Dodaj do ulubionych

babo_potwor :-)

30.12.14, 20:55
Uprzejmie bardzo proszę o przeslanie na Nowy Rok.
Bardzo przemawiają do mnie te Twoje mądrości.
Jeśli można, kiedys, w wolnej chwili.
Obserwuj wątek
    • freya_v Re: babo_potwor :-) 30.12.14, 21:37
      Ha ja też miałam o to poprosićtongue_out idę w ślady agat i też ślicznie proszęsmile
      • nagietek123 Re: babo_potwor :-) 30.12.14, 21:47
        Jeśli miałabyś czas i ochotę, to też poproszę. Ale nie stresuj się, to żaden przymus ani żaden ekspres wink
        • baba_potwor nagietek123 31.12.14, 19:16
          Skrzydlaci Mędrcy. Symbolizują wsparcie wszystkich aniołów. Twoje szczere modlitwy zostaną wysłuchane. Niewykluczone są cuda uzdrowienia i przemiany. Miej wiarę niezależnie od okoliczności. Skrzydlaci Mędrcy przez chwilę pozwalają Ci spojrzeć w przyszłość, co przekłada się na natchnione myśli pozwalające rozwiązać sprawy z przeszłości i odsłonić teraźniejszość. Bądź świadoma Wyższej Świadomości w Tobie. To dobry moment, aby przez medytację przyjrzeć się swoim myślom. Twoje Ja jest bliskie Skrzydlatym Mędrcom, którzy przyszli, by pomóc Ci wzrastać.
          • nagietek123 Re: nagietek123 01.01.15, 09:42
            Dziękuję, jak pięknie!
      • baba_potwor freya_v 31.12.14, 19:10
        Metalowy Król. Jest silny, a przybywa po to, aby użyczyć Ci swej ochronnej tarczy, której nie da się przebić. Bez względu na to, kto Cię krytykuje albo Ci zazdrości, krzywda Ci się nie stanie. Sugeruje też, żebyś nakreśliła granice między sobą a otoczeniem. Skorzystają na tym wszyscy. Niezależnie od poziomu Twojej empatii, cudze emocje są cudze, nie Twoje. Nie rzucaj się z pomocą, gdy nie jesteś o nią proszona, nie uzależniaj swojego samopoczucia od tego, czy uzdrowisz innych, nie twórz niezdrowych relacji w żadnej dziedzinie życia. Pamiętaj też o zdrowym poczuciu własnej wartości i bądź dumna ze swoich osiągnięć.
        • freya_v Re: freya_v 01.01.15, 18:46
          Dziękuje Ci śliczniesmile tak mi się spodobały że też je kupiłam wczoraj przyszłytongue_out są bajeczne!
    • nikix Re: babo_potwor :-) 30.12.14, 21:51
      Ja też nieśmiało bardzo poproszę smile
      Oczywiście jeśli to dla Ciebie nie kłopot.
      Przepraszam, że wtrącając się w wątek prywatny.
      • baba_potwor nikix 31.12.14, 19:26
        Strażnik Studni. Sygnalizuje potrzebę pójścia ku wnętrzu i zastanowienia się nad prawdziwym źródłem mocy na świecie, którym jest Bóg. Idąc do Studni, będziesz mogła zawrzeć z tą niewidzialną mocą przymierze. Gdy poprosisz Boga słowami: "Niech się wypełni Twoja wola dla najwyższego dobra wszystkich oraz prawdziwej manifestacji mojego celu", spokojny, delikatny głos wewnętrzny wskaże ci dalszą drogę. W odpowiedzi na Twoją prośbę Bóg może też zesłać innych, żeby Ci pomogli. Nie rób nic na siłę. Sam upór nie wystarczy, żeby zrealizować plany, może tylko narobić szkód. Wypij nieco wody ze Studni, uspokój się i zastanów nad prawdziwym źródłem mocy, której jest poza Tobą. Kiedy nawiążesz świadomy kontakt ze swoją wyższą mocą i zregenerujesz się, możesz postawić kolejny krok. To także ważny moment, żeby przywrócić w swoim związku harmonię, możliwe bowiem, że od jakiegoś czasu nie potraficie się porozumieć. Jeżeli walczycie o dominację, pamiętaj, że prawdziwą moc ma tylko Bóg. wtedy nie będziesz czuć potrzeby walki.
        • nikix Re: nikix 31.12.14, 22:41
          Bardzo Ci dziękuję smile
          Bardzo mądre są te Twoje przesłania.

Przy okazji.
          Wszystkiego najlepszego w NR. Samych dobrych dni i miłych niespodzianek wink
          • baba_potwor Re: nikix 31.12.14, 23:40
            Serdeczne dzięki smile.
    • baba_potwor Re: babo_potwor :-) 31.12.14, 03:13
      Z przyjemnością wszystkim chętnym wyciągnę przesłanie. Chodzi o Mądrość Ukrytych Królestw? Bardzo się cieszę, że tak się Wam te karty podobają smile.
      • leda-is-one Re: babo_potwor :-) 31.12.14, 05:03
        Tak Babo,te karty dają bardzo mądre przesłania,ja też bardzo Ciebie proszę-)
        • baba_potwor Re: babo_potwor :-) 31.12.14, 19:47
          Wyszła Ci Zaklinaczka Ducha, tak jak ag_at5, więc napiszę to samo. Zaklinaczka Ducha szeptem przekazuje Twojej nadświadomości boskie przewodnictwo. Dzięki niej zawsze wiesz, co robić. Oddala Cię od kłopotów, inspiruje, by iść naprzód, i podpowiada, gdzie postawić kolejny krok. Przynosi też pomysły, które - jeżeli będziesz je konsekwentnie realizować - przyniosą Ci sukces. Jeżeli wpadniesz w trudności, słuchaj intuicji, która podpowie Ci, jak z nich wybrnąć. Wrócisz na właściwą ścieżkę mądrzejsza o doświadczenie, które podpowie ci, od czego trzymać się z daleka. W miłości nie powtarzaj tego, czego nie musisz na nowo przerabiać.
          • leda-is-one Re: babo_potwor :-) 01.01.15, 06:13
            Rozumie że ta Zaklinaczka to dla mniewink Bardzo dziękuje Twoim Królestwom za łaskawość i celność,Tobie za poświęcony czas w tak wyjątkowym dniu smile
            W podziękowaniu wyciągnęłam Ci na rok 2015
            Przesłanie Anielskie

Szczęście w nieszczęściu.

To co wydaje Ci się być problemem w rzeczywistości jest odpowiedzią na Twoje modlitwy.Zrozumiesz przyczyny swojej obecnej sytuacji gdy wszystko się wyjaśniłUfaj w moc niebiańskiej ochrony i nieskończoną mądrość,a Twoje modlitwy zostaną wysłuchane.Anioły zesłały Ci te kartę abyś mogła dostrzec błogosławieństwo, ukryte pod pozorem wyzwania.Cos co wydawało Ci się utracone,musiało odejść,ustępując miejsca czemus lepszemu,nie bój sie swojej przyszłości lecz módl się i idź za swym głosem wewnętrznym który przemawia do Ciebie w postaci powracających uczuć,myśli wizji i snów.

Dodatkowe znaczenie tej karty
            -jedne drzwi się zamykają inne otwierają
            -sposób w jaki zostaną spełnione Twoje modlitwy zostaw Bogu
            -porzuć potrzebę kontroli i przewidywania wyniku obecnej sytuacji
            -Ufaj

Dobrego Roku Babo smile
    • caro-caro Re: babo_potwor :-) 31.12.14, 08:31
      Jeżeli mogę smile też cierpliwie poczekam
      • baba_potwor caro-caro 31.12.14, 19:53
        Kosmos. Symbolizuje kreatywność w każdej postaci. To znak, żeby skupić uwagę na twórczych projektach, a okażą się one sukcesem. Nie zapominaj, że każde życie jest obdarzone wyobraźnią, a Ty jesteś współtwórcą wraz z Bogiem. Kosmos symbolizuje także nieskończoność i bezkres energetycznej wymiany świadomości wpływającej na wszystko, co żyje. Uczy, że każdy nasz zamiar ma wpływ na innych, jednostkowo i globalnie. Otwórz się na źródło kreatywności leżące głęboko w Tobie. Bądź też świadoma swoich myśli i działań. Wpływają one na Twój zewnętrzny świat. A najważniejsze, żebyś nie ustawała w dążeniu do swoich celów, bo Kosmos odpowiada, aby urzeczywistnić Twoje najwyższe przeznaczenie. Spłynie na Ciebie natchnienie, a Ty wpłyniesz na innych przez swoje dzieła.
        • caro-caro Re: caro-caro 01.01.15, 21:05
          Babo, dziękuję! smile widzę, że trudne zadania mi się szykują, dużo pracy nad sobą i nie tylko. Zobaczymy czy podołam.
          Wszystkim życzę szczęśliwego Nowego Roku!
    • sylwunka36 Re: babo_potwor :-) 31.12.14, 09:27
      To i ja nieśmiało Proszę. Pozdrawiam, Sylwia
      • baba_potwor sylwunka36 31.12.14, 20:00
        Oczy Piękna. Przeanalizuj swój obecny punkt widzenia. Czy uważasz, że świat jest doskonały i piękny? Czy potrafisz przejść z przeszłości do teraźniejszości i ujrzeć doskonałość w rzeczywistości? Percepcja jest ważna. Jeżeli oczekujesz, że wszystko będzie dobrze, to tak będzie. Spodziewaj się widoku piękna, a przyciągniesz najwyższe dobro. Nie postrzegaj szklanki jako do połowy pustej, nie dostrzegaj w innych ani we własnym położeniu tylko wad, szukaj tego, co można poprawić, a nie tego, co jest nie w porządku. Zaakceptuj wszystko wokół. Jesteś zdrowa, piękna i doskonała. Wszystko dookoła też takie jest. Może nie masz wszystkiego, czego chcesz, ale jeżeli zmienisz swój sposób patrzenia, zrozumiesz, że teraz potrzebujesz właśnie tego, co jest.
        • sylwunka36 Re: sylwunka36 01.01.15, 19:50
          Piękne przesłanie, bardzo dziękuję, ! Zawsze staram się widzieć dobre strony nawet wtedy ,gdy nie jest najlepiej, ! Od teraz włączam tylko pozytywne myślenie, ! Wierzę, że ten rok będzie cudowny i taki będzie, ! Pozdrawiam, Sylwia
    • bronxi Re: babo_potwor :-) 31.12.14, 10:32
      Jak coś to ja też ustawię się w kolejce smile
      Szczęśliwego Nowego Rokusmile
      • baba_potwor bronxi 31.12.14, 20:05
        Chłopiec z Wielbłądem. Prośba o pomoc sprowadzi odpowiednich ludzi, którzy jej udzielą. Niezależnie od tego, jaki masz problem, Chłopiec z Wielbłądem mówi, że jeżeli poprosisz, dostaniesz to, czego potrzebujesz. Gdy prosisz o pomoc w dźwiganiu ciężarów na swoich barkach, Chłopiec z Wielbłądem nigdy cię nie zawiedzie. Wyraź swoją prośbę i spodziewaj się jej spełnienia. Zajmując się drobnymi rzeczami, osiągniesz też wielkie. Jest tak zawsze, jeżeli nie próbujesz dojść do wszystkiego natychmiast i bez niczyjej pomocy. Pozwól innym, żeby ci pomogli. Czas, abyś przestałą wszystko kontrolować.
        • bronxi Re: bronxi 02.01.15, 07:22
          Dziękuję Babo smile
          Z reguły robię wszystko sama, nie lubię prosić o pomoc, chociaż faktycznie czasem by było łatwiej. Masz racje chyba będę musiała przestać mieć wszystko pod kontrolą, bo i tak nie zawsze wszystko wychodzi.
          Bardzo ciekawe te przesłania jeszcze się z nimi nie spotkałam , jeszcze raz bardzo dziekuję i życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku smile
    • ziajka.a Re: babo_potwor :-) 31.12.14, 13:03
      Jeśli można sie dopisac, to Ja też proszę smile
      • baba_potwor ziajka.a 31.12.14, 20:15
        Diamentowy Marzyciel. Upewnij się, że naprawdę chcesz spełnienia Twoich marzeń, bo Diamentowy Marzyciel je urzeczywistni. Wszelkie okoliczności będą Ci sprzyjały. Będziesz wiedzieć, co zrobić, żeby mieć dom, nową pracę albo związek, zależnie od tego, co jest Twoim priorytetem. Mogą Cię czekać miłe niespodzianki materialne i finansowe. Diamentowy Marzyciel pomaga też dokonać właściwych wyborów, aby to, co niewidzialne, przebudziło się i dokonało w Twoim imieniu rzeczy niemożliwych. We wszystkich Twoich relacjach możliwe jest teraz porozumienie z drugą stroną. Nie przywiązuj się jednak nadmiernie do rzeczy. Bogactwo to nie tylko nagromadzenie dóbr doczesnych. Znajdziesz je również w przeżyciach duchowych. Uważaj, czego pragniesz, bo realizacja marzenia może wymagać ceny, której nie będziesz chciała zapłacić. Diamentowy Marzyciel przypomina też, że rozczarowania to czasem droga prowadząca do wiedzy o tym, co dla Ciebie najlepsze. Mówi, że gdy nie masz tego, czego chcesz, to czeka na Ciebie coś lepszego. Bądź pełna empatii dla siebie i innych. Diamentowy Marzyciel poprowadzi Cię do największych marzeń, dzięki czemu osiągniesz swój doskonały cel i prawdziwy dobrobyt.
        • ziajka.a Re: ziajka.a 01.01.15, 10:57
          Pięknie dziękuje i Wszystkiego Najlepszego Życzę na Nowy Rok smile
    • baba_potwor ag_at5 31.12.14, 19:04
      Przy tasowaniu sama wypadła z talii karta Zaklinaczka Ducha, która szeptem przekazuje Twojej nadświadomości boskie przewodnictwo. Dzięki niej zawsze wiesz, co robić. Oddala Cię od kłopotów, inspiruje, by iść naprzód, i podpowiada, gdzie postawić kolejny krok. Przynosi też pomysły, które - jeżeli będziesz je konsekwentnie realizować - przyniosą Ci sukces. Jeżeli wpadniesz w trudności, słuchaj intuicji, która podpowie Ci, jak z nich wybrnąć. Wrócisz na właściwą ścieżkę mądrzejsza o doświadczenie, które podpowie ci, od czego trzymać się z daleka. W miłości nie powtarzaj tego, czego nie musisz na nowo przerabiać.
      • ag_at5 Re: ag_at5 31.12.14, 19:27
        Baaardzo dziękuję smile
        Nie jest łatwo rozmawiać z intuicją ale wciąż się uczę i bardzo ją szanuję.
        Wspaniałego Roku. Raz jeszcze wieeeeelkie dziękuję smile tego mi było trzeba.
    • baba_potwor Re: babo_potwor :-) 31.12.14, 20:17
      Chyba wszystkim odpowiedziałam. Mam nadzieję, że przesłania Ukrytych Królestw okażą się trafne i sprawią, że 2015 będzie radosny i pod każdym względem łatwy oraz bogaty, czego Wam życzę, dziękując jednocześnie za wszystkie Wasze życzenia. Szczęśliwego smile.
    • rozmaryn_1 Re: babo_potwor :-) 31.12.14, 20:27
      Babo kochana, ośmielam się i ja poprosić o jakąś madrość, bo napisałaś, że chetnie wszystkim wyciagniesz? Chyba że nie masz już ochoty czy siły, to sie nie pogniewam oczywiście smile
      Szczęśliwego Nowego Roku smile Wszystkim wink
      • baba_potwor Re: babo_potwor :-) 31.12.14, 21:50
        Proszę bardzo: Pani Pioruna. Wnosi do Twego życia moc potężnych zmian. Może nastąpić nieoczekiwana zmiana owocująca jakąś szansą, może seria momentów olśnienia skumuluje się i sprawi, że dzięki nagłemu zrozumieniu wszystko ulegnie zmianie. Może też pojawić się w Twoim życiu osoba popychająca Cię ku nowym wyzwaniom albo świetny pomysł. Nie opieraj się tym zmianom, nie walcz z piorunem. Jeżeli zmiana okaże się niezgodna z Twoimi oczekiwaniami, pomyśl o tym, że burza mija i że świat po niej jest piękny. Tak samo miną Twoje problemy. Odpocznij, a burzę przeczekaj w kryjówce zbudowanej z wiary i dobrej woli. Ufaj, że wszystko będzie dobrze, nawet jeżeli chwilowo nic na to nie wskazuje. Kiedy burza mija, pojawia się szansa na nowe, cudowne życie.
        • rozmaryn_1 Re: babo_potwor :-) 31.12.14, 22:02
          O rety, ta pani pioruna to dla mnie? Dziekuję Ci slicznie i powiem Ci, ze tego mi wlasnie bylo trzeba smile burzy ktora mna wstrzasnie i przywroci do zycia. Dzieki wielkiesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka