15.10.14, 22:02
Czeka mnie niedługo coś ważnego, bardzo ważnego i trudnego, nie postawiłam sobie kart i nie postawię, bo to zbyt ważna sprawa, nie chcę wiedzieć, czy się uda. Ale jakby ktoś miał na zbyciu jakąś dobrą wiązkę energii wspierającej i mógł mi odrobinkę posłać, to będę bardzo wdzięczna. smile
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Bez kart 15.10.14, 22:14
      niebieska.360 napisała:
      .
      > Ale jakby ktoś miał na zbyciu jakąś dobrą wiązkę energii wspierającej i mógł m
      > i odrobinkę posłać, to będę bardzo wdzięczna. smile
      Masz to jak w banku smile
      • niebieska.360 Re: Bez kart 15.10.14, 22:24
        Dziękuję smile Ta bogini od ciebie też mi dodaje sił, w samą porę się mi pojawiła taka mocarna babka.
        • nikix Re: Bez kart 15.10.14, 23:21
          Co by to nie było mej przy sobie runę Sowilo, w żółtym kolorze. To runa pozytywnej, słonecznej energii. Przynosi zwycięstwo i daje poczucie bezpieczeństwa.
          • nagietek123 Re: Bez kart 16.10.14, 08:18
            Posyłam Ci ode mnie moc energii smile
    • ag_at5 Re: Bez kart 16.10.14, 13:43
      niech Ci się wiedzie smile
      • leda-is-one Re: Bez kart 16.10.14, 15:09
        ja też Ci wspieram smile
    • caro-caro Re: Bez kart 16.10.14, 17:31
      Pomyślności
      smile smile smile
    • inguszetia_2006 Re: Bez kart 16.10.14, 19:19
      Witam
      Posyłam, posyłam, oczywiście. Wiązkę, a nawet dwie wiązki. Mam nadzieję, że nie jestem spóźniona;-D
      Pzdr.
      Ing
    • niebieska.360 Re: Bez kart 16.10.14, 20:12
      Dziękuję wam wszystkim za wsparcie, Inga, nie jesteś spóźniona, to nie jest coś, co się rozstrzygnie od razu, pewnie jeszcze trochę przyjdzie mi poczekać na wynik. Jesteście kochane smile
      • rozmaryn_1 Re: Bez kart 16.10.14, 23:07
        Też się dołączam do grupy wsparcia smile Mogę Ci Anioła wyciagnąć, jak chcesz, niech tez się przyłączy big_grin
    • baba_potwor Re: Bez kart 17.10.14, 00:55
      Mnie wykańcza praca, choroba i parę innych spraw, ale wysyłam tyle energii, ile jestem w stanie.
    • camaretto Re: Bez kart 17.10.14, 10:04
      Ode mnie życzenia sukcesu w tym co sobie założyłaś smile
      Też często nie wróżę, jeżeli to ważna sprawa, ale kiedyś przez 2 lata musiałam czekać i kiedyś zostałam przez ciekawość przymuszona w końcu, i wtedy miałam jeszcze inne doświadczenia duchowe, które wspierały mnie w moich dążeniach.
      Życzę ci niewzruszonej pozytywnego nastawienia, też również smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka