Dodaj do ulubionych

No dobra...

30.10.14, 20:45
Witam
No, cicho, głucho i tak... ten tego... Może byście chciały się zabawić i zgadnąć, za co moja córka jutro się przebierze na Halloween? Obiecuję solennie, że zwycięzca dostanie rozkład karciany z prawdziwego zdarzenia w nagrodę, a nie jakieś tam dwie, trzy karty;-P Przyłożę się, słowo honoru!
Pzdr.
Ing
Obserwuj wątek
    • algaria Re: No dobra... 30.10.14, 21:41
      Zagadka super - ale ona ma się przebrać na Halloween czy Hollyween? Bo to dwie różne bajki - nie przejęzyczyłaś się palcami??
      Wiesz ona może być wszystkim od wiedźmy po motylka wink

Za co sie przebiera córa Ing - król monet / Umiar 2 buław

Anioł Wampir i te sporawy.. ale pierwszy był król monet - dziewczyny chcą być w tym dniu seksi fleksi - nie przebiorą się za staruchów z czym skojarzył mi się król monet - zielona szata to - wiosna radosna ale monety to na bogato.. Myślę że będzie wyśmienitą królową/królem - postacią z filmu - gra o tron tongue_out
      • inguszetia_2006 Re: No dobra... 30.10.14, 21:55
        Witam
        Fajnie ci karty gadają o mojej córce, nie o jej stroju. Moja córka to skorpionica i nie lubi się wyróżniać zbytnio, knuje po cichu;-P Z dużą rezerwą to panna, a przy okazji mądra po skorpioniemu. Przepatrzy każdego do dna. Tak mi się skojarzyło z Umiarkowaniem... Że niby taka umiarkowana i nie ryczy jak lew. Ale przelewa wodę życia, przelewa i czeka, czeka....
        Strój też w Umiarkowaniu;-P
        Pzdr.
        Ing
    • nagietek123 Re: No dobra... 30.10.14, 21:44
      A mnie wyszło: 10 kielichów, Śmierć, 10 denarów,
      No to za Śmierć - tradycyjnie.
      • inguszetia_2006 Re: No dobra... 30.10.14, 21:58
        Witam
        Nagietku, fajnie karty chodzą koło tematu. Ale tak obeszły poboczem jakby. Prześlizgnęły się.
        Pzdr.
        Ing
      • algaria Re: No dobra... 30.10.14, 22:07
        szkielet?
        • kashaa_35 Re: No dobra... 31.10.14, 12:00
          Wyciagnelam umiarkowanie- za utopca sie przebierze..? Czyli jak.. ? Ciekawe, moze za topielice, tylko czy jest takie przebranie ? Moze cos zwiazanego z przejsciem z jednego wymiaru w drugi...? Chyba bedzie miala przemyslany stroj.
    • hoaxx Re: No dobra... 31.10.14, 13:40
      Cztery Miecze. Hm... zombiak albo inny nieumarły?
    • caro-caro Re: No dobra... 31.10.14, 13:43
      As mieczy - pierwsze co przyszło mi do głowy i tego się trzymam - statua wolności smile
      Ciekawa jestem rozwiązania. Ingo nie każ nam zbyt długo czekać smile
    • ag_at5 Re: No dobra... 31.10.14, 21:26
      Powiedzialabym za czarownice ale to zbyt pracochłonne, stawiam zatem na ducha.
    • inguszetia_2006 Re: No dobra... 31.10.14, 23:03
      Witam
      No... zamykam zagadkę. Wróciłam z Halloweenu, przeżyłam jakoś, kawy się opiłam i idę zaraz spać, bo jestem padnięta. Rozwiązanie to: KOT. Moja córa za kota robiła. Fajnie u Nagietka wyszła kocia natura, że taki przymilaśny i interesowny w dziesiątkach - kielichów i denarów, a przy okazji daje rodzinie pełnię i radość. Jak każde zwierzę w domu. Oraz że ma 9 żyć. To karta Śmierć;-D Tak mi się skojarzyło. Wciąż się odradza w tej śmierci. Przynajmniej tak mówi przysłowie, a dziś dzień czarów i magii, więc... Dziękuję dziewczyny za udział i w podzięce KOT. A co poćwiczyłyście to wasze;-D
      https://i.obrazky.pl/nie-to-kot-849-OBRAZKY.PL.jpg
      Pzdr.
      Ing
      • algaria Re: No dobra... 31.10.14, 23:06
        Nie pamiętasz że śmierć to ..hmm jak to było kurtka skórzana czyli skóra martwego zwierza big_grin a nie 9 żyć suspicious
        Ale przebranie fajne inne pomysłowe
        Spokojności życzę smile
        • inguszetia_2006 Re: No dobra... 31.10.14, 23:28
          algaria napisała: Spokojności życzę smile
          Witam
          Zapomnij. Mój mąż ma gościa;-D I zagadkę jutro zapodam, jaka narodowość i o co kłótnia była.
          Nie pójdę dziś spać, o nie... Dobrze, że jutro święto to jest nadzieja, że pójdzie przed drugą;-P
          Pzdr.
          Ing

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka