19.09.15, 19:42
Ale miałam dzień! Wyciągnęłam energię dnia Świat. Jestem tak zaskoczona i zbita z tropu działaniem tej karty. Pomyślałam, że Wam napiszę o moich przeżyciach. Nic tego dnia nie było jak być powinno, mleko do kawy skisło oczywiście dopiero w kawie, zamknięta droga najważniejsza dla mnie tego dnia, pyskówka od osoby, od której w życiu bym się nie spodziewała, potknięcia, reprymęda w pracy, podarte gacie syna, nawet żarówka z zahaczonego abażura spadła odbijając się ode mnie rozbiła się w drobny mak... i wiele drobnych, ale równie wku..ych.
Krótko mówiąc same przeszkody i pod górkę. Czułam się jak na rollerkosterze. Przyszedł nawet taki moment, kiedy pomyślałam - co jeszcze?! hehe dobrze, że żaden ptak nie narobił - a mógł...
Podsumowując - ten Świat pokazał mi różnorodność, to jak może przeciętnie zapowiadający się dzień zamienić się w karuzelę atrakcji. Szkoda tylko, że akurat ta karta tak się przedstawiła. Raczej takie wydarzenia mogłaby pokazać 5 lub 7 buław. Tu przynajmniej bym się czegoś takiego spodziewała... sad
Obserwuj wątek
    • rozmaryn_1 Re: Świat 19.09.15, 20:08
      Nigdy mi się ta karta nie pokazała jako pasmo niepowodzeń. Choć jak się pojawia, to często dokładam coś do niej, bo jest bardzo wieloznaczna w różnych kontekstach.
      • bladamery Re: Świat 19.09.15, 20:27
        Musiałaś zwyczajnie ze światem w konkury stanąć smile Czasami i tak potrzeba smile

• nikix4 Re: Świat 19.09.15, 20:58
          Bo Świat to taka karta nieprzewidywalna wink
          Zawsze jak mi wypada, to przypomina mi się piosenka M.Torzewskiego:

To chyba najlepsza interpretacja tej karty jaką znalazłam tongue_out
    • caro-caro Re: Świat 19.09.15, 21:32
      Taaa Świat jest nieprzewidywalny
    • inguszetia_2006 Re: Świat 19.09.15, 21:59
      Witam
      Może ci się odwrócił? W przypadku pojedynczych kart ma to najwięcej sensu. To by miało ręce i nogi, świat na głowiewink
      Pzdr.
      Ing
      • caro-caro Re: Świat 19.09.15, 22:09
        Miał prawo sam z siebie, bo ja nie odwracam kart.
        Poza tym coś karty mi nie idą. Gdzieś się mijamy mimo treningów sad
    • krakuskaa Re: Świat 21.09.15, 13:00
      A ja mam dzisiaj ŚWIAT na dzień. I co? I jest to straszny dzień--dół totalny, choć nie mam stanów depresyjnych hehe, po prostu byle dociągnąć do wieczora i do jutra.
      Karta pokazała moje wnętrze chyba.
      Przeczołganie. I tylesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka