Dodaj do ulubionych

Na miły początek tygodnia

16.03.15, 15:50
nie, wódy nie postawię wink ale tak na dobry początek proponuję przesłania anielskie. Jak macie ochotę, to się wpisujcie smile To tak dla odwrócenia uwagi od szumów medialnych tongue_out
Obserwuj wątek
    • bronxi Re: Na miły początek tygodnia 16.03.15, 16:10
      Więc ja poproszęsmile przy okazji składam gratulację, bo jeszcze nie zdarzyłam, trochę spóźnialska jestem niestetysad
      • rozmaryn_1 bronxi 16.03.15, 17:02
        Karta SAMOREALIZACJA.
        Odkryłaś juz, czego naprawdę pragniesz, tylko nie wiesz, jak to zrealizować. Anioły podpowiedzą Ci, co dalej robić. Rozwiązanie jest proste, ale go nie dostrzegasz. Da Ci to nową nadzieję na przyszłość.
        • bronxi Re: bronxi 16.03.15, 18:32
          Pewnie chodzi o moje szydełkowanie, bo naprawdę nie potrafię się od tego oderwać tylko poprostu nie mogę znaleźć sposobu, żeby pozyskać klientów i czasem mnie to dołuje, że mam ochotę tym rzucićsad
    • algaria algaria 16.03.15, 16:10
      W piątek z córką załatwiamy ważną sprawę - poproszę o przesłanie anielskie w tej intencji smile
      • rozmaryn_1 Re: algaria 16.03.15, 17:03
        Karta SZANSA
        Coś Cię ogranicza, a może nawet paraliżuje. Uwolnisz się od tego i dostaniesz skrzydeł, jeśli dasz sobie i Aniołom szansę, aby Ci pomóc. Zaufaj wyższym siłom w sprawach, o które pytasz
        • algaria Re: algaria 16.03.15, 18:51
          Dziękuję Ci Dobra Wróżko... Ufam Aniołom bardzo smile
          • algaria Re: algaria 22.03.15, 11:10
            Zawierzyłam Aniołom - sprawa poszła szybko, choć będzie miała ciąg dalszy, ale jestem spokojna. Gdyby coś było nie tak to już teraz by o tym było wiadomo.
            • rozmaryn_1 Re: algaria 22.03.15, 21:49
              to bardzo się cieszę smile
    • pinia1214 Re: Na miły początek tygodnia 16.03.15, 16:50
      To i ja prosze:Cos dobrego i milego w milosci mnie czeka?
      • rozmaryn_1 pinia 16.03.15, 17:04
        Karta NOWA DROGA
        Coś pokrzyżuje Ci Twoje plany miłosne, ale nie musisz się tym martwić, bo spełnienie znajdziesz w ramionach innego, albo znajdziesz nową drogę do serca tego, którego masz na myśli.
        • pinia1214 Re: pinia 16.03.15, 20:08
          Sama nie wiem..wierze ze los wie najlepiej.Ciesze sie ze zostalas mianowanasmile) co do weryfikacji poprzednich Twoich wrozb,wstrzymam sie do konca marca i tego tyg.smile)
          • rozmaryn_1 Re: pinia 16.03.15, 20:34
            Niech tylko te dobre wrózby się spełnią wink
    • caro-caro Re: Na miły początek tygodnia 16.03.15, 17:15
      Ogromnie mi się teraz przyda wsparcie smile bardzo proszę Rozmarynko
      • rozmaryn_1 caro-caro 16.03.15, 19:35
        Karta WSPARCIE
        Rozejrzyj się wokół siebie, bo jakiś "Anioł" o ludzkich rysach chętnie wyciągnie rekę do Ciebie, abyś poczuła jego ciepło i wsparcie. Wcale nie jestes sama w swoim zwatpieniu, strachu czy smutku. Mysle, że chodzi o jakąś konkretną osobe, która ofiaruje Ci swoja przyjażń, więc nie odcinaj się od ludzi.
        • caro-caro Re: caro-caro 16.03.15, 20:02
          Właśnie wsparcia potrzebuję, takiego namacalnego ludzkiego. Żeby był ktoś obok, żeby pogłaskał i przytulił, żeby wyrzucił smutki z mego serca...
          Mam ostatnio straszne wahania nastrojów. Męczące i wykańczające. Wkurza mnie to, bo kiepsko sobie z tym radzę. Wkręcam się w niepotrzebne przemyślenia
          Rozmarynko, mimo, że tak nie brzmię, jak zawsze jestem Ci bardzo wdzięczna - dziękuję smile przesyłam serdeczności
          • rozmaryn_1 Re: caro-caro 16.03.15, 20:33
            zawsze brzmisz cieplutko smile
        • caro-caro Re: caro-caro 22.03.15, 09:18
          Napiszę tutaj. Myślę jeszcze o wątku horoskopowym, który miał się realizować do końca tego tygodnia.
          Napisałaś tam, że ten tydzień czegoś ma mnie nauczyć. Może nie nauczył, ale na pewno utwierdził w tym, że zawsze ale to zawsze!!! mogę liczyć na najbliższą rodzinę. Taką właśnie mam. To najcenniejsze co mam.
          Do tego wiem, że tu na forum spotykają się osoby życzliwe, chętnie udzielające rad, dające gotowe rozwiązania niebagatelnych problemów i często stawiające do pionu tych histeryzujących i panikujących.
          Jednym słowem - mam na kogo liczyć za co jestem bardzo wdzięczna kiss
          • rozmaryn_1 Re: caro-caro 22.03.15, 09:23
            Fajnie mieć taką rodzinę smile
            A forumowa rodzinka tez potrafi dać wsparcie... miło jest tu zajrzeć wiedząc że się spotka przyjazne dusze smile
    • leda-is-one Re: Na miły początek tygodnia 16.03.15, 17:19
      Zrobił mi się kłopot w rodzinie, jak z tego wyjdę,jak się rozwiąże problem. Gdybyś dla mnie Twoich przyjaciół podpytała byłabym wdzięcznasmile
      • nagietek123 Re: Na miły początek tygodnia 16.03.15, 18:36
        Też poproszę na dobry tydzień smile
        • rozmaryn_1 nagietek 16.03.15, 19:37
          Karta WDZIĘCZNOŚĆ
          Czym mniej koncentrujesz się na tym, czego Ci brak, lub co Ci się nie podoba, a więcej na tym, co masz dobrego w życiu, tym wiecej spotka Cię miłych niespodzianek. Twoje wdzięczne serce przyciąga większą hojność losu.
      • rozmaryn_1 leda 16.03.15, 19:36
        Karta TOLERANCJA
        Bedzie to lekcja tolerancji. Ludzie budują wokół siebie mury, tworzą granice, kierują się uprzedzeniami, ale w kosmosie nie ma murów ani granic. Poszerz swój sposób myślenia, otwórz się na nowe pomysły, a poszerzysz swoje życie. Komuś brakuje tolerancji, czegoś nie chce zaakceptować, dlatego jest trudno się zrozumieć.
        • leda-is-one Re: leda 17.03.15, 05:25
          Pięknie Ci dziękuję Rozmarynie,,przesłanie adekwatne do sytuacji,właśnie są mury uprzedzenia i granice.Dzięki.
    • sylwunka36 Re: Na miły początek tygodnia 16.03.15, 19:11
      Oczywiście, Rozmarynku! Może Anioły coś mi podpowiedzą. ? Pozdrawiam, Sylwia
      • sylwunka36 Re: Na miły początek tygodnia 16.03.15, 19:25
        O sferze zawodowej myślę, oczywiście.
        • rozmaryn_1 sylwunka 16.03.15, 19:39
          Karta ODWAGA
          Postaraj się pokonać swój strach. Opiera się on na braku wiary w siebie i w innych ludzi. Postaraj się siebie polubić i pokaż sobie i wszystkim, że wierzysz w siebie. Zaskocz też ludzi, którzy Cię otaczaja i pokaż im, że w nich też wierzysz, wierzysz, ze są dobrzy, nawet jak sami o tym zapomnieli. Wzniesiesz się w ten sposób na wyzszy poziom energii, a to poprowadzi Cię do szczęścia, którego nawet nie przeczuwasz.
          • sylwunka36 Re: sylwunka 16.03.15, 19:43
            Rozmarynku, Twoje słowa niosą mi ukojenie na skolatane nerwy. Już mi trochę lepiej! Będę walczyć, pokażę się z jak najlepszej strony! Poczekam na rozwój wypadków. ..Dziękuję bardzo za przesłanie, bardzo trafne! Pozdrawiam, Sylwia
            • rozmaryn_1 Re: sylwunka 16.03.15, 20:36
              trzymam kciuki za Ciebie smile
              • sylwunka36 Re: sylwunka 18.03.15, 21:53
                Nie Dziękuję! Oby szybko się wyjasnilo , bo to napięcie i niepewność są trudne do zniesienia. Pozdrawiam cieplutko ,Sylwia
    • maja.1987 Re: Na miły początek tygodnia 16.03.15, 19:41
      Ja tez jesli moge.
      Na milosc poproszę smile bo nudno mi juz samej. Niestety ci co na mnie uwagę zwracają w ogole mnie nie interesują. Jest jeden ktory mnie interesuje ale watpię ze ja go tez uncertain
      Pozdrawiam smile
      • kashaa_35 Re: Na miły początek tygodnia 16.03.15, 19:53
        Poprosze przeslanie tak ogolnie , na zycie. Dziekismile
        • rozmaryn_1 kashaa 17.03.15, 16:49
          Karta TROSKA
          Jedyną rzecza, która zabierzemy ze sobą w podróż na drugą stroną jest miłość. Zadbaj więc o swych bliskich, aby mieli co ze sobą zabrać. Został Wam darowany wspólny czas, dbaj więc o Wasze kontakty. Okaż im, jak są ważni dla Ciebie. Pielegnuj w sobie dobrą wole, zrozumienie i współczucie
      • rozmaryn_1 maja 17.03.15, 16:48
        Karta MARZENIA
        Twoje marzenie się spełni, ale dopiero gdy czas dojrzeje. Miłość zapuka do Twego serca w odpowiednim czasie. Nie trać wiary w siebie i w swoje marzenia.
        • maja.1987 Re: maja 18.03.15, 21:36
          Bardzo dziekuje smile
          Pozdrawiam smile
    • inguszetia_2006 Re: Na miły początek tygodnia 16.03.15, 19:51
      Witam
      Kurdę, grzech nie skorzystać. Daj coś do przemyślenia.
      Pzdr.
      Ing
      • babowa Re: Na miły początek tygodnia 16.03.15, 20:12
        tez sie skusze
        ja poprosze o cos ogolnego, choc ta praca przysłania mi reszte
        • rozmaryn_1 babowa 17.03.15, 16:52
          Karta SIŁA
          Gdy jestes w zwątpieniu, zapominasz o Aniołach, które Cię otaczają , ale one nie czekaja na Twoje wezwanie i przesyłają Ci swoją uzdrawiającą moc, abys miała siłę iść dalej swoją własną drogą. To Anioły i ich działania są żródłem Twojej nagle odradzającej się nadziei i wzmocnienia.
          • babowa Re: babowa 17.03.15, 18:19
            dziekuje pani rozmaryn za te siłe.
            wezme to przesłanie pod uwage
            dziekujesmile
    • rozmaryn_1 jutro bede ciągnąć resztę kart, dobrej nocy :) 16.03.15, 20:38

• gosia44114 Re: jutro bede ciągnąć resztę kart, dobrej nocy : 16.03.15, 20:42
        poproszę i ja smile raczej trudny dla mnie ten tydzień...
        • rozmaryn_1 gosia 17.03.15, 16:53
          Karta WIECZNOŚĆ
          Choć wydaje Ci się, że jakaś sprawa jest juz stracona na zawsze, to jednak jest coś jeszcze co możesz zrobić. Wpłyń sama na jakość swojego życia i czasu, który został Ci dany. Wpuść Anioły do swego życia, choćby wydawało Ci się, że juz za póżno. Na myśl życzliwą skierowaną do kogoś nigdy nie jest za póżno.
          • gosia44114 Re: gosia 18.03.15, 16:20
            Dziękuję , jakże na czasie przesłanie smile rzeczywiście pewna sprawa wydawała mi się juz stracona tymczasem dzisiaj udało się wszystko odkręcić. ..dzięki Aniołków którym powierzylam problem.smile
            • rozmaryn_1 Re: gosia 18.03.15, 21:53
              Ucieszyła mnie Twoja wiadomość, bo widzę, że jednak jakaś współpraca między nimi i mną jest, dzieki, że napisałaś smile
    • nik-i7 Re: Na miły początek tygodnia 17.03.15, 11:27
      Ja także chętnie skorzystam smile
      • rozmaryn_1 niki 17.03.15, 16:54
        Karta POCZUCIE BEZPIECZEŃSTWA
        Nie obawiaj się. Nie ma tak dużego problemu dla Twego Anioła, aby nie mógł Ci pomóc go rozwiązać. Nie ma tak głębokiej przepaści dla niego, aby nie mógł Cię nad nią przenieść. Zaufaj mu.
        • nik-i7 Re: niki 18.03.15, 09:31
          dziękuję, tego potrzebuję smile BEZPIECZEŃSTWA
    • rozmaryn_1 inga 17.03.15, 19:01
      Karta WDZIĘCZNOŚĆ
      Tak samo jak u Nagietka. Ta karta często pojawia się, gdy za dużo nagromadzi się w nas goryczy, rozczarowania. Czujemy silny brak czegoś w życiu- facet nie ten albo praca nie taka albo coś tam jeszcze nie pasuje i zaczynamy się za bardzo na tym koncentrować. Anioły przypominają więc, że nikt nie dostaje samych dobrych albo samych złych rzeczy. Chcą, żebyśmy sporządzili sobie listę tych dobrych i zaczeli je doceniać. Namawiają do skierowania uwagi na to co dobrze funkcjonuje w naszym życiu, co wydaje nam się oczywiste, że to mamy i nie czujemy radości z tego. Poza tym to w nas jest klucz do szczęścia, a nie w osiągnięciach czy rzeczach. To, na czym się koncentrujemy, rośnie w siłę i się pomnaża.
      • inguszetia_2006 Re: inga 17.03.15, 20:20
        Witam
        Dziękuję. Jestem wdzięczna. Mam bardzo wiele i zdaję sobie z tego sprawę. A że czasami ponarzekam, cóż... Polką jestem. Polacy to narzekacze urodzeni. Za mało światła;-P
        Pzdr.
        Ing
        • rozmaryn_1 Re: inga 17.03.15, 21:15
          U Ciebie to nie była wróżba, tylko "coś do przemyślenia" smile Może właśnie dlatego, że jesteś wdzięczna, masz tyle energii i poweru big_grin
          • perl-a80 Re: inga 23.03.15, 20:34
            Poproszę o takie przesłanie anielskie , dziękuję. Małgosia
    • rozmaryn_1 perl-a80 Małgosia 25.03.15, 17:09
      Przypadkiem odkryłam twoją prośbę. Widocznie Anioły mają Ci coś do przekazania wink
      Karta POJEDNANIE
      Jeśli z kimś jesteś skłócona i ciąży Ci to, to wiedz, że Twój Anioł pragnie Cię od tego ulwolnić. Pozwól mu zadziałać, a poprowadzi Cię do pojednania, sprawi, że odnajdziesz właściwe słowa i uwolnisz się od poczucia winy.
      • perl-a80 Re: perl-a80 Małgosia 25.03.15, 20:53
        Dziękuję smile no widocznie chce coś ten Aniołek wnieść dobrego, zobaczymy co zdziała smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka