Dodaj do ulubionych

Poproszę o radę

08.04.15, 17:54
Szanwne forumowiczki jesteśmy w duży kłopocie gdzie mój M m szukać pracy by był zadowolony i zarobił ma kolegę i pośrednika komu zaufać gdzie szukać pracy ?pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • inguszetia_2006 Re: Poproszę o radę 08.04.15, 22:22
      Witam
      Sabina, napisz jeszcze raz z kompa, bo ci z telefonu nie wyszło po polskiemu językuwink
      Nic nie kumam.
      Pzdr.
      Ing
      • sabina_online Re: Poproszę o radę 09.04.15, 12:38
        Dziękuję za poświęcenie swojego czasu dla mnie.Chodzi o to że mamy wielki dylemat jest możliwość wyjazdu za granice do pracy z kolegom już w niedzielę ale czy zarobi i zostanie wypłacony za pracę czy jechac czy poczekać na innego pośrednika ?Co zrobić by wreszcie były pieniądze gdzie szukać pracy?pozdrawiam
        • camaretto Re: Poproszę o radę 12.04.15, 22:41
          Sabino, za późno może się zgłosiłam, ale nie miałam komputera ani kart.
          Na pytanie "gdzie szukać pracy" wypadła mi 4 mieczy - związana z opieką i pielęgnowaniem chorych karta.
          Być może to Ty dostaniesz pracę za granicą? A może w Polsce jest ktoś potrzebujący?
          Misia
          • sabina_online Re: Poproszę o radę 13.04.15, 14:22
            Dziękuję.pojechał na budowlankę i bardzo się martwię mam nadzieję że chociaż mu zapłacą za pracę jak ma uzgodnione.Nikt go nie wykiwa sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka