19.11.16, 12:53
Dziś wybieram się z miłym towarzystwem na tańce, nie tańczyłam z parę lat sad
No i zapytałam karty: jak się będziemy bawić.

Z przełożenia: 6 mieczy, Rycerz mieczy, Król mieczy.

Tak się będę bawiła: Królowa buław, Rycerz mieczy, As mieczy.
Tak się będzie bawiło pozostałe towarzystwo: 6 kielichów, Król kielichów, Umiarkowanie

Mam pytanie, do Was: o czym informują te mieczowe karty w kontekście zabawy?
Obserwuj wątek
    • inguszetia_2006 Re: Tańce :) 19.11.16, 12:56
      Witam
      Co tam miecze! Masz Królową Buławwink Wytańczysz się. W mieczach to się raczej prowadzi rozmowy i to wcale nie lekkie. Rycerz mieczy... polityka? Nie wchodź w takie tematy, na wszelki wypadek. Po prostu tańcz.
      Pzdr.
      Ing
    • rozmaryn_1 Re: Tańce :) 19.11.16, 13:14
      Może zręcznego nauczyciela znajdziesz? Takiego biegłego w teorii przynajmniej? smile Bądź królową buław...
    • nagietek123 Re: Tańce :) 19.11.16, 13:17
      A może towarzystwo upije się w tym Królu kielichów? Na tańce trzeba dojechać 18 kilometrów i to mnie "demokratycznie" wybrali kierowcą sad
    • caro-caro Re: Tańce :) 19.11.16, 13:30
      Nagietku, a to przypadkiem nie taniec na lodzie? Hihihi... Układ dowolny par, aaa a może par sportowych? Tyle tych mieczy. Ubawiłam się sama ze swoich skojarzeń (o matko, tylko o czym to świadczy?)
      Baw się dobrze w tej Królowej buław i nie wchodź w trudne dyskusje. Uważaj na drodze, nie rozpraszaj się rozmowami. Może być ślisko
    • nagietek123 Re: Tańce :) 19.11.16, 13:37
      A może Taniec z szablami wink
      • leda-is-one Re: Tańce :) 19.11.16, 16:57
        Nagietku, Twoj partner chce być pierwszą szablą i tancerzem w okolicy, skoro przyszło mu tańczyć z Królową Buław..musi ją o tym przekonać i dlatego te miecze / szable/.
        Baw się dobrze smile
        • nagietek123 Re: Tańce :) 20.11.16, 08:48
          Było super, zabawa trwała do pierwszej w nocy. Były i ciekawe rozmowy, i dobrze tańczący adorator smile
    • sowka8 Re: Tańce :) 19.11.16, 22:27
      Ja tam mysle że jak dawno się na tańcach nie było to będzie szaleństwo-królowa parkietu smile ale znow trochę tez powściągliwość - by z trunkiem nie popłynąć, skoro się kieruje po imprezie autkiem; może też jakiś adorator się znajdzie do tańców dodatkowy-nudzić się nie powinno smile lub jakies bardzo inteligentne rozmowy konkretne -wymiana poglądów z czym mi się miecze kojarzą.
      pozdrawiam Nagietku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka