Dodaj do ulubionych

ATELIER FAJNYCH KART :)

31.03.16, 15:48
Ze wzgledu na jutrzejsza date, postanowilam tarotowo lekko zaszalec..ale mysle, ze fajnie wink
a mianowicie wzielam trzy rozne talie:

Initiatory Golden Dawn Tarot smile
Tarot of Sexual Magic smile
oraz Mona Lisa Tarot smile

i wybrala z kazdej z nich po 26 kart..ale tylko i wylacznie te, ktore budza raczej pozytywne konotacje - nie tylko wg ich nazwy, a i obrazka, bo w roznych talia to roznie bywa wink Poniewaz 3 x 26 = 78, wiec tym oto sposobem, na tymczasowe potrzeby naszego tu mam nadzieje Wesolego Weekendu "stworzylam" talie pozytywna - chcialo by sie rzec - talie idealna wink

Zapraszam przez najblizsze dni stalych bywalcow, jak i gosci okazyjnych do zadawania pytan (jedno pytanie na osobe!) - Wrozba bedzie krotka, mozliwe, ze zabawna, jedynie, lub glownie pozytywna - poszukamy jedynie blaskow danej kwestii, danej sytuacji smile Dla osob, ktore beda chcialy sie pobawic razem ze mna, a nie maja konkretnego pytania, oferuje rownie krotka, ale wrozbe ogolna smile

Gwarantuje jedno - nie wyciagne zadnej jednoznacznie niekorzystnej karty wink

Zapisy od polnocy (01.04) do odwolania smile
Obserwuj wątek
    • nagietek123 Re: ATELIER FAJNYCH KART :) 31.03.16, 16:39
      To ja poproszę wróżbę ogólną smile
    • bladamery Re: ATELIER FAJNYCH KART :) 31.03.16, 17:29
      Ja też ogólną poproszę. Na szczęście nie mam konkretnych problemów smile
    • bronxi Re: ATELIER FAJNYCH KART :) 31.03.16, 21:19
      Ja też dziś po proszę ogólniesmile
    • meda08 Re: ATELIER FAJNYCH KART :) 31.03.16, 22:44
      A ja zaryzykuję. A co mi tam smile. Poproszę na życie uczuciowe smile
    • aprepope Re: ATELIER FAJNYCH KART :) 01.04.16, 11:36
      Witam prima-aprilisowo wink

Tak, jak w 1. poscie - ze wzgledu na jutrzejsza, czyli juz dzisiejsza date, a zapisy od polnocy (01.04), wiec wyszlo na to, ze jeszcze nikt sie nie zapisal..przynajmniej sie nie narobie wink

Nagietku, Bladamery, Bronxi i Medo - to taki prima-aprilisowy zarcik kolejkowy ode mnie dla Was z dedykacja dla wszystkich tych, ktorzy tu otwierali, lub otwieraja watki wrozebne wink
      • bronxi Re: ATELIER FAJNYCH KART :) 01.04.16, 11:42
        No to ładnie smile
      • meda08 Re: ATELIER FAJNYCH KART :) 01.04.16, 11:43
        nareszcie ktoś mi jakiś żart zrobił wink
    • perl-a80 Re: ATELIER FAJNYCH KART :) 01.04.16, 17:00
      A ja czekałam do tego 1.-ego grzecznie smile Poproszę o ogólną, bo co prawda mam male problemiki, ale wolę o nie nie pytać wink Dziękuję
    • aprepope Re: ATELIER FAJNYCH KART :) 01.04.16, 21:22
      To sie mi dzisiaj udaly wszystkie zarciki wink ale juz odsapnelam od wrazen dzisiejszego dnia i z wolna glowa poszukam samych pozytywow z okazji Wrozby ogolnej - ogolnie pozytywnej smile Problemikami, to sie dzisiaj nie zajmujemy - jak sa niewielkie, to sie nie powinny pokazac - przynajmniej beda miec ciezko, bo talie spreparowalam (prawie) idealna wink

a wiec....droga, cierpliwa Perl - oto fajna wrozba dla Ciebie:

same fajne karty, ale to bylo do przewidzenia..smile a wiec tak...przygotuj sie (albo sie nie przygotowuj) na milosne spotkanie / czuly pocalunek, ale to nie bedzie ze stalym/oficjalnym/zyciowym partnerem, a kims, z kim nie mieszkasz, nie spotykasz sie stale - mmm, przyjemny obrazek (3 bulaw z talii Tarot of sexual magic) i do tego glod Ci nie powinien zagladac w oczy - no chyba, ze sama sobie na wiosne zastosujesz jakas diete konkretna, ale bedzie sycaca (to obrazek z karty 9 kielichow Mona Lisa Tarot) i dalej moim zdaniem mozliwe jest, ze ktos dawno nie widziany sie zjawi (z zycia uczuciowego, lub z Toba spokrewniony) - to bedzie jakies wydarzenie, ktore zwroci nie tylko Twoja uwage, ale najblizszego otoczenia (XX. Sad rowniez z Mona Lisa Tarot). Patrzac po pierwszej i ostatniej karcie, to szykuje sie jakies spotkanie, polaczone z odrobina nostalgii - moze niejedno..moze i milosne i w obrebie przyjaciol/rodziny. Wpusc powiew swiezosci w Twoje zasady planowania, wspolpracy z ludzmi - zapowiada sie ciekawie..wink
      • perl-a80 Re: ATELIER FAJNYCH KART :) 01.04.16, 22:30
        Ale fajne karty smile pierwsza całuśna wygrywa big_grin a to tak na okres wiosenny jest prognoza ogólna? bo może coś by się zweryfikowało po czasie wink no a drga karta to akurat pasujaca: wielka micha warzywnej sałatki przede mną dziś stała wink dziekuję
        • aprepope Re: ATELIER FAJNYCH KART :) 01.04.16, 22:37
          Myslalam wlasnie o Wiosnie, wiec najblizsze 2-3 miesiace moglo by sie konkretniej zweryfikowac i tego Ci zycze, bo karty byly..fajne wink Pozdrowionka smile
      • perl-a80 Re: ATELIER FAJNYCH KART :) 14.05.16, 20:44
        Na razie jest tak: głodna nie chodzę-chyba ze diete sobie zrobię smile, zjawil się ktoś dawno nie widziany(chłopak, który kiedyś mi się podobal-nastąpiło tylko jedno krótkie spotkanie z nim i jego znajomymi), dodatkowo tez było jedno spotkanie z dobrymi znajomymi po jakims czasie niewidzenia sie-babskie pogaduchy. moze tez ktoś z rodziny przyjedzie na koniec miesiąca-kogo tez dawno nie wdziałam. Ale niestety nie wychodzi z pierwszą kartą crying nie bylo zadnego miłosnego spotkania z buziakami.... ciekawe czy jeszcze będzie ? smile
    • aprepope Re: ATELIER FAJNYCH KART :) 02.04.16, 12:09
      Zanim symbolicznie zamkne watek, to sama skorzystam z okazji, ze talia taka "idealna" i karty same fajne - no ciekawa jestem co tam u mnie - czy pojdzie torem, ktory przedstawiaja mi inne Wrozki, czy tez wsrod raczej optymistycznym kart wyciagne te bardziej nijakie..a wiec tasuje i wyciagam:

XIX. Slonce, Krolowa Monet, I. Mag

Na cale moje szczescie wyciagnelam Slonce z talii Tarot of sexual magic, pomimo, ze w mojej tymczasowej "talii odealnej" sa az trzy rozne karty Slonce. Akurat na tej nie ma dzieci, a dojrzala, naga para (w swietle slonca mniej mozna ukryc), a wiec nie dzieci, potrzeba doksztalcania, lub tez infantylne uczucia, a dojrzale - na karcie obok objetej pary jest kosz pelny owocow, wiec odwodnienie nie grozi wink dalej Krolowa monet, ale wydzwiek ma bardziej milosny, niz finansowy, poniewaz tez z talii Tarot of sexual magic - babka "dumna i blada", partner u jej stop, gotow jej te stopy calowac.. Wnetrze komfortowe..slonce ladnie swieci..lece dalej - Mag - no na szczescie nie z tej samej talii, bo tamten bardziej bojowy - ten jakis spokojniejszy - ma oczy zamkniete, wiec pewno go nie widzialam jeszcze, lub widzialam, a zapomnialam - przed tym Magiem (talia Golden Dawn) cztery atrybuty tarotowych zywiolow - kielich, miecz, bulawa i moneta. Mag nie ma podniesionej reki w gorze, a jest skupiony - chyba od tego, od czego zacznie magiczny rytual, zalezec bedzie, czy sie kwestia powiedzie..a teraz wyciagne kwintesencje tych trzech kart - poniewaz karty sa wylacznie fajne, to i karta, ktora mi z liczenia wyniknie, bedzie przeze mnie rozpatrywana w katogoriach na plus, a wiec (czemu mnie to juz nie dziwi) - Wieza smile
      no ladnie..moc Slonca, parka niekiepska, ale i roznorodna w swej sile..zapowiada sie nie szaro wink
    • aprepope Re: ATELIER FAJNYCH KART :) 02.04.16, 12:18
      Atelier ledwo wystartowalo, a juz zbankrutowalo wink bo to i falstart i silna konkurencja - za fajna ta talia...a kysz wink

Dzieki Dziewczyn za MEGA-piatek !!! smile

Anka
    • aprepope Do Perl 14.05.16, 23:23
      a wiesz Perl, ze myslalam o tamtej wrozbie, bo Ty cos pytalas chyba na jaki czas stawialam i sie doslownie wczoraj, czy przedwczoraj zastanawialam, jak to bedzie z weryfikacja (dziekuje, ze sie odezwalas!), ale sobie przypomnialam, ze to byl watek prima-aprilisowy, wiec bylo mi latwo sobie przypomniec date wylozenia tych kart - no to jak to z tym buziakiem, to byla chyba 3 bulaw - w "klasycznej" talii bylo by spotkanie, a w talii Magii Seksualnej, to byl buziak przy jakims spotkaniu, przynajmniej w policzek i co i nic? co to za chlopy tam kolo Ciebie, ze Ty sie tak bez buziaka uchowalas....a ten kolega, to myslisz, ze nie mial czasem ochoty przywitac Cie pocalunkiem w policzek? kto wie... ciesze sie, ze dieta i spotkania byly i moze jeszcze jakies beda, ale jestem strasznie rozczarowana tym brakiem jakiejs chocby drobnej czulosci w sensie czulego przywitania z facetem, bo jak na taka talie, to i tak bardzo "grzecznie" Ci wyszlo, ale jednak...i co - i jeszcze nic sad nie moze byc...daj jakiemus szanse, zeby sie Rod Meski nie musial do reszty kompromitowac i "fajne karty" przy okazji smile to bylo chyba na 3 miesiace, o ile mnie pamiec nie myli, to ja jeszcze bede miec nadzieje na jakies info od Ciebie w sprawie tego "zaleglego" buziaka - Ty w tej 9 kielichow to moze nie dostrzegasz, ze ktos chce Cie pocalowac...w tej karcie jest jakas "przeszkoda" by dzielic swoje bogactwo emocjonalne z druga osoba - to czasem mimowolne odgrodzenie sie od plci przeciwnej - nie badz taka, rozejrzyj sie uwazniej, czy ktos na cos nie czeka...no pocieszam glownie siebie, jak moge, bo nie moge uwierzyc, ze takie cos prostego, choc milego, mialo by sie nie wydarzyc..

ja mam czas, ja poczekam, a Ty zostaw te diete i popatrz, czy tam ktos nie liczy na cos wiecej od Ciebie, zeby sie nam karty fajnie sprawdzily, pozdrawiam smile
      • perl-a80 Re: Do Perl 14.05.16, 23:50
        a no nie- ten chłopak jest żonaty, może mnie wyściskał i tyle by było wink a ten który mi się bardzo podoba i jakiś pociąg mam do niego - to mnie nie dostrzega wink no i to tak jest- ale jeszcze jakieś małe wyjazdy przede mną urlopowe to kto wie co będzie
        • aprepope Re: Do Perl 15.05.16, 11:49
          Male wyjazdy urlopowe fajnie pasuja do 3 bulaw - trzymam kciuki, zeby zainteresowal sie Toba taki facet, ktorym i Ty sie zainteresujesz i zapomnisz przy okazji o tym, ktory tak nie dostrzega - wtedy buziaka juz nie unikniesz wink Powodzenia smile
          • perl-a80 Re: Do Perl 15.05.16, 12:52
            Zobaczymy Aprepope smile jeszcze trzeba z miesiąc poczekać i się okaże smile myślę ze będzie ciekawie wink
            • aprepope Re: Do Perl 15.05.16, 13:35
              Perl, to ja poczekam na rozwoj calusnych wypadkow jeszcze z 1,5 miesiaca, a Ty to nie czekaj, tylko wiesz..podrozuj sobie troszke, troche dalej, lub na sasiednie ulice wink a calowanie jest ponoc tak "niehigieniczne", ze swietnie uodparnia organizm - czego sie nie robi dla zdrowia wink Kwintesencja Twoich kart, to bylo XX. Zmartwychwstanie, tak jak trzecia karta..wiec mam nadzieje, ze "poczujesz, ze zyjesz" smile Nie zamykaj sie w swoim swiecie wewnetrznym w tej 9 kielichow. Trzymam kciuki!
              • perl-a80 Re: Do Perl 20.06.16, 18:57
                Już prawie końcówka czerwca więc z przykrością ale nie spotkałam nikogo więcej kto by tymi buziakami chciał obdarować - już po wolnym, wiec teraz tylko szara codzienność i praca tongue_out
                no coż , gdzie te chlopy ;P pozdrawiam
                • aprepope Re: Do Perl 20.06.16, 19:32
                  Nikogo wiecej?
                  Tam w tej erotycznej karcie byl tylko buziak i to w miejscu publicznym, a nie domu, wiec bez intymnosci, tak jak napisalam we wrozbie. Szkoda, ze nie bylo nawet tego..sad Jak tam ta 9 kielichow i Sad - bylas w tej "9 kielichow" w sensie bywania sama ze soba i tez ok...? W karcie Sad bylo spotkanie z kims dawno nie widzianym, to sie chyba sprawdzilo. Strasznie przykro mi czytac, ze tylko szara codziennosc i praca...to sie czyta bardzo czesto na forumkach ezo - nie ma ludzi wokol Was, czy Wy ich nie widzicie, bo przeciez to jest jakas fizyczna niemozliwosc, zeby byla taka pustynia. Ten buziak, to mogl byc z tym kolega "z drogi", bo to byla 3-ka, a trojki podobnie, jak Pazie czesto mowia o przyjazni, a nie zwiazku, ale nie o taki buziak nam chodzilo..i nie na taki czekalysmy..wink No nic, karty calusa nie daly, ale jesli chcesz zmienic taki stan rzeczy, bo przeciez nie ma powodu, zeby zyc tylko obowiazkami, praca, to mam nadzieje, ze sie to wkrotce zmieni! Jesli 80 to Twoj rok urodzenia, to jestes mloda kobieta i w wieku, gdzie to jest moze najpotrzebniejsze. Powodzenia!
                  • perl-a80 Re: Do Perl 20.06.16, 22:57
                    Tak tez mysle ze to o tego chłopaka chodzilo-takie przytulenie po latach. A niestety teraz cos ciężko o fajnych chlopakow- sporo ich może wokół chodzi ale żeby choć jeden porzadny mily, szczery i gotowy do tworzenia dluzszej relacji to ciężko... takie czasy, ze zamykaja się w grach, wirtualnym swiecie,pracach, coraz trudniej o np. dobrego kolege który zamiast w grach siedzieć - poszedł by na kawe czy piwko smile lub- wolą młodsze ;P pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka