Dodaj do ulubionych

Za życzenia dla mnie - ode mnie też coś dla Was

21.11.14, 13:24
Bardzo, bardzo dziękuję za wszelakie życzenia, wróżby i horoskopy. Ponieważ jestem dobrze wychowana z domu (podobno) wink Jako że byliście moimi gośćmi to i ja za wszystko dobro co mnie wczoraj od Was spotkało, wyciągnę każdemu z Was po przesłaniu Archanielskim.

Tak bez okazji na życie i pożycie - afirmacja co Archanioły chcą Wam przekazać...
Obserwuj wątek
    • algaria Baba - potwór 21.11.14, 13:26
      Archanioł SANDALFON - Delikatność - Bądź teraz delikatny wobec siebie. Otaczaj się łagodnymi ludźmi, sytuacjami i środowiskiem"
      • algaria Leda 21.11.14, 13:28
        Archanioł AZRAEL - Pozdrowienia z Niebios - Twoi najbliżsi w Niebiosach czują się świetnie. Uwolnij sie od zmartwień i poczuj ich pełne miłości błogosławieństwa.
        • algaria Tekla 21.11.14, 13:30
          Archanioł JOFIEL - Na zewnątrz - Wyjdź na dwór, zaczerpnij świeżego powietrza i połącz się z naturą by uwolnić sie od napięcia i zyskać nowe, twórcze pomysły.
          • algaria Kashaa 21.11.14, 13:31
            Archanioł AZRAEL - Ukojenie - Gdy tylko mnie potrzebujesz, jestem przy Tobie, pomagając w uzdrowieniu Twego serca.
            • algaria Caro 21.11.14, 13:33
              Archanioł RAGUEL - Harmonia w relacjach - My anioły otwieramy serca wszystkich zaangażowanych stron. Kłótnie i konflikty zostają natychmiast zakończone"
              • caro-caro Re: Caro 21.11.14, 14:34
                Dziękuję Ci ogromnie smile zrobiłaś nam miłą niespodziankę kiss

• kashaa_35 Re: Kashaa 22.11.14, 07:07
              Dziekuje bardzo, za mila niespodzianke smile
        • leda-is-one Re: Leda 21.11.14, 14:51
          Dziękuję Algaria,ale numer! Ja dzisiaj cały ranek opowiadałam Gemmie o moich zmarłych bliskich, a szczególnie o niewidomej cioci-Gemma też jest niewidoma- która to ciocia mnie wyniańczyła ..i o rodzicach też. Opowiadanie było pełne emocji i łzawe.
          Twój Anioł dla mnie jest jak żywy odzew, pozdrowienie i błogosławieństwo..
          Czuje ich miłość, czuję.
          Dziękuje za niesqodzianke.
      • baba_potwor Re: Baba - potwór 21.11.14, 14:25
        Dziękuję smile.
    • algaria Bronxi 21.11.14, 13:34
      Archanioł ARIEL - Odwaga - Bądź odważny i broń swoich przekonań
      • algaria Hoaxx 21.11.14, 13:36
        Archanioł CHAMUEL - Ukochana Osoba - Pomagam Ci w związku z Twoją bratnią duszą
        • algaria sylwunka 21.11.14, 13:39
          Archanioł METATRON - Dzieci: Indygo i Kryształowe - Łączy Cię głęboka więź z dziećmi. Szczególnie możesz pomóc tym wrażliwym.
          • algaria owieczka 21.11.14, 13:41
            Archanioł URIEL - Wspaniały pomysł - Twój pomysł to Boskie przewodnictwo.. proszę podejmij działanie, by został zrealizowany
            • algaria Inga 21.11.14, 13:42
              Archanioł URIEL - Wiesz, co zrobić - Zaufaj swojej wewnętrznej wiedzy i działaj zgodnie z nią, bez zbędnej zwłoki.
              • algaria ag_at 21.11.14, 13:44
                Archanioł GABRIEL - Przywództwo - Nadszedł czas, byś przyjęła swoją pozycję oraz moc przywódcy i z miłością poprowadziła innych
                • algaria Nagietek 21.11.14, 13:46
                  Archanioł MICHAŁ - Pamiętaj kim Jesteś - Jesteś dzieckiem Boga pełnym mocy, miłości i twórczej energii, Jesteś bardzo kochana
                  • algaria Babowa 21.11.14, 13:48
                    Archanioł JEREMIEL - Wszystko Dobrze - Wszystko dzieje się dokładnie tak, jak powinno, a dzięki ukrytym błogosławieństwom wkrótce to zrozumiesz"
                    • algaria nikix 21.11.14, 13:51
                      Archanioł MICHAŁ - Jesteś Bezpieczny - Ochraniam Cię przed niższymi energiami. Stoję na straży przy Tobie, Twoich bliskich i Twoim domu
                      • algaria Agalma 21.11.14, 13:53
                        Dziękuję Ci za życzenia i że wreszcie się odważyłaś i ujawniłaś - Witamy na forum i zapraszamy do jego tworzenia
                        A dla Ciebie
                        Archanioł CHAMUEL - Przemiana Zawodowa - Twój cel życiowy wyzwala błogosławioną zmianę zawodową
                        • agalma10 Re: Agalma 22.11.14, 23:18
                          Algario, dziękuję, zrobiłaś mi miłą niespodziankęsmile Pozdrawiam serdeczniesmile
                      • nikix Re: nikix 23.11.14, 00:05
                        Bardzo dziękuję smile
                        Wsparcie i ochrona przydadzą się ogromnie, zwłaszcza w tej chwili.
                    • babowa Re: Babowa 21.11.14, 19:09
                      ooo, dziekuje bardzosmile
                      czyli nie panikowac, i nie uprawiac czarnowidzctwa
                      oksmile
                  • nagietek123 Re: Nagietek 21.11.14, 21:28
                    Pięknie dziękuję za Archanioła Michała z przesłaniem smile
                • ag_at5 Re: ag_at 21.11.14, 19:56
                  Takiego re-prezentu się nie spodziewałam smile
                  Próbuję wziąć się w garść bo coś ostatnio straciłam siły na maxa. Ja i przywództwo ;p
                  Cuda się zdarzają smile
                  Dzięki bardzo serdeczne.
              • inguszetia_2006 Re: Inga 21.11.14, 20:46
                Witam
                A figa! Nie wiem, co robić. Wewnętrzna wiedza poszła na spacer. I nie wraca;-P
                Niemniej dziękuję ci bardzo. Jeszcze pomyślę o tym przesłaniu i może jakiejś mądrości się dogrzebię w sobie. Tylko którą z wygrzebanych mądrości wybrać, oto jest pytanie? Która będzie tą właściwą? Mądrość to nie królewna na ziarnku grochu;-P Intuicja nic mi nie podpowiada, a rozum tworzy fantasmagorie na dowolny temat i w dowolnej konfiguracji. No cóż. Trzeba przeczekać i się nie pogubić. Jeszcze raz dziękuje i ... nie trzeba było;-D
                Pzdr.
                Ing
                • algaria maja 21.11.14, 22:58
                  Archanioł SANDALFON - Zwycięstwo - Twoje modlitwy zostały wysłuchane. Miej wiarę
                  • algaria Rozmaryn 21.11.14, 22:59
                    Archanioł MICHAŁ - Pamiętaj kim jesteś - Jesteś dzieckiem Boga pełnym mocy, miłości i twórczej energii. Jesteś bardzo kochany
                    • rozmaryn_1 Re: Rozmaryn 22.11.14, 23:05
                      Dziekuję smile Ostatnio tez często go sobie wyciagam sama i wzywam go czesto, wiec jest na pewno blisko mnie. Zwykle kojarze go z trudnymi sytuacjami, kiedy czai się zło i będzie potrzebna pomoc, jednak Twoje przesłanie jest zupełnie inne i myslę, że tym razem dotyczy czegos zupełnie innego. Musze sie nad tym zastanowic, bo chyba może nawiazywac do dwóch róznych spraw smile
                      Twoje urodzinowe karty postaram się jutro wyciagnąć, bo dzis byłam bardzo zabiegana tongue_out
                      Czyli ma byc cos miłego? Krótkie, miłe i optymistyczne.... hm... pomyslę nad tym wink
                  • maja.1987 Re: maja 22.11.14, 23:03
                    O dziekuje jaka miła niespodzianka smile
                    Pozdrawiam smile
                • algaria Re: Inga 22.11.14, 16:00
                  Ciebie to nawet sam Archanioł nie zadowoli tongue_out
                  To masz Boginię - Kobieta Motyl - Przeobrażenie - Właśnie doświadczasz głębokiej przemiany, która przyniesie Ci szczęście

Teraz zadowolona? big_grin tongue_out
                  • leda-is-one Re: Inga 22.11.14, 18:01
                    ING-waz.....a.z drugiej strony;-P Algaria ma racje..
                    • leda-is-one Re: Inga 22.11.14, 18:30
                      Dziewczyny ja się uqilam..ale z drugiej strony,,jak się upije to nad poziomy wylatam..jak młodość a tylko ja wiem jakie to trudne..bo gdzie ta moja młodość..

w qracy jestem i mnie zwolnić mogą...ale z drugiej strony..skąd wezmą drugą taka głuqią .i co nad qoziomy..

• inguszetia_2006 Re: Inga 22.11.14, 18:46
                    algaria napisała:
                    Teraz zadowolona? big_grin tongue_out
                    Witam
                    No ba! Jak szczęście ma być po okresie głupoty, to bierę to w ciemno! Ale ja reklamacji nie składałamwink Tak tylko sobie napisałam, że błądzę i nie wiem, którędy iść dalej. Archanioł chciał mnie chyba sprawdzić. Taki test na pychę;-P A ja się tylko zapytałam - jak mam czerpać, skoro w studni nie ma wody? Bo tak się czuję właśnie. Szczerze mu odpowiedziałam. Dziękuję Algario. I się powtórzę. Nie trzeba było;-D Chcesz Lenormanda w zamian?
                    Pzdr.
                    Ing
                    • algaria Re: Inga 22.11.14, 19:38
                      Ode mnie gość zawsze zadowolony wyjść musi..
                      Przestań Inga przecież ja żartuje z tym niezaspokojeniem Archanielskim.. Ja się wcześniej już zastanawiałam czy tylko dla Ciebie od razu Bogini nie wyciągnąć, bo jesteś jedną z nielicznych kobiet które z tymi babami akurat się dogaduje. Archaniele jakoś zawsze coś na opak Ci powiedzą
                      Ten wątek miał być taki miły i z przymrużeniem i żartem - Ot Wy dla mnie ja dla Was i forum się kręci wink

Lenormandem nie pogardzę - jaką masz talię tę najpiękniejszą Ciro czy taką jak ja piatnik, a może jeszcze inną wink
                      • inguszetia_2006 Re: Inga 22.11.14, 19:56
                        Witam
                        Piatnika i Carta mundi. A Ciro mi się nie podoba, bo ducha jakoś tak traci dla mnie, takiego ducha zwyczajności i dosłowności. Lenormandy muszą być proste jak budowa cepa, bo takie zawsze były. Mało metafizyczne, bardzo konkretne i przyziemne. Przynajmniej dla mnie. Ale, ja to najbardziej lubię wróżyć z marsylskiego, co jest dość wyjątkowe, bo tarociści lubią obrazki wszędzie;-D Pytanie jakieś masz do lenormandów, czy tak ci jakieś przesłanie wyciągnąć z jednej karty, czy dwóch, czy trzech? Już tasuję;-D
                        Pzdr.
                        Ing
                        • algaria Re: Inga 22.11.14, 20:13
                          Na pytania mi już wróżyłaś a teraz tak jakoś energię roku - może z 3 - po 1 - do końca tego , I pół tamtego i do listopada smile
                          • inguszetia_2006 Re: Inga 22.11.14, 20:44
                            Witam
                            Ok. Do końca tego roku - Pierścień
                            Na 2015, pierwszą połowę - Kosa
                            Na 2015, druga połowa - Klucz
                            Muszę coś dobrać do Pierścienia, bo to As trefl. Klucz. Uff... Końcówka pomyślna. Zdrowie w domu, sprawy finansowe doprowadzone do końca i właściwie, sprawy czekające na finał - będą mieć finał pozytywny;-D Jak czekacie na diagnozę jakąś to będzie dobra. Sprawy urzędowe też dobrze się poukładają. Wszystko idzie jak z płatka. Na 2015 rok - Kosa. Czego będzie dotyczyć? Drzewo/7 kier. Starszyzna rodzinna może się pochorować. Oby nie! Może pokazują, że czeka was cięcie drzew na posesji, bo się coś zawali po burzy lub pod naporem śniegu? Ale uważajcie na starszyznę. Kosa to mogą być też zwykłe wypadki domowe, pośpiech, nieuwaga, prąd i te sprawy. To jest karta ostrzegawcza. Dbajcie o BHP;-D
                            Potem Klucz. Karta listopada. Wszystko się będzie logicznie układało, radość w domu, poczucie sensu. Jakieś ważne wydarzenia. Jakie? Myszy. Uda się cało wyjść z jakiegoś dołu finansowego. Lub stawicie czoła złodziejaszkom lub cwaniakom.
                            Samopoczucie Algarii w 2015 - Kwiaty. Będzie dobrze. Towarzysko i rodzinnie. Podarki od losu też będą. Może i na koniec roku zapuka jakaś miłość do twych drzwi? Będziesz szczęśliwa, w każdym razie. Nie jest źle;-D
                            Pzdr.
                            Ing
                            • algaria Re: Inga 22.11.14, 20:53
                              Bardzo Ci dziękuję
                              Kosa to pewnie moje nerwy a drzewo to zdrowie - jak już pisałam to młody na wiosnę ma mieć powoli odstawiane leki i pewne panikować jak zwykle

Wkrótce odpowiem Ci na zeszłoroczną wróżbę z klasyków smile

Jaka Ty jesteś wszechstronna - młoda ładna i mądra - kiedy Tyś się zdążyła nauczyć tarota, klasyków lenormandów i wielu innych.. chylę czoła i brawo biję z szacunkiem i niedowierzaniem

https://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_GI2YBNtkZKmTYKWayd4bP6Ai70D9MpSg.gif
                              • inguszetia_2006 Re: Inga 22.11.14, 21:08
                                Witam
                                Ty mi o klasykach nie opowiadaj, bo to była jedna wielka bryndza;-D Ale nie spalę kart (po długim namyśle), bo mi szkoda;-P Można nimi grać, w razie jakby co, nie trzeba przecież nimi wróżyć. Borsuk nie wyjechał, kur...wa mać! A tak mamiły, że pojedzie, a tak mamiły, cholery jedne! A twój roczny dla mnie to niestety rewelacja. Niestety, bo Wieżę piorun raził. I Świat też odszedł i chłopy się kręciły i kręcą. W sumie mam mętlik w głowie, burdel w finansach i inne takie "wieżostresy". I czego nie dotknę zamienia się w guano. A gdzie dotyk Midasa, co?;-P No, nie było go w tym rozkładzie, fakt;-D Najgorsze z tym Światem, że mój przyjaciel, nie mylić z kielichowym, sprowadził mnie brutalnie na ziemię. I teraz "widzę" prawdę, tylko mi się to nie podoba. I po co mnie to było...?
                                Pzdr.
                                Ing
                                • algaria Re: Inga 22.11.14, 21:23
                                  Wiesz - bo on był mamiony i on był gotowy, ale wiesz jak to jest jak jesteś zależna od kogoś. On był tak przekonany że pojedzie i tak pewny że trąbił o tym na lewo i prawo.. a tu Zonk tamten który wszystko niby miał nagrane (wyjazd legalny do pracy gdzie szefem jest siostrzeniec, mieszkanie zapewnione itp - my oboje byliśmy w domu u tego kolegi i rozmawialiśmy - to jakby był ustalony ten wyjazd) i nagle cisza - mimo że borsuk z tamtym pracują w jednej firmie. Borsuk był i jest nadal strasznie zawiedziony - nie odzywa się do tamtego.. ale.. borsuk sobie na motorze śmigał po Polsce - ba nawet kolegę w potrzebie zostawił byle tylko w Bieszczady pojechać... Teraz odkupuje winy u kolegów i tamtego co go zostawił wink
                                  Także klasyki prawdę mówiły i dobrze wszystko widziałaś . i ja opinię o borsuku zmieniłam, choć odwrotna do tej co mówiłaś i inni, ale teraz wiesz że nawet patrzę na niego jeszcze inaczej niż w I połowie bo on się dziwnie serdeczny zrobił do dzieci szczególnie - zupełnie jak nie on. Może ta sprawa z kolega od wypadku, co to go zawiódł lekko i postawa jego znajomych wobec Borsuka dała mu do myślenia wink a u młodego to ta straszą po 1 Irina co w szpitalu otoczyła go opieką - mówiła o nim mój braciszek..2 i ponoć teraz jednej dość starszej wpadł w oko - serdecznej koleżance wokalistki z jego zespołu
                                  p.s Śmieje się bo oni taką pogańską - celtycko słowiańską rockową muzykę tworzą a biorą udział w konkursie kapel w religijnej szkole big_grin

ponoć klasyki się długo spełniają dlatego czekałam rok by Ci napisać co i jak - dużo się wypełniło, część jeszcze czeka co nie znaczy że się nie spełni - także spokojnie, kart nie wywalaj i wiary w swe zdolności nie trać big_grin
      • bronxi Re: Bronxi 21.11.14, 13:39
        A dziękuję, dziękuję za niespodziankęsmile
        Jak wiesz bronię, ale czy daleko na tym zajdę?? hmm życie zweryfikuje smile
        • algaria nowaak 22.11.14, 20:23
          Archanioł RAFAEL - Anielska terapia - Oddaj nam aniołom, swoje troski i zmartwienia i pozwól, byśmy zabrały wszystko, co Cie obciąża
          • noowaak Re: nowaak 23.11.14, 20:19
            Algario, dziękuję bardzo kiss
    • sylwunka36 Re: Za życzenia dla mnie - ode mnie też coś dla W 21.11.14, 13:51
      Algario,bardzo dziękuję za przesłanie anielskie.Wiele mi to rozjasnilo odnosnie drogi zawodowej, bo mialam wątpliwości. Będę prosić Metatrona o pomoc w dążeniu do upragnionego celu, ! Pozdrawiam, Sylwia
    • sylwunka36 Re: Za życzenia dla mnie - ode mnie też coś dla W 21.11.14, 13:55
      Przyznam,że się nie spodziewałam takiej niepodzianki.To bardzo miłe, ! Jeszcze raz dziękuję. Sylwia
    • sylwunka36 Re: Za życzenia dla mnie - ode mnie też coś dla W 21.11.14, 21:11
      Świetny blog, Algario! Dużo si ę można z niego nauczyć! Właśnie dziś pierwszy raz tam zajrzalam.Czytalam Twój Top 10.Ja tez uwielbiam SSamotność w sieci, !Mój uulubiony fragment dołączyłam do Twoich urodzinowych życzeń, ale traf! Podziwiam wiedzę i nawet trochę zazdroszczę, ale to jest taka motywujaca do pracy nad soba zazdrość. Pozdrawiam i życzę sukcesów ,i dużo odslon.Sylwia
      • algaria Re: Za życzenia dla mnie - ode mnie też coś dla W 21.11.14, 23:02
        Dziękuję za docenienie - staram się i nie powiem pisanie sprawia mi frajdę a że jeszcze to się komuś podoba to nawet podwójna frajdę smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka