Dodaj do ulubionych

Algario...

28.11.15, 19:14
czy mogę Cię prosić abyś zajrzała w karty i powiedziała jak potoczy się życie uczuciowe mojej siostry a także jak powinna pokierować swoim życiem zawodowym - czy powrócić tam gdzie spędziła ostatnie 10 lat ??? Obecnie jest bardzo zagubiona i zdezorientowana -nie umiem jej pomóc sad(
Pozdrawiam Cię serdecznie.
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Algario... 28.11.15, 22:10
      Witaj,
      Niepotrzebnie wywołałaś mnie z imienia, bo tu jest forum ogólne i zadaje się pytanie, a kto ma ochotę i czas to stawia karty.To jest owszem moje forum, ale nie tylko ja tu wróżę. Są tu znakomite dziewczyny - tarocistki.
      odpowiem ale bardzo ogólnie
      W ciągu roku Twoja siostra powinna poznać jakiegoś pana - starszego lub w swoim wieku. Nie znam statusu związkowego Twojej siostry, ale wychodzi mi że z tym panem mogą żyć w trójkącie. jeśli Twoja siostra jest wolna - to Pan będzie w związku z inną kobietą. Uczucie nagłe i silne, ale w związku z tym że wchodzi w grę ktoś trzeć - siostra będzie się zastanawiała na tą relację, jednak po przemyśleniach wejdzie w ten układ. Na dalsza przyszłość siostra będzie miała rodzinę i dzieci (dziecko) - najprawdopodobniej z tym poznanym w 2016 roku panem.

Życie zawodowe
      Żadna z opcji czyli powrót tam gdzie była lub inna droga zawodowa nie jest idealna. Tam gdzie była będzie miała poczucie że się wypaliła i będzie się zastanawiać czy dobrze zrobiła, ale tam ma szanse na fajną współpracę, miłe towarzystwo, rozwój zawodowy z możliwymi awansami.

Jeśli wybierze inną ścieżkę zawodową to owszem praca będzie bardzo stabilna, z pewnością udokumentowana, na umowę ze wszystkimi warunkami, może nawet siostra od razu wskoczyć na wyższe stanowisko, ale z czasem przyjdzie zmęczenie i poczucie żalu i smutku i odczucie ugrzęźnięcia w nierealnych wyobrażeniach - tzn siostra sądziła że będzie lepiej, fajniej a tu niestety rozczarowanie.
      Karty radzą iść ścieżką rozwoju, cofnąć się by móc się rozwinąć.

P.S Nie wywołuj mnie na drug raz bo mi jest głupio wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka