Dodaj do ulubionych

tak sie pieknie zaczelo a tak smutno skonczylo:(:(

12.10.15, 19:28
hej dziewczynysmile
dawno mnie tutaj nie bylo. w czerwcu poznalam bardzo fajnego faceta. Ma na imie Blazej. Mielismy super kontakt przez 4 miesiace.gadalismy codziennie, wysylalismy sobie zdjecia, filmy itd. znajomosc kwitla.On byl po rozstaniu ze swoja kobieta. Zapowiadalo sie na swietna znajomosc dopoki 30 wrzesnia nie dostalam od niego naglej wiadomosci,ze chce sprobowac ze swoja byla ( ma z nia dziecko). podeszlam do tego normalnie i nie robilam tzw scen. niestety nie odzywa sie juz do mnie:9
chcialam wiedziec czy cos jeszcze miedzy nami bedzie/? jak sie potoczy nasza relacja.?

prosze dziewczyny pomozcie cossadsadsad

bylabym wdzeczna za jakis rozklad na to....
Obserwuj wątek
    • inguszetia_2006 Re: tak sie pieknie zaczelo a tak smutno skonczyl 12.10.15, 19:46
      Witam
      Daj spokój. Jemu, jego partnerce i dziecku. Oraz - nie daj sobie robić kuku. Nie widzisz, że byłaś tylko przerywnikiem, nic nie znaczącym zabawnym przedmiotem flirtu? Bo nie podmiotem, to pewne. Przykro mi. Może to co napisałam otworzy ci oczy.
      Pzdr.
      Ing
      • redwine70 Re: tak sie pieknie zaczelo a tak smutno skonczyl 12.10.15, 20:27
        No proszę. Myslalam ze już bardziej się nie da być potraktowanym z buta niż ja a tu taka niespodzianka smile
        Wlasnie dlatego ja po dwóch latach nauki jeszcze bardzo trudno daje się namowic na stawianie kart na uczucia. Jak można powiedzieć komuś ze był nic nie znaczącym i nawet nie podmiotem! Empatia godna wrozki naprawdę...Jestem pod wielkim wrazeniem.
        Gwiazdeczka6666 - nie czytaj tych bzdur i poproś o pomoc kogos kto naprawdę potrafi stawiac karty. Moja babcia która bardzo długo stawiala karty zawsze mi mowila ze każdy może stawiac tarota ale nie każdy się nadaje. Stąd potem pełno pseudowrozbitów którzy tak się znaja na tarocie jak ja na balecie.
        • gwiazdeczka6666 Re: tak sie pieknie zaczelo a tak smutno skonczyl 12.10.15, 20:40
          Redwie dziekuje bardzo za slowa otuchy)
          moze znajdzie sie ktos zyczliwy kto postawi karty a nie bedzie wnioskowac z tego co napisalam....
          • redwine70 Re: tak sie pieknie zaczelo a tak smutno skonczyl 12.10.15, 20:57
            Nie ma za co i życzę Ci żebyś tu trafila na kogoś kto naprawde na miano wróżki zasługuje. Po tym jak zostalam obrzucona blotem jeszcze raz przejrzałam watek dziewczyny za ktora mnie uznaly żeby zobaczyć co je tak zabolało. Tamtej tez wrozyly ze nie będzie z tym którego kochala pisaly ze z nim nie będzie bo jemu nie zalezy. A dobrze widziałam ze tamta dziewczyna napisała ze z nim jest. Strażniczki moralności twierdzily ze nie będą razem bo tamten byl żonaty. Mysle ze tutaj to samo zadzialalo wiec nic się nie martw😃 na pewno będzie dobrze. Cale szczęście ze ja swoja prosbe wycofalam bo pewnie tez okazaloby się ze mnie mój facet nie kocha 😃 wiec nie poddawaj sie
          • inguszetia_2006 Re: tak sie pieknie zaczelo a tak smutno skonczyl 12.10.15, 20:58
            gwiazdeczka6666 napisał(a): moze znajdzie sie ktos zyczliwy kto postawi karty a nie bedzie wnioskowac z teg o co napisalam....
            Witam
            Tu żadnych kart nie potrzeba. Nie wpierniczaj się między wódkę a zakąskę. Facet chce ratować swój związek, bo jest w nim dziecko i nic ci do tego. Wnioskuję, żeś młoda bardzo i tylko to cię usprawiedliwia, że nie widzisz spraw oczywistych. Obudź się dziewczyno, obudź się teraz i nie daj sobie głodnych kawałków wciskać przez mężczyzn, którzy szukają dupy na boku, li i wyłącznie. Jezu... do czego to doszło, żeby tłumaczyć rzeczy oczywiste! Jesteś pełnoletnia? Czy naprawdę musimy zaczynać od tego pytania?
            Pzdr.
            Ing
          • baba_potwor Re: tak sie pieknie zaczelo a tak smutno skonczyl 12.10.15, 21:16
            A jak napiszę, że byłam kiedyś dokładnie w takiej samej sytuacji i skończyło się dokładnie tak jak napisała Inguszetia, to uwierzysz?
            • rozmaryn_1 Re: tak sie pieknie zaczelo a tak smutno skonczyl 12.10.15, 21:27
              Jesli dobrze zrozumiałam, to była znajomość internetowa. Dziecko i kobieta są realni. Skoro wrócił do niej, to ją kocha. Proste. Facet nie jest z kobietą z powodu dziecka, jest cala masa kobiet samotnie wychowujacych dziecko.
    • redwine70 Re: tak sie pieknie zaczelo a tak smutno skonczyl 12.10.15, 21:04
      Jesli Ci zalezy to nie poddawaj się bo to ze chce dobra dziecka to nie znaczy ze ten związek wypali. Daj sobie czas i jemu tez. Wszystko się poukłada. Bez miłości do kobiety uczucie do dziecka nie wystarczy by zbudowac udany związek.
      • babowa Re: tak sie pieknie zaczelo a tak smutno skonczyl 12.10.15, 21:35
        redwina, nie zasmiecaj swoimi radami tego forum
        powiedzialas nam u wszystkim - do widzenia, wiec badz konsekwentna i nie psuj nam radosnego nastroju w tym dniu
        poradze ci, bys wspierala gwazdeczke na priv
        i naprawde to byl dobry pomysl, bys ograniczyla sie do porad szkolki
        • redwine70 Re: tak sie pieknie zaczelo a tak smutno skonczyl 12.10.15, 21:43
          Po pierwsze do ciebie nie pisze wiec badz laskawa sie nie odzywać. Będę sobie wspierać i nic ci do tego wiem ze powinnam dostosować się do poziomu twojego i twoich koleżanek tzn skopać dziewczynę ale nic z tego. Jesli ci się nie podoba to nie czytaj proste. Jak słusznie zauwazylas powiedziałam takim jak ty do widzenia i nie odpowiadam na wasze komentarze. Jesli masz z tym problem to zmień regulamin forum na taki który będzie zabranial wypowiadania się tym którzy nie dolaczaja się do waszej głównej zasady czyli bezkrytycznego wierzenia w kazda bzdurę ktora wam karty pokażą albo i wymyślicie. To wszystko.
          • babowa Re: tak sie pieknie zaczelo a tak smutno skonczyl 12.10.15, 21:47
            baedz laskawa sie w podskokach teleportowac
            paaaa
            i miej honor, nie odpowiadaj na komentarze i idz sobie tam gdzie cie chca
            • caro-caro Re: tak sie pieknie zaczelo a tak smutno skonczyl 12.10.15, 21:53
              Jakbym miała powtórkę z rozrywki i to nie pierwszą. Identycznie się zacietrzewiła i zawzięła jak te fasolki i morelki ghee... a może to już ta klątwa??? hmmm
            • redwine70 Re: tak sie pieknie zaczelo a tak smutno skonczyl 12.10.15, 21:59
              I vice versa 😊
    • redwine70 Re: tak sie pieknie zaczelo a tak smutno skonczyl 12.10.15, 21:34
      A i jeszcze za pamięci miej zawsze na względzie korzystając z tarota Gwiazdeczko to czego uczyla mnie Babcia znajaca te karty wspaniale. Zawsze mi mówiła ze tarot to właściwie nie mówi o przyszlosci co o teraźniejszości odnoszą się do takich jej aspektów o których człowiek nie wie. Przyszłość nie jest zdeterminowana i to ze karty cos pokazują w danym momencie nie oznacza ze będzie tak dozgonnie. W dodatku zakres wróżby odnosi się najczęściej plus minus do roku. Takze glowa do góry ☺ pozdrawiam
    • gwiazdeczka6666 Re: tak sie pieknie zaczelo a tak smutno skonczyl 12.10.15, 21:43
      dziekuje wszystkiem za rady itp...ale ja tego tu nie oczekuje...chcialam zeby ktosc bezstronny postawil mi karty na najblizsza przyszlosc....w odp co do niektorych Pan ja nikogo nie mecze....bylo wprost przeciwnie...ich zwiazek sie rozpadl ale nie z powodu mojego ani zadnej kobiety....takze dziekuje za te rady i przemyslenia....prosze tylko i wylacznie o postawienie kart na to co w przyszlosci osobe , ktora jest bezstronna...i nie ma co sie wypowiadac nieznjac dobrze nawet sytuacji..opiosalam ja po krotce i chcialam tylko zeby ktos mi postawil na to karty..nic iwcej..takze prosze juz nie komentowac itp w ten sposob...
    • inguszetia_2006 Re: tak sie pieknie zaczelo a tak smutno skonczyl 12.10.15, 21:53
      Witam
      Proszę tylko tego wątku nie kasowaćwink Niech zawiśnie dla potomności. Jak sobie troll gada sam ze sobą, jak się wspiera w głupocie i pobożnych, irracjonalnych życzeniach.
      Pzdr.
      Ing
      • rozmaryn_1 nie ma sensu 12.10.15, 21:58
        kasować, bo co niektorzy nie maja honoru i jak im zamkniesz drzwi, to przez okno włażą tongue_out
        • redwine70 Re: nie ma sensu 12.10.15, 22:03
          A możecie skasować nic mi do tego... Teraz jak rozumiem poza dziewczyna która was wyzwala jestem tez Gwiazdeczka6666 parodia😊 jesli wydaje się niektórym z was ze jesteście mądre to macie racje. Wydaje się wam😊 pozdrawiam.
          • rozmaryn_1 Re: nie ma sensu 12.10.15, 22:10
            No proszę, juz mamy Twoje dwa kolejne nicki i sama nam je podałaś. Nie trzeba sprytu ani madrości, bo sama wszystko zdradzasz. Dziewczyno, zjedz coś dla uspokojenia, zaparz sobie ziólek albo idź do lasu się wykrzyczeć. Co myśmy Ci takiego zrobiły, że tak przesladujesz to forum? Piszesz, że wróżby pokazują tylko teraźniejszość i wszystko może się zdarzyc, to po co prosisz o wrózbe? Nienawidzisz nas, a wracasz, karmisz się tą emocją? Po prostu znajdź sobie inne przytulne miejsce, ktore polubisz i bedziesz tam zagladać z przyjemnością.
            • redwine70 Re: nie ma sensu 12.10.15, 22:26
              Napisze ci to jeszcze raz jasnowidzko bo widzę ze słabo kontaktujesz. Konto z którego pisze jest jedynym które tu posiadam nie wiem nawet czy jest stale czy tymczasowe. Gdybym jakiekolwiek inne miała to chyba napisalabym z niego do tej calej alegrii kiedy byłam o to proszona przy okazji wróżby. Konto zalozylam dzisiaj co chyba łatwo sprawdzić. W przeciwieństwie do tej co was wyzwala znam znaczenia kart i zakres czasowy wróżb wiec na jej miejscu bym was po prostu zlała zamiast bawić sie czarna magia. Jesli dla ciebie tym przytulnym miejscem jest to forum to serdecznie mi cie żal i nie dziwie sie skąd ta gorycz kobieto. Bardzo się cieszę ze dzis zalozylam to konto bo wielokrotnie czytałam podobne wasze wypowiedzi tyle ze jako obserwator a nie adresat. Dzis zobaczyłam jak to wygląda bezpośrednio. Specjalistki od obrzucania ludzi łajnem. Wcale nie zamierzam więcej z wami dyskutować. Bawcie sie razem dalej skoro tak wam dobrze we własnej grupie i wmawiajcie sobie dalej kłamstwa jak tej podstarzalej niezbyt urodziwej geniuszce z teleturnieju jaka to piekna i madra. Na szczęście są lepsze sposoby żeby nauczyć sie czytania kart niz logowanie się tutaj. Ja przynajmniej nie będę osobom proszącym mnie o wróżbę odpowiadać tak jak wy. Nie pozdrawiam i zegnam
              • leda-is-one Re: nie ma sensu 13.10.15, 06:18
                Droga redwine vel x, vel y ,twoje przekręcenie Algarii nicka postawiło kropkę nad "i" sprawa jasna kto jesteś, już tak robiłaś. Wściekła jesteś na nią prywatnie, wpadasz na jej forum i machasz szabelką prymitywnie, wymagasz, wydajesz rozkazy, ustawiasz po kątach, wyzywasz, obrażasz, kąsasz.
                Tu piszesz do wszystkich, forum ma taki charakter, Babowa jest adminem i upomnienie od niej dla ciebie jest zgodne z charakterem i założeniami forum.Poza tym nikt lepiej niż ona, by tego nie ujął w słowa.
                Tutaj każdy wie że może dostać wróżbę lub nie, nie jest to też forum ekspresowych wróżb.
                Pytanie twoje jest takie z gatunku -pytam bo mi się nudzi- pytam bo im dawno nie mąciłam, tu, wróżby nie trzeba, jak ci dziewczyny napisały.
                Najpierw jesteś w kartach zielona, potem mówisz ze babka twa to dopiero wróżka przednia była.Ty masz po niej tą wiedzę i dar rzecz jasna, rad udzielasz, może faktycznie sobie, żeby mącić. Proponuje do takiej wróżki właśnie się udać, tu też nikogo w kompleksy nie wpędzisz.
                Odpuść dziewczyno, twój styl pisania i zachowania jest na kilometry rozpoznawalny.
                Napisałam, bo tez jestem adminem, ale szczerze to "nie chce mi się z tobą gadać'.
                Zegnam i więcej nie napisze, nie sil się więc w odparowywaniu.
                leda-is-one
                • redwine70 Re: nie ma sensu 13.10.15, 13:30
                  Naucz się czytać ze zrozumieniem skoro taka inteligenta udajesz...Nigdzie nie napisałam ze nie potrafie czytac kart wręcz przeciwnie.I nie wmawiaj mi czegos czego nie napisałam. Poza tym bądź tak miła i się ode mnie delikatnie mowiac odwal bo to nie ja zaczelam pisać do ciebie tylko ty do mnie.Nigdzie nie oczekiwałam zadnej ekspresowej wróżby wycofałam swoja prosbe żeby nie uslyszec podobnie jak inne naiwniary które się tu zglosily ze moje trwające 10 lat malzenstwo jest nic nie warte. Zle zrobiłam ze w ogole wpadłam na to by kogokolwiek tu zapytać bo pewnie zlosliwie odpowiedzialybyscie ze się rozwiodę. Same albo jesteście samotne albo zyjecie w takich ''wspanialych'' i pelnych ''milosci'' malzenstwach jak algaria stad nikomu nie potraficie przewidzieć nic dobrego. A nawet jak zobaczycie to i tak nie powiecie żeby ktoś czasem nie miał lepiej od was. Ale jedno jest pewne gorzej od was to już nie można miec A co mam prywatnie do kogo nie powinno cie obchodzić ale skoro obchodzi to przyznam ci racje. bardzo chętnie wstawilabym tu zdjecie szanownej zalozycielki forum żeby drodzy czytelnicy zobaczyli jak ich wrozka wygląda ale nie chce straszyć ludzi. Możecie sobie teraz podebatować nad tym co napisałam ile chcecie. dzisiaj usunę za chwile swoje konto wiec tyle mnie to obchodzi co zeszłoroczny snieg. Żegnam
        • algaria telegram 12.10.15, 22:09
          Nie kasować stop
          Nie karmić trolla, bo się z klonuje stop
          zabobony w drodze stop
          Jesień to pora wzmożonej aktywności schizofrenii stop
          olanie najlepsze lekarstwo stop
          pozdrawiam stop

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka