.14, 18:09
          ha, ha ...Z kotem ??????
          tylko, że nikogo konkretnego na widoku smile kręcą sie, owszem i na tym sie kończy...smile
          • algaria Re: gosia 11.10.14, 18:15
            a to z kotem nie można? wink... zaraz kręcą się jak to moja matula mówi "jak pierdziele w tańcu" ? to może trzeba jakiegoś zatrzymać.. na stopa wink
            • gosia44114 Re: gosia 11.10.14, 18:18
              a bo to niezdecydowani jacyś, jeden chce za bardzo , a ja szybkich i łatwych nie trawię, a drugi...hmmm...trudno wyczuc, obstawiam,że bawi sie tak specyficznie raczej.
              No chyba,że jakis trzeci ma sie nawinąć niedługosmile
    • caro-caro Re: Komu Boginię? 11.10.14, 18:39
      Dopiero mogłam zajrzeć. Mam nadzieję, że jeszcze mogę - nic jeszcze nie czytałam. Także bardzo serdecznie proszę ja smile
      • nagietek123 Re: Komu Boginię? 11.10.14, 18:58
        Ja też! Ja też! Ja też bardzo proszę smile
        • algaria nagietek 11.10.14, 19:22
          A dla Ciebie mam:

KALI - Koniec i początek - By nadeszło nowe, stare musi odejść.

Czas na remanent nie tylko w ubraniach ale i w życiu. Pokończ te znajomości co nie dają Ci satysfakcji, nie trzymaj się ich na siłę bo tak wypada.. kończ waść wstydu oszczędź i zrób miejsce dla nowych panów, którym będzie na Tobie zależeć i będą o Ciebie zabiegać smile
          • caro-caro Re: nagietek 11.10.14, 19:59
            Gdyby przesłanie dla Nagietka było przeznaczone dla mnie, wszystko byłoby proste i łatwe.
          • nagietek123 Re: nagietek 11.10.14, 20:15
            Tylko, że ci, którzy zabiegają jakoś mi się nie podobają sad
            A z tym, na którym mi zależy, no sama nie wiem...
      • algaria Caro 11.10.14, 19:18
        Pewnie że możesz, młoda jesteś to jeszcze możesz big_grin wink

PELE - Boska namiętność -
        Bądź uczciwa wobec siebie. Co jest największym pragnienie Twojego serca

Szczerze - dziwne to przesłanie bo co ma namiętność ciała wspólnego z pragnieniem serca i jeszcze uczciwością wobec siebie? Grzeczne dziewczynki nie dostają tego czego chcą i nie maja zabawy.. bądź zatem niegrzeczna, swawolna i olej uczciwości, raz można zaszaleć by móc na starość o czymś pamiętać - boska namiętność już otwiera dla Ciebie swe ramiona, bądź gotowa by się w nich zatracić wink big_grin
        • caro-caro Re: Caro 11.10.14, 19:53
          Jedno przesłanie, jednej bogini zmienia wszystko. Jasna cholera! Nic nie może być łatwe i proste?! Dokładnie wiem o co chodzi. Tylko właśnie problem z rzuceniem zasad choć na chwilę. Poczucie przyzwoitości, uczciwości i obowiązku wylewa mi się uszami. Ciągle, nieustająco walczę ze swoimi uczuciami, a Ona mówi, że tak mam nie robić... To dla mnie za trudne. A może tylko chodzi o jakiś drobiazg typu zjeść ciastko, a ja robię sceny?! Zburzyła mój względny spokój
          Poza tym ja zawsze mogę wink tylko młoda to ja już taka niestety nie jestem
          Dzięki serdeczne big_grin
    • pola131 Re: Komu Boginię? 11.10.14, 19:25
      To i ja poproszę
      • algaria pola 11.10.14, 20:15
        A dla Ciebie będzie jak w niebie wink

LAKSZMI - Świetlana przyszłość - przestań się martwić, wszystko będzie dobrze

Przesłanie... i wszystko jasne
    • krakuskaa Re: Komu Boginię? 11.10.14, 20:17
      Algario ja poproszewink
      Na nadchodzący tydzień na znajomość z s.
      Dziękujęsmile
      • algaria Krakuskaa 11.10.14, 20:54
        Ogólne przesłania wyciągam tongue_out

FREJA - Odwaga - Daj się ponieść przygodzie, Bądź odważny i podejmuj ryzyko

Mówiłam "przeleć mnie srebrnym aeroplanem" - a Ty nie wierzyłaś - odważ się to się przelecisz i się przekonasz jakie przygody na Ciebie czekają z panem S wink big_grin
        • krakuskaa Re: Krakuskaa 12.10.14, 09:00
          Algariowink, dziękujęsmile
          Prosiłam o kartę tylko na tę sprawę, bo wiesz bardzo mnie to intryguje hihiwink,czyli może to on się odważy, bo ja lepiej żebym nic nie robiła hihi,,
          Reszta spraw jest ogarnięta bez kartsmile.
    • inguszetia_2006 Re: Komu Boginię? 11.10.14, 21:49
      Witam
      Proszę o boginię w intencji zdrowia matki przełożonej, primo voto Algarii;-D
      Pzdr.
      Ing
      • algaria Ing 11.10.14, 21:55
        Ja już się dobrze czuję - nie charczę, nie pluję
        A dla ciebie mam

RHIANNON - Czarodziejka - Jesteś magiczna osobą, która powinna wcielać w życie swoje zamiary.

Czyli do dzieła miła Pani Czarodziejko wink
        • inguszetia_2006 Re: Ing 12.10.14, 11:03
          Witam
          O! Dziękuję. Ale ja nie chcę być czarodziejką, ja chcę być wreszcie NORMALNAwink
          Pzdr.
          Ing
          • algaria Re: Ing 12.10.14, 12:12
            Nikt nie jest normalny - każdy ma jakieś odchyły - jeden większe drugi mniejsze - nie ma ludzi w pełni zdrowych wink big_grin...
    • lun-aa Re: Komu Boginię? 11.10.14, 22:30
      Jeśli można to poproszę o przesłanie smile
      • algaria lunaa 11.10.14, 23:02
        A dla Ciebie:
        ZIELONA TARA - Powierzanie obowiązków - poproś innych o pomoc, zamiast próbować zrobić wszystko samemu

Jak to się mówiło - umiesz liczyć licz na siebie, ale Ty powinnaś jednak zrzucić część obowiązków na innych, bo sama ze wszystkim długo tak nie pociągniesz. Dla własnego dobra i zdrowia odpuść wink

• lun-aa Re: lunaa 11.10.14, 23:12
          Dziękuję algario smile
          • wierzba.pl Re: lunaa 11.10.14, 23:23
            Dobry wieczór.
            Jestem tu obca trafiłam wędrując po sieci.
            Zaintrygowały mnie Boginie, a, że mam problemy ze zdrowiem, proszę o Boginie, może
            Jej przesłanie podpowie mi, co mam robić by sobie pomóc, oczywiście idą jednocześnie
            do lekarza.
            • algaria wierzba 12.10.14, 12:17
              Witaj u nas..
              Do lekarza jak najbardziej - wróżby nie zastąpią konwencjonalnych metod, ale Boginie też może coś doradzą wink

BRIGID - Nie wycofuj się - Stań w obronie tego co uważasz za słuszne

Jak się to ma do Twojego zdrowia - ja sądzę że albo się domyślasz co Ci jest albo masz przeczucie - znasz swój organizm a jak nie to się w niego wsłuchaj on podpowie co mu dolega i... spróbuj u lekarza sugerować - choć lekarze uważają że wiedzą lepiej i słuchać pacjenta nie chcą - to jednak spróbuj obronić swój punkt widzenia na swoje zdrowie - bo nikt Ciebie nie zna jak Ty sama.

Życzę wszystkiego dobrego i zdrówka przede wszystkim
              • wierzba.pl Re: wierzba 12.10.14, 15:32
                algaria napisała:

> Witaj u nas..
                > Do lekarza jak najbardziej - wróżby nie zastąpią konwencjonalnych metod, ale Bo
                > ginie też może coś doradzą wink
                >
                > BRIGID - Nie wycofuj się - Stań w obronie tego co uważasz za słuszne
                >
                > Jak się to ma do Twojego zdrowia - ja sądzę że albo się domyślasz co Ci jest al
                > bo masz przeczucie - znasz swój organizm a jak nie to się w niego wsłuchaj on p
                > odpowie co mu dolega i... spróbuj u lekarza sugerować - choć lekarze uważają że
                > wiedzą lepiej i słuchać pacjenta nie chcą - to jednak spróbuj obronić swój pun
                > kt widzenia na swoje zdrowie - bo nikt Ciebie nie zna jak Ty sama.
                >
                > Życzę wszystkiego dobrego i zdrówka przede wszystkim

Bardzo dziękuję za życzenie zdrowia.
                Bogini chyba trafiła w dziesiątkę, żeby użyć kolokwializmu.
                Znam swój organizm i chyba wiem z czego wynikają moje problemy, jednak bez lekarza nie
                zdołam pokonać swoich dolegliwości.
                Dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam serdecznie smile
    • rozmaryn_1 Re: Komu Boginię? 11.10.14, 23:23
      Wiem, jakie będą moje najblizsze dni (niespodzianek nie przewiduję), jednak ciekawe, jaka bogini by to mogła pokazać smile Algario, jak mozesz, to sponiewieraj jakąś dla mnie smile
      • algaria rozmaryn 12.10.14, 12:22
        Zaczyn na ciasto na pizzę mi kipi a ja tu poniewieram jedną panią dla Ciebie

SULIS - Akweny wodne - Spędzaj czas w pobliżu wody na przykład nad jeziorem, rzeka oceanem aby nabrać sił

O tej porze roku polecam ocean na spacery ale wana wystarczy i gorące kąpiele z dodatkiem soli na oczyszczenie czy innych aromatów dla relaksu.. jeśli możesz pospacerować sobie gdzieś w pobliżu wody to oczywiście będzie jak najlepiej - głównie chodzi o odpoczynek czas dla siebie i korzystania ze świeżego powietrza póki można smile
        • rozmaryn_1 Re: rozmaryn 12.10.14, 17:24
          A to mnie zaskoczyłaś smile W najblizszych dniach to tylko wanna wchodzi w grę, ale codziennie robię sobie wodny relaks w piance i w soli, więc nic nowego. Ale jedno się zgadza, że to czas odpoczynku, bo i choróbska u mnie, więc jedno się z drugim wiąże. Czas dla siebie, jak napisałaś.
          Dziękuję za wyciagnięcie karty kiss
    • nikix Re: Komu Boginię? 11.10.14, 23:40
      Upss, szkoda, że nie do końca października sad

Ale jak się nie ma co się lubi ..., to poproszę na najbliższe smile Zawsze to jakaś wskazówka wink
      • algaria Re: Komu Boginię? 12.10.14, 12:35
        Nie napisałam że do końca października tylko na najbliższy czas
        do końca roku chcesz to masz smile

DIANA - realizacja zamiarów
        - skup wszystkie swe myśli, uczucia i działania na swych zamierzeniach, a będziesz w stanie pokazać to co potrafisz dokonać

Czas się wziąć do pracy i działać bo to co zamierzasz to w czyny wprowadź bo ma to szansę na pozytywną realizację
        • nikix Re: Komu Boginię? 12.10.14, 19:21
          Dziękuje smile
    • niebieska.360 Re: Komu Boginię? 12.10.14, 00:12
      To i ja poproszę smile
      • getdance Re: Komu Boginię? 12.10.14, 12:07
        Ja też poproszę smile
        • algaria getdance 12.10.14, 12:41
          A dla Ciebie

2 razy mi wypadła więc nie mogę jej zlekceważyć

GINEWRA - prawdziwa miłość - romantyczne uniesienia Twego serca sprawią, że cały wszechświat będzie Ci sprzyjał w zdobyciu wielkiej miłości

Kochana !! Nic tylko na polowanie się udaj bo zdobycz jest w zasięgu ręki .. wprawdzie każdy mężczyzna woli zdobywać ale wiesz.. mężczyzna to myśliwy który staje się zwierzyną łowną smile
      • algaria niebieska 12.10.14, 12:38
        Swoją droga to mój ulubiony kolor
        A Boginie to:

SECHMET - Bądź silna - Jesteś silniejsza niż myślisz, a Twoja moc pozwoli Ci osiagnąć to do czego dążysz

No i widzisz dasz radę ze wszystkim tylko uwierz w siebie smile
        • black.kiara Re: niebieska 13.10.14, 11:42
          a czy dla mnie jeszcze znajdzie się jakaś Bogini?? z góry dziękuje serdecznie
          • algaria kiara 13.10.14, 13:00
            Oczywiście, że się znajdzie - taka mała zbłąkana, spóźniona niczym królik z innego wątku z Alicji w Krainie Czarów

CORDELIA - kontakt z naturą - Zbyt długo przebywałaś w zamkniętych pomieszczeniach. Wyjdź na zewnątrz i zaczerpnij świeżego powietrza.

Musisz skorzystać z ostatnich pięknych i ciepłych dni tego roku i wybrać się na spacer, może do lasu. Poprzytulać się do brzozy, odpocząć, pooddychać czystym powietrzem i nabrać energii na zimowe dni.

• black.kiara Re: kiara 13.10.14, 16:00
              o jak fajnie dziekuje )) i zastosuje się do rady Cordelii , w sumie pasuje do mnie idelanie jej opis )))
        • niebieska.360 Re: niebieska 15.10.14, 21:58
          Bardzo dziękuję Algario. To też mój ulubiony kolor, stąd nick smile
    • re.ne Re: Komu Boginię? 13.10.14, 13:18
      Jeżeli jeszcze można to poproszę Boginię dla mnie na najbliższy czas
      Renata
      • algaria re.ne 13.10.14, 17:58
        Dla Ciebie

MAEVE - Cykle i rytmy - Bierz pod uwagę cykle swojego ciała, poziom energii i emocje.

Bogini radzi byś w najbliższym czasie wsłuchała się w potrzeby swojego ciała, a poczujesz się lepiej. Nic nie rób na silę, nie przełamuj barier, płyń na fali cyklu, a zobaczysz jak silna jesteś i Twoje samopoczucie powinno się poprawić
        • kubartur4 to i ja proszę o kartę 14.10.14, 06:35
          Wszystkiego dobrego...
          • algaria kubartur 14.10.14, 12:46
            Dziś wieczorem będziesz miał swoją boginię wink
            • algaria Re: kubartur 14.10.14, 19:53
              Bogini dla Ciebie

KOBIETA - MOTYL - Przeobrażenie - Właśnie doświadczasz głębokiej przemiany, która przyniesie Ci szczęście.

Krótko: zmiany które zachodzą w Tobie i wokół Ciebie idą na lepsze, nawet jeśli wydaje Ci się, że jest źle lub ciężko, że nie zapowiada się to pozytywnie - wynik Cię zaskoczy i to na plus.
        • re.ne Dziękuję 15.10.14, 08:40
          Algario dziękuję za wsparcie i rady od Bogini
    • pinia1214 Re: Komu Boginię? 15.10.14, 16:30
      Algario to i ja poproszę.smile0

na miłość, moze poczaruj troche.
      Pozdrawiam
      • algaria pinia 15.10.14, 20:10
        nie ja czaruje ale boginie same się pchają wink

ISZTAR - Granice - Szanuj siebie na tyle, by odpowiadać negatywnie na próby dysponowania przez innych Twoim czasem i energią.

Widać że dla Ciebie nie miłość najważniejsza a nauka asertywności - jak się nauczysz odmawiać i będziesz dysponować sobą sama to i miłość przyjdzie - może tu chodzi by nikt żaden facet nie mógł by Cię więcej wykorzystywać.
        • pinia1214 Algario 16.10.14, 14:10
          bardzo Ci dziękujęsmile)
          na pewno wezmę to pod uwagę i bedę uważniejszasmile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka