freya_v 26.02.15, 09:45 Kto potrzebuje kart to zapraszam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bronxi Re: Kto chętny na wróżbę?:) 26.02.15, 10:01 Ja chcę, ja chcę skoro jest okazja to ja poproszę na pytanie z innej beczki nie uczucia, nie praca tylko czy wytrzymam na diecie i uda mi się schudnąć 10 kg? Na razie trzymam się dzielnie Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Kto chętny na wróżbę?:) 26.02.15, 10:13 Ja tez, ja też Na miłość poproszę, czy się spełni w tym roku z panem C., a może pisany jest mi całkiem ktoś inny ... Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Kto chętny na wróżbę?:) 26.02.15, 10:44 nagietek123 napisała: Na miłość poproszę, czy się spełni w tym roku z panem C., a może pisany jest mi całkiem ktoś inny ... Witam Jesteś niemożliwa;-D Który to już samiec na tapecie w tym roku? Nie, nie... ja ci nie żałuję, tylko kiedy ty masz czas na te randki, co? Praca, opieka nad mamą, zajęcia jogi, to jak ty ich wciskasz w grafik? Doba za krótka na tyle "towaru";-P pzdr. Ing Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Kto chętny na wróżbę?:) 26.02.15, 11:01 Znajomość trwa od 4 stycznia i polega na: codziennych telefonach pana, pisaniu wierszy dla mnie, wymianie zdjęć, walentynkowych kwiatach... No to trochę niecierpliwa jestem , bo są tylko mgliste plany co do spotkania... zero konkretów, wszystko jakieś takie mgliste. W dodatku pan jest po różnych traumatycznych przejściach rodzinnych i myślę sobie czy ja przypadkiem nie mam być jego jakąś terapeutką.... A sama chciałabym wesprzeć się na silnym męskim ramieniu - więc to może być konflikt interesów Innego pana nie ma. Odpowiedz Link
freya_v Nagietek 26.02.15, 10:55 Nie widzę tutaj miłości. Z panem C na chwilę obecną łączą Cię sprawy urzędowo finansowe. Temu głównie poświęcacie swe myśli. Oboje twardo stąpacie po ziemi lubicie mieć wszystko dopięte na ostatni guzik to są takie cechy które was zbliżają bo świetnie się na tym polu porozumiewacie. Z czasem jednak zmęczycie się tą sytuacją.. Będziecie dla siebie bardziej ciężarem niż wsparciem. Jedno od drugiego będzie zbyt wiele wymagać/oczekiwać. Dla zgodności w tej relacji warto określić co jest na czyje możliwości bo może dojść do sytuacji w której przyjdzie rozczarowanie bo któreś z was nie dało rady czegoś zrealizować. Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Nagietek 26.02.15, 11:10 Pan jest poważnym bankowcem i faktycznie dużo o swojej pracy mówi, żadne sprawy finansowe nas nie łączą - póki co Odpowiedz Link
freya_v Re: Nagietek 26.02.15, 11:34 Nie wiem czemu ale Tobie zawsze ciężko mi się wróży. Jakby była między nami blokada w porozumieniu się albo moje karty za bardzo szczegółowo do Ciebie podchodzą. Miałam taki rozkład sytuacja obecna sprawiedliwość czy to miłość 8 monet czy będziecie parą 10 buław suma gwiazda gwiazda to to piekno wierszy i gestów którymi Cię uracza i daje nadzieję że coś z tego będzie ale rzeczywistość jest taka że on ma taką pracę a nie inną i wywodami na temat jej predzej czy później Cię zamęczy relacje w 10 buław są z "przymusu" są osłabiające takie do których niechętnie podchodzimy. Sprawiedliwość i 8 monet całkiem nieźle pasuje do bankowca Odpowiedz Link
freya_v Bronxi 26.02.15, 10:46 Karty pokazały że czułaś się ociążała i znacznie spowolniona przez swoje ciało. To głównie spowodowało przejście na dietę. Nie chcesz pięknej figury, chcesz czuć się lekko i swobodnie. Obawiasz się że możesz być zbyt "hojna" dla siebie w tej diecie i pozwolić sobie na przejedzenie. Problemem nie są tu słodycze czy fast foody. Problem w tym by się czym kolwiek nie przejadać do sytości lecz tak by poprostu zaspokoić głód. Karty zaznaczyły że brak Ci silnej woli. Tu może być sygnał by ją ćwiczyć.. Początkowe efekty będą nie wielkie. Przez najbliższy czas zgubisz głównie na wodzie.. Ale to będzie motywujące do dalszych działań. Unikaj świętowania czegoś z bliskimi. Brak silnej woli spowoduje że pozwolisz sobie na coś bo przecież trzeba to czy tamto uczcić. Lepiej żeby wszelkie imieniny czy urodziny odbyły się bez Ciebie. Przyjrzyj się też równowadze w diecie w sensie czy wszystkie posiłki są takie same czy nie pozwalasz sobie na jeden większy? Karty wskazały że możesz mieć problem z zachowaniem umiaru w posiłkach. Jeśli zastosujesz się do rad kart efekty przyjdą szybciej jeśli nie dietę znacznie przedłużysz. Z czasem myślę że aktywnie się w coś zaangażujesz z jakimiś osobami to przyspieszy dietę możliwe że ktoś do niej dołączy i będziecie się wzajemnie w niej wspierać. Cel w tedy zostanie osiągnięty. Odpowiedz Link
bronxi Re: Bronxi 26.02.15, 10:58 Masz rację czułam się ociężała, bo znowu grubasem to nie jestem, a i chudziną nie zamierzam być, zresztą moje 45 kg mięśni na to mi nie pozwala Masz racje nie mam problemu ani ze słodyczami, ani fast foodami, zjem, bo zjem od czasu do czasu to fakt. w sumie może być ciężko, bo święta niebawem, a wtedy najgorzej Na razie udzielam się na forum na którym są ludzie, którzy są na tej samej diecie i ich spadki wagi mnie motywują i może znowu moja koleżanka się wciągnie jak za pierwszym razem, wtedy miałam większą presję, bo chciałam więcej od niej zrzucić co do mojej silnej woli to z reguły trwa ona 3 tygodnie, później się właśnie zniechęcam Ale jest szansa jak zepnę dooopsko te 10 stracić? Odpowiedz Link
freya_v Re: Bronxi 26.02.15, 11:36 Bronxi kochana przeczytaj dwa ostatnie zdania z mojej interpretacji. Odpowiedz Link
bronxi Re: Bronxi 26.02.15, 11:44 Wiem, wiem, że być może ktoś mnie zmobilizuje i uda się Ale wiesz chciała usłyszeć tak uda się, żeby dostać tego powera Myślę, że będzie dobrze chociaż będę trochę ściemniać jak to ja 3 tygodnie ścisły rygor, a później skubne tu, skubne tam. Dziękuję, bo dodało mi to wiary w siebie, że dam radę osiągnąć cel, który sobie założyłam, za 2 miesiące zobaczymy efekty. Dziękuję za Twój czas dla mnie Odpowiedz Link
nikix Re: Kto chętny na wróżbę?:) 26.02.15, 10:41 Ja poproszę Na miłość. Ale konkretnie, kto, gdzie i kiedy ;P Odpowiedz Link
freya_v Nikix 26.02.15, 11:06 Przykro mi ale do końca roku 2015 nie spotkasz miłości. Nie pokazało mi się żadne zauroczenie ani też zainteresowanie jakimś mężczyzną. W kartach pokazały się głównie monety i miecze. I to te z tych grup mało zadowalających. Arkan wielkich pustelnik i umiarkowanie czyli za dużo samotności i spokoju. To będzie uciążliwe.. Karty wskazały byś w kwietniu przyjrzała się finansom bo grożą tu poważne problemy zaś w sierpniu zaplanuj urlop i porządny wypoczynek bo w tym czasie będzie on szczególnie potrzebny. Odpowiedz Link
nikix Re: Nikix 26.02.15, 15:51 Dzięki Freya. Chyba czas się pogodzić z "przeznaczeniem" przygarnąć kota albo może od razu dwa koty Problemy finansowe. Cholera. Do kwietnia mam dużo wydatków, i to sporych wydatków. Miałam na to "rezerwę" i miałam nadzieję, że ta "rezerwa" wystarczy. Idę planować budżet Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Kto chętny na wróżbę?:) 26.02.15, 11:02 Witam Kurdę, nie mam pytań. Ale kusi, kusi, skoro natchnienie masz... Może zapytam o to, kiedy pieniądze będę miała na koncie? Te z odszkodowania. Bo ciągnie się to wszystko niemiłosiernie. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
kashaa_35 Re: Kto chętny na wróżbę?:) 26.02.15, 11:08 Jesli moge prosic, to na finanse moje, dzieki Odpowiedz Link
freya_v Kasha 26.02.15, 11:24 W marcu widać przy Tobie mężczyznę który ma pieniądze i który bezinteresownie Cie wesprze chodź większych problemów finansowych nie widać.. W sierpniu jakiś duży przypływ pieniędzy/ obrót wielką gotówką.. Tylko że tu trzeba dokładnie się przyjrzeć wszelkim informacjom bo to mogą być nie pewne pieniądze/ na krótko/ bez podstaw.. Jeżeli będziesz w coś lub kogoś inwestować dobrze patrz komuś na ręce i niej wszystko pod kontrolą. Odpowiedz Link
kashaa_35 Re: Kasha 26.02.15, 11:40 No wiekszych problemow nie ma, ale jednak chcialabym troche wiecej zarabiac. Dzieki serdeczne !! Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Ing 26.02.15, 11:22 Witam Ufff... Brzmi prawdopodobnie. Dziękuję. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
pinia1214 Re: Kto chętny na wróżbę?:) 26.02.15, 11:41 Ja tez poprosze) Pytanie takie, jakie zrobiłam wrazenie na męzczyznie, którego mam na mysli? (czy czasem nie idiotki?)czy mu sie podobałam? Pozdrawiam Odpowiedz Link
freya_v Pinia 26.02.15, 11:56 Pod kątem intelektualnym wrażenie zrobiłaś bardzo dobre. Zostałaś odebrana jako osoba bardzo mądra doświadczona o dużej wiedzy. W jego oczach mogłabyś zostać jakimś autorytetem a napewno kimś z kogo śmiało można brać przykład. Na spotkanie z nim chyba biegłaś fizycznie wypadłaś trochę gorzej jako osoba zapędzona potargana zgrzana zdyszana. Karty radzą by na przyszłość kontrolować bardziej ciało i nie robić szybkich gestów często zmieniać pozycji wykonywać czynności sugerujących zniecierpliwienie jak np stukanie palcami o stół ogólnie wypadłaś jako osoba pracowita o szerokich zainteresowaniach praktyczna dokładna i perfekcyjna Odpowiedz Link
pinia1214 Re: Pinia 26.02.15, 12:04 Dziekuję za tak szybka i wyczerpujaca odpowiedz. myslałam ze wyszlam na totalna idiotke.0 Racja, wpadłam jak pociąg. Ale ja taka troche jestem.. A podobałam mu sie choć trochę?- jesli Cibie to nie nadwyręzy zbytnio.) Odpowiedz Link
pinia1214 Re: Pinia 26.02.15, 12:07 fizycznie czy mu sie podobałam, w tym sensie sie dopytuje? bo on mi bardzo.) Odpowiedz Link
freya_v Re: Pinia 26.02.15, 12:12 Potocznie napisze że w jego mniemaniu jesteś "do przyjęcia" ale jakiegoś specjalnego wrażenia nie zrobiłaś nie ma pociągu fizycznego i nic nie zaiskrzyło niestety. Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Kto chętny na wróżbę?:) 26.02.15, 12:26 Zdążyłam!!! Na miłość proszę.. i co będzie z bumerangiem /tym no wiesz,moim dyżurnym, co to pojawia się i znika Odpowiedz Link
freya_v Leda 26.02.15, 13:14 Zbyt długo kontaktu nie miałyśmy ze sobą odezwę się na priv bo trzeba będzie zgłębić wątek.. W otoczeniu na relacje z panem wpływa 7 mieczy więc trzeba się bliżej przyjrzeć i poszukać oszukańca. Widać że emocje u Ciebie odżyły więc pan jest teraz obecny można powiedzieć że powróciły stare dobre czasy ale tu mam pewną nie jasność bo na końcu księżyc więc będzie trzeba więcej rozkładów bo wydaje mi się że on ma w tym wszystkim jakiś cel.. Sytuacja strasznie skomplikowana bo z jednej strony mam sporo ciepłych kart tj 2 puchar gwiazda z drugiej zaś 7 mieczy księżyc a nawet samego diabła. Sprawa ma drugie dno i na tym się skupimy zaraz napiszę do Ciebie parę pytań na priv Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Leda 27.02.15, 07:05 Dziękuję Ci pięknie Freya chociaż miłości nie będzie,,bo tu gdzie są szanse ja nie chce, a tam gdzie chce nie ma szans.. co robić,co robić.. / info: wyjasnilysmy sytuacje na priv i sprawa jasna..tzn ciemna/ Odpowiedz Link
owieczka_1983 Re: Kto chętny na wróżbę?:) 26.02.15, 12:57 Jeśli mogę prosić, czy Adam odczytał wiadomość ode mnie?Jaka była jego reakcja na nią? Dzięki Odpowiedz Link
freya_v Owieczka 26.02.15, 13:30 Karty pokazały że to nie jedna wiadomość a kilka.. On się czuje przytłoczony, ponaglany, czuje presję i wymuszanie. Z takimi uczuciami odbiera Twoje wiadomości i każda kolejna jest dla niego brzydko mówiąc dobijająca. On mi się pokazał jako taki facet o miękkim sercu ale chciałby Ci raz a dosłownie powiedzieć co i jak tylko że wie że w taki sposób by Cię zranił więc woli milczeć. Karty pokazały również że relacja nie ma nie miała i nie będzie mieć solidnych podstaw. Jak kolwiek rozwinęłaby się sytuacja i co kolwiek byś z nim zbudowała predzej czy później rozpadło by się nagle i z hukiem. Zastanów się czy budowanie domków z piasku ma sens. Odpowiedz Link
owieczka_1983 Re: Owieczka 26.02.15, 13:35 Dziękuję Freyu dało mi to do myślenia ... pzdr Odpowiedz Link
re.ne Re: Kto chętny na wróżbę?:) 26.02.15, 13:01 Jeżeli można to chciałam zapytać co mnie czeka w kwietniu? Odpowiedz Link
freya_v Rene 26.02.15, 13:37 W kwietniu ucierpi kondycja psychiczna. Strach stres negatywne myślenie czarnowidzctwo. Możliwe że głównie za sprawą surowego mężczyzny który wzbudza respekt a który ucieka się do nie przyjemnych metod uzyskania tego czego chce jak np mobing. Nie stawaj z nim do walki więcej dobrego przyniesie Ci pokora wyciszenie grzeczność i obojętność. Na polu zawodowym sukcesy optymiz i poczucie docenienia Odpowiedz Link
re.ne Re: Rene 27.02.15, 11:08 Dziękuję Freya. Wszystko zobaczyłaś w kartach (surowy mężczyzna), dziękuje za rade na pewno się zastosuje bo to dla mnie jedyna nadzieja. Odpowiedz Link