bladamery 10.09.15, 09:15 ....piękna stopka! "To Tarot rozkłada karty, ja tylko je wyciągam z talii" -moje To mnie tylko utwierdza w przekonaniu, że każdy ruch, nawet najdrobniejszy, zaplanowany jest przez los Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
88ula Re: Algario.... 10.09.15, 15:30 Poniższe motto jest moje własne i zabezpieczone patentem Dziękuję. Odpowiedz Link
88ula Re: Algario.... 10.09.15, 17:26 można je cytować, jak każdą sentencje, zaznaczając czyje to. Odpowiedz Link
bladamery Re: Algario.... 10.09.15, 21:17 Pewnie, że się wymyśli! Nie po to łeb na swoim miejscu jest! Odpowiedz Link
babowa Re: Bladamery 10.09.15, 22:57 ja sie dziwie, ze nikt nie bierze moich madrosci no dlaczego? jakbyscie poszukały to tyle moich złotych mysli znalazły , ze byscie sie zdziwiły mozecie cytowac do woli, i wszedzie slowa złego nie rzekne ! i oddam je calkiem za darmo kobiety, korzystajcie z moich madrosci !! nie wymagam zgody na rozpowszechnianie :0 Odpowiedz Link
algaria Re: Bladamery 10.09.15, 23:04 Babowa - ja prawo autorskie znam i to co moje to jest moje - a ja tego co nie moje to nie biorę... bez pozwolenia.. a Twoje to Twoje i Twoje wezmę - w ciemno i bez zgody Tylko co ja mogę wziąć (jak uczono w latach 60 wziąść) od Ciebie - na kurę masz monopol - niestety, a mądrych słów wypływa od Ciebie tak wiele że miejsca w sygnaturze mi nie starczyć Odpowiedz Link
88ula Re: Bladamery 11.09.15, 00:41 moje jest bardziej mojsze niz twoje twojsze. hahahaa . A wasze jest bardziej wajsze niz ich ichsze hihihi. Odpowiedz Link