bronxi 19.02.15, 07:31 Pijemy poranną kawę wspólnie czy już każdej doskwiera brak czasu? Ja już kończę pierwszą, bo pora pracę zacząć byle do piątku Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tekla-ja Re: a pijemy jeszcze wspólną kawkę?? 19.02.15, 07:44 To ja dzis wypiję herbatę z sokiem malinowym, bo jakos mi zimno okrutnie, bronxi Odpowiedz Link
leda-is-one Re: a pijemy jeszcze wspólną kawkę?? 19.02.15, 07:53 Pewnie ze pijemy..ja co dzień czekam ze ktoś dołączy Witajcie,nareszcie jest do kogo gębę otworzyć... Odpowiedz Link
bronxi Re: a pijemy jeszcze wspólną kawkę?? 19.02.15, 08:21 Już myślałam, że nikogo nie ma, ale jesteście Teklo ja też uwielbiam herbatę z sokiem malinowym, ale chwilowo mam zakazane takie słodkości jak soczek malinowy to łyczka za mnie zrób Ja też się cieszę, że można się do kogoś odezwać, bo ja od poniedziałku do piątku o 7 rano łykam kawkę i patrzę co tu u nas na forum słychować. Odpowiedz Link
freya_v Re: a pijemy jeszcze wspólną kawkę?? 19.02.15, 10:55 Ja już dawno po kawie w sumie to po trzech już strasznie mi się dłuży dziś poproszę o przyspieszenie czasu Odpowiedz Link
algaria Re: a pijemy jeszcze wspólną kawkę?? 19.02.15, 12:06 Muszę wziąć się do pracy - dziś mało nie zaspałam do pracy na...11 - no wstyd Do tego mam dylemat natury moralnej - zjeść 3 ostatnie śliwki w czekoladzie czy dotrzymać postanowień, że nie tknę słodkości do Wielkanocy i spowodować by zmieścić się w strój pirata potrzebny do pracy. 10 lat temu strój leżał na mnie jak ulał ale przez te lata chyba skurczył się na strychu Kawy wypiłam już 2 może do 13 się obudzę Odpowiedz Link
bronxi Re: a pijemy jeszcze wspólną kawkę?? 19.02.15, 12:21 ja bym zjadła, albo dała komuś jak chcesz wytrzymać w postanowieniu, bo jak one będą tak leżeć i czekać to zjesz je jak nie dziś to za tydzień Ja też jestem na dietce więc zobaczymy jak mi to pójdzie chociaż miesiąc już prawie, prawie trzymałam chociaż nie do końca trzymałam zalecenia, ale teraz zabrałam się ostro za dietowanie Odpowiedz Link
camaretto Re: a pijemy jeszcze wspólną kawkę?? 20.02.15, 08:34 Po tylu latach to chyba masz to wypisane na twarzy? Witam wszystkich, nareszcie z poczuciem normalnego życia aczkolwiek będę musiała jeszcze starań i odczyniaczy dołożyć. Kawę wczorajszą piłam z automatu i cieciu się do mnie przyczepił czego ja tak długo "siedzem i pijem" i w ogóle. W tym kraju, póki nie potrzebujesz nikogo i masz wszystkich w doopie to za tobą łażą, ale kiedy zaczynasz mieć gdzieś interes, to oni noo, panowie szlachta! Nawet cieciu ci to powie. I jak tu możlliwa jakaś ekonomia? Oj, musiałam się wygadać. Jak mi będzie jeszcze dzisiaj fochy stroił przed automatem do kawy to chyba do kierownictwa zadzwonię... Odpowiedz Link
camaretto Re: a pijemy jeszcze wspólną kawkę?? 20.02.15, 08:38 PS> Na twarzy to u Algarii mam na myśli tego pirata Odpowiedz Link
ag_at5 Re: a pijemy jeszcze wspólną kawkę?? 19.02.15, 13:23 Piję za dużo kawy, palę. Masakra w moim wieku Proponuję prasowke przy kawce. Newsy dnia obrabiac bedzieny, jeśli macie ochotę. Odpowiedz Link
caro-caro Re: a pijemy jeszcze wspólną kawkę?? 19.02.15, 16:25 A ja mam wreszcie chwilę przerwy, więc kawa czarny szatan i podglądam co nowego na forum. Zachłysnęłam się czytając jak to Kiarze sprawdza się wróżba walentynkowa. Oczywiście obrzydliwie jej zazdroszczę. Ja też chcę! Potrzebuję kogoś, żeby móc się w pełni realizować. Wiem, mam być cierpliwa Pocieszam się tym, że skoro dziewczynom zaczęło się sprawdzać to jest szansa, że mi w krótce też! Odpowiedz Link
tekla-ja Re: a pijemy jeszcze wspólną kawkę?? 20.02.15, 05:37 Piję herbatkę.... Dla cudnych wiedzm z życzeniami spokojnego, sympatycznego dnia www.youtube.com/watch?v=QQ5vzmJ1l1g Odpowiedz Link
leda-is-one Re: a pijemy jeszcze wspólną kawkę?? 20.02.15, 05:59 Radość o "skowronku" ..pamiętam...pierwsze wykonanie nawet..optymistycznie nastraja..a jasie o pierwszej w nocy obudziłam i nijak zasnąć,..ale kawa wypita..Tekla Ty tez pij kawę jak człowiek a nie jakieś używki geriatryczne..hihi.Jakby nie było fajniej w towarzystwie Odpowiedz Link
bronxi Re: a pijemy jeszcze wspólną kawkę?? 20.02.15, 06:59 Jestem i ja Zalałam właśnie kawunie, trzeba spojrzeć co na forum i w necie, a potem po ściemniać byle do 15 i weekend, hehe Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: a pijemy jeszcze wspólną kawkę?? 20.02.15, 09:12 Witam Piję, piję. Bez kawy jestem truposz. A co do papierosów to Agat kup sobie elektronicznego i będzie święto lasu. Ja dostałam ostatnio w prezencie dwie paczki papierosów Sobranie. Są takie śliczne, że lubię sobie na nie popatrzeć. Pokażę wam, jak wyglądają, bo aż gęba się do nich śmieje. Wyglądają jak kredki, prawda? W Polsce ich nie ma. Chyba. Trzymam je i na razie popatruję na nie, ale jak przyjdą goście palący, to będę częstować i szpanować;-P Agat częstuj się Pzdr. Ing Odpowiedz Link
camaretto Re: a pijemy jeszcze wspólną kawkę?? 20.02.15, 10:39 Ja się parę lat temu odzwyczaiłam od papierosów i innych używek używając woli i treningu psychologicznego,który sobie wymyśliłam, pomimo uzależniaczy. Piję kawę, głównie po to żeby "ruszyć" chory przewód pokarmowy, bo mnie kurowano nospą w dużych ilościach. No i , bo lubię. Podobno na odchudzanie, ale i jako panaceum dobra jest kawa zielona Odpowiedz Link
ag_at5 Re: a pijemy jeszcze wspólną kawkę?? 20.02.15, 17:44 Dzięki Ing, z chęcią E papierosy sa okropne. Próbowałam wszelkiej maści liquidow i .. szkoda gadać. Muszę się pożegnać z ulubionym i chyba jedynym nałogiem, nie licząc kawy. To straszny dla mnie ból Odpowiedz Link
algaria Re: a pijemy jeszcze wspólną kawkę?? 20.02.15, 18:22 Rzuciłam fajki 6 lat temu z okładem - upasłam się przez to jak wieloryb, schudnąć w sumie później schudłam ale tylko do kreski od której startowałam, a teraz by się znów przydało zrucić jeszcze choć magiczną 5 leżąc pachnąc nie głodując - tak klasnąć i wytrzasnąć Dodam że przestało mnie ciągnąć do fajek dopiero po około 3 latach od rzucenia, najgorzej było gdy sama jedyna niepaląca byłam w grupie osób "ćmochających" istna tortura by nie sięgnąć po szluga.. Dziś wiem że to było łatwiejsze niż oprzeć się 3 śliwkom w czekoladzie Odpowiedz Link
camaretto Re: a pijemy jeszcze wspólną kawkę?? 20.02.15, 20:50 Ja nie oparłam się czekoladce jogurtowej, niestety- wiem że nie schudnę przez to zbyt szybko ale... oparciem dla was być tu nie mogę ni autorytetem... Odpowiedz Link
tekla-ja Re: a pijemy jeszcze wspólną kawkę?? 21.02.15, 03:32 Piję kawę w towarzystwie "Jedwabnika" Rowling /tej od Pottera/, słucham audiobooka Śliwek nie mam ....ale mam baryłeczki czekoladowe, tzn. jedną mam, ale mam i na dobry dzień idealna, no nie? Odpowiedz Link
leda-is-one Re: a pijemy jeszcze wspólną kawkę?? 21.02.15, 06:27 Tekla,tak bardzo sobie moich sugestii do serca nie bierz... o której Ty ta kawę dziewczyno pijesz ? Ja już wypiłam..wcześnie tez,ale mi dzisiaj mydlinami zajeżdża,chrypkę mam,pewnie jakieś paskudztwo grypowe mnie zmoże.. Poproszę wiec o herbatkę z sokiem malinowym,okazjonalnie Witajcie,fajnego weekendu Wam życzę,jakby co zaszło i się nie mogła na kawę dowlec..malinowa jednaki na jutro zamawiam... Odpowiedz Link
nagietek123 Re: a pijemy jeszcze wspólną kawkę?? 21.02.15, 08:05 Przyznam się: wykończyłam ostatnie Rafaello z bukietu walentynkwego I żyję Odpowiedz Link
algaria Re: a pijemy jeszcze wspólną kawkę?? 21.02.15, 13:30 Ja dziś usiadłam i posegregowałam karty. Poukładałam, policzyłam, posprawdzała. Niektóre spakowałam - zbierałam się do tego od 2 tygodni, bo sądziłam że to katorżnicza praca.. a tu niespodzianka szybko i gładko mi poszło Odpowiedz Link
baba_potwor Re: a pijemy jeszcze wspólną kawkę?? 21.02.15, 21:32 Ja dzisiaj wypiłam aż dwie duże, jedną w towarzystwie wielkiego kawałka tortu bezowego. A i tak w powrotnej drodze spałam. Odpowiedz Link
babowa Re: a pijemy jeszcze wspólną kawkę?? 21.02.15, 21:41 kawy nie pije, raczej pepsi złopie kto oglada ksw? kto lubi? jessu, kocham te napierdalanki Odpowiedz Link
baba_potwor Re: a pijemy jeszcze wspólną kawkę?? 21.02.15, 22:44 Ja czasem rzucę okiem na boks. KSW jakoś do mnie nie przemawia. Odpowiedz Link
algaria Re: a pijemy jeszcze wspólną kawkę?? 21.02.15, 22:57 Widać kto tu najbardziej agresywny na forum Odpowiedz Link
babowa Re: a pijemy jeszcze wspólną kawkę?? 21.02.15, 23:12 babo, ale ze co? ze ja czy ty? Odpowiedz Link
baba_potwor Re: a pijemy jeszcze wspólną kawkę?? 21.02.15, 23:18 Z nas dwóch potworem jestem zdecydowanie ja . Odpowiedz Link
tekla-ja niedzielna kawa... 22.02.15, 07:57 pita w łózku, z laptopkiem i kawałkiem ciasta orzechowego.... Ciastko samo przypełzło! Podarowane wczoraj! Musowo zjeść, bo sie zniszczy, zepsuje zeschnie Zapowiada się cudny, słoneczny, rześki dzień.... A w życiu piękne są tylko chwile, choć czasami i cały dzień się trafi....podobno Czego szanownym wiedzmom życzę Odpowiedz Link
tekla-ja Re: niedzielna kawa... 23.02.15, 04:50 I był to cudny dzień! Bo chyba mój podrzutek będzie miał wkrótce dom! Są chetni. Gwoli wyjaśnienia...w styczniu podrzucono mi psa, nie mogłam go zatrzymac /mam już 3 psy/. Piesek z lękami, fobiami, bardzo lękliwy, chyba po dramatycznych przejściach, ale bardzo przyjacielski, zero dominacji i agresji, żywiołowy i sympatyczny. A jak fajnie bawił się z moją młodszą kocurką Całkiem spokojnie piję pierwsza herbatkę....la la la...słuchając "Filozofii po góralsku" Tischnera Odpowiedz Link
bronxi Re: niedzielna kawa... 23.02.15, 07:07 Wracam i ja do wspólnego poranku z Wami przy kawce czy herbatce Tydzień w pracy pora zacząć, może ta kawa mnie pobudzi, bo jak na razie mam zero energii.. Więc smacznej kawki lub herbatki i miłego dnia Odpowiedz Link
leda-is-one Re: niedzielna kawa... 24.02.15, 07:20 Dziewczyny dajcie coś mocniejszego,na rozgrzanie lub na wstanie do pionu,,,kawa mi nie smakuje..trwam uparcie w grypie/ na którą byłam szczepiona../.Tekla taka naleweczka jak w Bibione..mogłaby zdziałać cuda... Bronxi.poslij mi mentalnie jakiego Aniolka,co? takiego na cierpliwość.. Nagietek ma szczęście,,,skończył Raffaello/bedzie nastepne /..a ja nieszczęśliwa kończona jestem przez pana o imieniu Raffaelle...czyli po Nagietkowemu bumeranga..i grypę bezimienna..no to chyba ciut przesada. Ponarzekalam dzień dobry wszystkim Odpowiedz Link
bronxi Re: niedzielna kawa... 24.02.15, 09:56 Ledo to specjalnie dla Ciebie Anioł cierpliwości i jego pomocnicy Mówisz i masz Odpowiedz Link
bronxi Re: niedzielna kawa... 24.02.15, 10:02 taki ze mnie geniusz, że nie umiem nawet zdjęcia na forum dodać fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3790058,2,1,DSC01537.html Odpowiedz Link
algaria Re: a pijemy jeszcze wspólną kawkę?? 24.02.15, 15:57 Ja dziś w biegu 2 i do pracy wyszłam..ot życie Odpowiedz Link
leda-is-one Re: a pijemy jeszcze wspólną kawkę?? 25.02.15, 05:28 Bronxi,kochana jesteś,dziękuje Ci,cudny ten Anioł i taki bezpieczny w swoich rozmiarach,,chciałoby się do niego przytulic jak do mamy... Wiesz ze on już miał wczoraj robotę?a no tak,,bez niego chyba bym narozrabiała Pije herbatkę z cytryna i miodem,od kawy mnie choroba odrzuciła,zdycham nadal i nie widać końca,na zwolnienie trudno iść..jak się mieszka w zakładzie pracy. Co u Was??? Odpowiedz Link
tekla-ja Leda... 25.02.15, 05:49 oj, wspólczuję...choć i ja mam podobnie, niestety... a wczoraj był taki ponury dzień; ciemny, pochmurny, deszcz, błoto i w ogóle...nastrój pod psem...jak u Broniewskiego www.youtube.com/watch?v=XPFZ-GPG4Xs Bronxi, kawę tu pijemy...szkoda, że nie wspólnie..i smutno, i gorzko Odpowiedz Link
bronxi Re: Leda... 25.02.15, 07:31 Leda cieszę się, że mój Aniołek Cię pilnuję bardzo lubię te anioły od nich wszystko się zaczęło u mnie z szydełkiem, a teraz tylko patrzę, żeby już dziergać i potem jak w transie Tekla też tak uważam, że fajniej by było razem wypić wspólnie kawkę, ale chociaż ważne, że rano jak włączam forum jesteście Ja musiałam oddać dziś krew do badania i powiem Wam, że teraz próbuję dojść do siebie, bo mam fobie i lubię zemdleć przy tym, ale pomału wracam do siebie. U mnie dalej pada deszcz i jest ponuro i nic się nie chce.. Miłego dnia Wam życzę, fajnie że jesteście Odpowiedz Link
tekla-ja Kawa poranna bardzo... 26.02.15, 01:53 A na poprawę nastroju...w życiu piękne sa tylko chwile! Ale mimo wszystko - trochę się ich nazbierało. www.youtube.com/watch?v=wOtSvzhfAxM A na dziś wyciągnęłam Gwiazdę...hoho! Odpowiedz Link
algaria Re: a pijemy jeszcze wspólną kawkę?? 26.02.15, 12:25 Całkiem spokojnie wypiłam 2 kawy i rześka, skoczna siedzę w pracy Odpowiedz Link
bronxi Re: a pijemy jeszcze wspólną kawkę?? 26.02.15, 12:35 Ja to chyba nie mogę dojść do siebie, po tym wczorajszym pobieraniu krwi, eh.. Wiecie co ja dziś normalnie odwaliłam? normalnie brak słów.. Wstałam jak co dzień rano, żeby do pracy się zbierać, poranna toaleta, kremiki na twarz, włączam tv no i już mi coś nie pasuje, bo zamiast wiadomości chłopek śpiewa, no ale dobra może jakiś sukces odniósł to będą o nim gadać, krzątam się, krzątam i zabieram się za przebieranie z pidżamsa.. i dalej patrzę w tv, że dalej program muzyczny, w końcu biorę telefon i patrzę na godzinę a tu 5 :15 zamiast 6 :15.. i tak Bronxi poszłaby dziś na 6 do pracy.. i nawet 2 kawy mnie do życia nie pobudziły.. Algario dzięki za polecenie książki, powiem Ci dobra, dobra wciągła mnie na maksa Odpowiedz Link
tekla-ja Re: a pijemy jeszcze wspólną kawkę?? 27.02.15, 06:14 Jak cudnie ta wczorajsza Gwiazda rozbłysła!To karta nadziei i prosi zawsze: nie rezygnuj z marzenia, ufaj. I dostałam wczoraj wiadomość, na którą czekałam od miesiąca prawie. Udało się! Jest dom dla mego podrzutka! A tak się martwiłam i martwiłam! A co na dziś? 3 kielichów...hmmm.. Ide zrobić capuccino, na kawę za wcześnie. Co by tu posłuchać? www.youtube.com/watch?v=8QiOSDHDvqA param param.... Wstawać, dziewczyny Odpowiedz Link
bronxi Re: a pijemy jeszcze wspólną kawkę?? 27.02.15, 06:59 Ja już wstałam i w pracy siedzę.. dołączam do picia wspólnej kawy..ale jestem dziś nie wyspana, bez energii może ktoś trochę mi pożyczy? Odpowiedz Link
algaria Re: a pijemy jeszcze wspólną kawkę?? 27.02.15, 17:32 Ja dziś w biegu i podskoku nadrabiam domowe zaległości z tygodnia.. dopiero teraz tak na prawdę usiadłam Odpowiedz Link
leda-is-one Re: a pijemy jeszcze wspólną kawkę?? 28.02.15, 05:52 dobryyyyyy! pije pierwsza kawę w tym tygodniu,zapachniała...do ludzi tez ciągnie.. Wstawaj Algaria ! nie będziesz potem musiała tak biegać i skakać,boć to nie przystoi Przeoryszy... i pochwal się jaka ta mała czarna jest..bo to nie habit chyba ? Zapomniałam ze sobota,to i Bronxi śpi dłużej..ale chyba nie Tekla? Daj coś na zdrowie z tej Twojej płytoteki Wszystkie czarodziejki nasze pozdrawiam serdecznie,już bez gorączki,będę żyć widać<3 <3 <3 Odpowiedz Link
tekla-ja Leda... 28.02.15, 06:03 a proszę bardzo www.youtube.com/watch?v=gor2gSNdSlg Wszystkiego dobrego! I łyczek nalewki aroniowej Pa pa pa... Odpowiedz Link
algaria Re: a pijemy jeszcze wspólną kawkę?? 01.03.15, 12:51 Leda! Oj tam już byś chciała wszystko wiedzieć - mała czarna i włochata krótka - przed kolana - bo w dłuższej wyglądam jak sierota Marysia co ma Rysia 2 kawy za mną - jedna w łóżku, a teraz idę do SPA żeby nie było że w niedzielę leniuchuje Odpowiedz Link
camaretto Re: a pijemy jeszcze wspólną kawkę?? 09.03.15, 11:26 Kawyyyy! Mimo słońca co jeszcze zasłonięte, zaskoczone jakby ,, na gorącym'', howa twarzyczkę za chmurki - tak miszaro Zagadki mam wystrzałowe, tematów na bloga nawet w związku z udziałem celebrytów na forum nie brakuje, aż sie nie mogę wyrobić, bo jedno drugie blokuje Namierzanie przez wibracje, hehe zaowocowało ko(s)micznie - wiem gdzie wrózbita Maćko pracuje w Wawie i nawet telefon mi sie przewinął na forum komórkowyyyy! Co powiecie,miłe panie ? Namierzanie, po prostu, prosto z mostu! Odpowiedz Link
caro-caro Re: a pijemy jeszcze wspólną kawkę?? 28.02.15, 10:35 Dziś u mnie tak zimno i paskudnie szaro... Załatwiłam najważniejsze sprawy i teraz już piję drugą kawkę. Doczytuję, żeby być z Wami na bieżąco. Nie zdążyłam się załapać na zagadkę Nagietka Życzę Wam kochani miłego dnia! Odpowiedz Link