sabina_online 08.04.15, 17:54 Szanwne forumowiczki jesteśmy w duży kłopocie gdzie mój M m szukać pracy by był zadowolony i zarobił ma kolegę i pośrednika komu zaufać gdzie szukać pracy ?pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inguszetia_2006 Re: Poproszę o radę 08.04.15, 22:22 Witam Sabina, napisz jeszcze raz z kompa, bo ci z telefonu nie wyszło po polskiemu języku Nic nie kumam. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
sabina_online Re: Poproszę o radę 09.04.15, 12:38 Dziękuję za poświęcenie swojego czasu dla mnie.Chodzi o to że mamy wielki dylemat jest możliwość wyjazdu za granice do pracy z kolegom już w niedzielę ale czy zarobi i zostanie wypłacony za pracę czy jechac czy poczekać na innego pośrednika ?Co zrobić by wreszcie były pieniądze gdzie szukać pracy?pozdrawiam Odpowiedz Link
camaretto Re: Poproszę o radę 12.04.15, 22:41 Sabino, za późno może się zgłosiłam, ale nie miałam komputera ani kart. Na pytanie "gdzie szukać pracy" wypadła mi 4 mieczy - związana z opieką i pielęgnowaniem chorych karta. Być może to Ty dostaniesz pracę za granicą? A może w Polsce jest ktoś potrzebujący? Misia Odpowiedz Link
sabina_online Re: Poproszę o radę 13.04.15, 14:22 Dziękuję.pojechał na budowlankę i bardzo się martwię mam nadzieję że chociaż mu zapłacą za pracę jak ma uzgodnione.Nikt go nie wykiwa Odpowiedz Link