Dodaj do ulubionych

Nów w Pannie

02.09.16, 13:17
Złowroga koniunkcja przeszła u mnie bez echa, za to w nów popsuła się pralka i skorodowało kolanko pod umywalką. A jak u Was?

Uściski,
H.

P.S. Chyba zmienię branżę, fachowcy od AGD mają tak zapełnione kalendarze, że z trudem po znajomości, w połowie przyszłego tygodnia.
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Nów w Pannie 02.09.16, 15:05
      U mnie sprzęt wysiadł już wcześniej i to w parze, ale chodzę taka jakaś nostalgicznie niedokołysana i sny mam grzeszne wink
      Merkury w retrogradacji i pewnie nie tyle z nowiu co właśnie z niego ten sprzęt Ci się popsuł.
      Nów w Pannie bardziej sprzyja urodzie - oczyszczaniom, wróżbom i planom na przyszłość zwłaszcza, że Jowisz jest na końcówce tego znaku i Słońce też.
    • procesor Re: Nów w Pannie 02.09.16, 17:07
      u mnie nerwowi ludzie smile
      wrzeszczący chamsko
      i awaria sieci w pracy...
    • rozmaryn_1 Re: Nów w Pannie 02.09.16, 19:31
      w nów czuję się dobrze, taka zrelaksowana smile... gorzej w pełnię.
    • gosia44114 Re: Nów w Pannie 03.09.16, 00:10
      U mnie też jakoś dziwnie. W całej firmie padła sieć, informatycy 7 godzin walczyli a i tak jeszcze sa problemy z internetem. Do tego dzisiaj nie wiedziec czemu, nagle i bez powodu wylączył sie mój nowiutki Iphone i właczyc juz sie nie dał..ponoć płyta głowna poszła.
      Cuda, niewidy sie dzieją..
    • baba_potwor Re: Nów w Pannie 03.09.16, 03:26
      A ja wywaliłam się na beton w czasie wieczornego (a właściwie już nocnego) spaceru z Luśką. Nawet nie to, że się potknęłam — po prostu nagle poczułam, że przechylam się do przodu. Zdążyłam tylko wyciągnąć rękę, żeby zamortyzować upadek. Teraz mnie boli. I mam ranę na prawej goleni. Też boli. Głowa i szyja też bolą, bo mimo amortyzacji ręką nie udało mi się uniknąć kontaktu z chodnikiem. Cała obolała jestem, buuu sad.
      • algaria Re: Nów w Pannie 04.09.16, 21:08
        Współczuję bardzo, obyś tylko była obolała z potłuczenia a nie np ze złamania czy pęknięcia czegoś.
    • hoaxx Re: Nów w Pannie 04.09.16, 17:37
      I do tego w samochodzie elektryka pada... Kumulacja jakaś...
      • algaria Re: Nów w Pannie 04.09.16, 21:07
        Nie Merkury w retro. On odpowiada za wszelkie awarie elektryczne
    • joanna9969 Re: Nów w Pannie 05.09.16, 23:05
      Oslabienie fizyczne na tyle ze odpuscilam sobie prace , poza tym dzien pelen milych okazjii i niespodzianek , a merkury w retro tez sprawial problemy , siec padla w pracy
    • hoaxx Re: Nów w Pannie 21.09.16, 21:26
      Pełnia nie lepsza, blender mi się spalił. Ten Merkury ciągle pomyka do tyłu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka