Dodaj do ulubionych

Faceci i ich teksty

26.02.15, 14:41
Ponarzekajmy sobietongue_out
jakie są ulubione teksty waszych lubych a za którymi wy niekoniecznie przepadacie?
Mój standardowo -" z tymi babami to tak zawsze" i "no tak faceci są z marsa a kobiety z wenus" albo "za cholerę nie mogę Cię ZROZUMIEĆ" no jeszcze się taki nie urodził co kobietę zrozumiał ale on tego nie rozumiewink
Obserwuj wątek
    • nagietek123 Re: Faceci i ich teksty 26.02.15, 15:05
      Aktualnie nie mam materiału badawczego, ale ten, który poszedł po całości miał ich wiele, niektóre z nich:
      "w tym co mówisz nie ma treści, to są same slogany",
      "jesteś w błędzie, to ja mam rację",
      "ja tego nie potrzebuję i ty też tego nie potrzebujesz",
      "ja się nigdzie nie wybieram i ty też nigdzie nie pójdziesz",
      "nie interesuje mnie to",
      "nie obchodzi mnie to".
      I wiele, wiele innych. Jak zmarł ten "bliski", to długo nie płakałam...
      Ale Tobie zapewne nie o takie teksty chodziło.

• algaria Re: Faceci i ich teksty 26.02.15, 15:05
      Ja nie jestem taką standardową babą - borsuk ma ze mną dobrze - do kolegów może łazić, wyjeżdżać sobie na kilka dni, na motorze jeździć, w sumie robić co chce w granicach norm oczywiście - o to nigdy pretensji nie miałam, uważam że każdy musi mieć swoją odskocznie.

Ale mam jego słowa w pamięci:
      Kiedyś załamana ryczałam sobie bo nie dawałam sobie rady ze sobą i "światem" strasznego wówczas doła złapałam na co Borsuk - "I po co ryczysz i tak tym niczego nie zmienisz"

Albo jak czegoś nie mogę od niego uzyskać i zaczynam na niego wrzeszczeć - oj rozdarciuch ze mnie straszny - to słyszę " w wojsku byłem krzyków się nie boję - wrzeszcz ile chcesz nie wzrusza mnie to"

No i co mam rodzić po takich słowach - zwykle ryczeć przestaje, wrzeszczeć przestaje i.. spokój nastaje wink

I jeszcze coś: jak on jest w domu to dostaję kawę do łóżka - jest to miłe nie powiem wink tylko jak już wstanę to widzę jak tą kawą zalana jest podłoga w kuchni, schody, przedpokój i czasem podłoga w sypialni.. także ja dziękuję za taką kawę do łóżka, po której muszę sprzątać - nie wiem czy intencje się liczą czy czyny- bo niby dobrze robi tylko efekt tego marny
      • nagietek123 Re: Faceci i ich teksty 26.02.15, 15:11
        Liczą się, liczą te intencje wink tez chce kawę do łóżka - czasami...
        • algaria Re: Faceci i ich teksty 26.02.15, 15:28
          nagietek123 napisała:

> Liczą się, liczą te intencje wink tez chce kawę do łóżka - czasami...
          Intencjami to piekło wybrukowane.. Ja chce odpocząć w niedziele a pół dnia na mopie jeżdżę wink
    • baba_potwor Re: Faceci i ich teksty 26.02.15, 16:27
      Jeden z moich miał zwyczaj mówić: "nie wygłupiaj się" tonem trochę zirytowanym, a trochę znudzonym, kiedy nie miał argumentów. Więcej grzechów nie pamiętam, bo jak zrywamy ze sobą, to zrywamy - won z mojego życia, won z mojej pamięci, won z pamięci telefonu.
    • inguszetia_2006 Re: Faceci i ich teksty 26.02.15, 19:23
      Witam
      Mój ulubiony to - "przejdź do puenty"! A ja dopiero zaczęłam opowiadanie. Albo ten - "nikt mi w domu nie pomaga, sam muszę wszystko robić, ciągle tylko sprzątam po was!" Ha, ha, ha... Posrała się bida i płacze;-D Żeby to jeszcze prawda była, ale nie jest. Po prostu nie został pochwalony, że zrobił zakupy i obiad. Trzeba ciągle chwalić i nagradzać. To tak jak z psem. Ładnie podał łapkę to bach - kosteczka, albo kiełbaska;-P
      Pzdr.
      Ing
    • inguszetia_2006 Re: Faceci i ich teksty 26.02.15, 19:29
      Witam ponownie
      Baba potwór mi coś przypomniała jeszcze. Jej lovelas mówił "nie wygłupiaj się", mój mówi - "bądź wreszcie poważna, nie umiesz być poważna"?! No, po prawdzie, to nie umiem;-P Tylko na pogrzebach i stypach jestem poważna. Na co dzień nie potrafię, wszystko mnie śmieszy. I włącza mi się taka ironia.. wiecie...świat na opak i te sprawy.
      Pzdr.
      Ing
      • algaria Re: Faceci i ich teksty 26.02.15, 20:09
        Mój borsuk nic nie mówi ale po jego minie wiem że coś "spociłam" powiedziałam, zrobiłam nie po jego myśli. Minę ma wówczas jak wielce urazony pawian
        Za to jak on coś powie lub się zachowa niekoniecznie to przecież wszystko jest ok a ja się czepiam bo jestem jakaś nadwrażliwa.
    • noowaak Re: Faceci i ich teksty 27.02.15, 12:59
      Mój zawsze mówi " miałem dobry pomysł" o jakimś udanym projekcie - najczęściej moim. I za nic nie udaje mi się go przekonać, ze to ja pierwsza wpadłam na ten pomysł, a on był tylko wykonawcą big_grin Ale już się śmieję z tego smile
    • ziajka.a Re: Faceci i ich teksty 27.02.15, 16:23
      To Ja dodam taki "Co Ja mam z tymi babami" tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka