niki.ix 06.03.16, 13:01 Zapewne nasza Przeorysza złoży nam oficjalne życzenia, jak to ma w zwyczaju Ale nieoficjalnie ode mnie dla nas wszystkich: i tradycyjnie Wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inguszetia_2006 Re: 8 marca 06.03.16, 14:27 Witam Kurdę, przed chwilą były "walę - tynki". Kumulacja jakaś z tymi świętami. Jeszcze mam kwiatki w wazonie, fakt, trochę podeschły, ale jeszcze z tydzień uciągną. Kiedyś to było święto - goździk, rajstopy, papier toaletowy, trzeba było zawalczyć o towary deficytowe, a teraz? Pójdzie taki jeden z drugim do sklepu i ot tak se kupuje. Granda! Miłym paniom, celem odświeżenia pamięci... Pzdr. Ing Odpowiedz Link
algaria Re: 8 marca 07.03.16, 22:33 Padłam.. Mój ojciec jako kierownik działu socjalnego swoim pracownicom i tym zakładowym też, kupował (od firmy oczywiście) na Dzień kobiet praktyczny prezent - po ręczniku ale to już była bardzo późna komuna.. a nam z matką dawał po tulipanie - też przyniesionym z zakładu pracy (bo mu zostały jak rozdawał) tylko, że niósł schowane w swojej torbie, bo jak twierdził nie będzie jak ciul z kwiatami po mieście latał. Odpowiedz Link
ag_at5 Re: 8 marca 06.03.16, 20:14 Zatanczymy? Zeby nie było powtorki jw, życzę Wam pieknych facetów do tanca Odpowiedz Link
meda08 Re: 8 marca 08.03.16, 08:17 Dla wszystkich Pań Bądź szczęśliwa w ten dzień kobieto, Zdrowa też bądź, bo to wszystko, zajdź daleko w życiu i w ciążę też jak chcesz, bądź chuda jak tylko chcesz i osiągnij wszystko co do zdobycia jest. Odpowiedz Link