Dodaj do ulubionych

cwiczonko interpretacja

06.01.17, 20:31
Czy ktoś pomoże mi zinterpretować:
na pytanie czy podobam się pewnemu chłopakowi z pracy wyszło:
niedźwiedź, kotwica, pies, ksiażka , koniczyna
a co myśli o mnie:
kotwica, bukiet...
Chyba podoba mi się wiec to, że uczę się...ewentualnie ze jestem stabilna?(kotwica)
myśli, że staram się w pracy..
chyba zbytnio uczuc tu nie widać,?
Obserwuj wątek
    • rozmaryn_1 Re: cwiczonko interpretacja 06.01.17, 21:24
      Wygląda to bardzo ładnie, tylko zależy, czy jesteś wolna i czy on jest wolny, bo to może zmieniać interpretację kart. Bardzo mu sie podobasz i ma skrytą nadzieję, że mogloby coś z tego być wiecej, jest Ci oddany i lojalny, chetnie pomoże i obroni przed ewentualnymi zagrożeniami czy wrogami wink
      Uważa Cię za osobę miłą, empatyczną, serdeczną, na której można polegać, właściwie świetna partnerka na coś więcej smile
      • sowka8 Re: cwiczonko interpretacja 06.01.17, 21:46
        Ooooo smile kurcze, chłopak jest jednak żonaty ! a to niespodzianka, jednak lepiej jak ktoś komus interpretuje bo moja moglabybyc odwrotna.
        • rozmaryn_1 Re: cwiczonko interpretacja 06.01.17, 21:51
          Myślałam, że nie interesują Cię żonaci big_grin Wyszła książka, więc albo nieśmiałość albo inny związek tongue_out
          • sowka8 Re: cwiczonko interpretacja 06.01.17, 21:57
            Podoba mi się, no fakt- ale to tak wyszło mimo mojej woli z czasem smile no wiem ze nic nie będzie więcej. ale ciekawa bylam co sądzi o mnie jako osobie z pracy
            • sowka8 Re: cwiczonko interpretacja 06.01.17, 22:02
              Ale śmiać mi się chce...bo to kurczę ostatnio to co kto mi się podoba to zajęty, żonaty.. a kiedy w końcu się jakiś wolny trafi
              A z tym chłopakiem fajnie mi się dogaduje i pracuje.
              • rozmaryn_1 Re: cwiczonko interpretacja 06.01.17, 22:08
                Nie wiem, ile masz lat. W pewnym wieku, to większość facetów jest zajęta. Ale małżeństwo to w końcu nie jest cyrograf z diabłem big_grin
                • sowka8 Re: cwiczonko interpretacja 06.01.17, 22:11
                  a no już po 30 dobrze wychodzi... fakt z moim wiekiem mało co już mogę liczyć na wolnych, jedynie na odzysk smile szkoda bo fajny kolega, ale nawet dobre kolezenskie stosunki to w robocie plus, wiec fajnie ze tak uważa za osobe na której można polegać smile
                  • rozmaryn_1 Re: cwiczonko interpretacja 06.01.17, 22:13
                    To faktycznie szkoda tongue_out
                    • sowka8 Re: cwiczonko interpretacja 06.01.17, 22:16
                      i to bardzo duza smile
      • sowka8 Re: cwiczonko interpretacja 11.01.17, 21:12
        Rozmarynku-okazuje się, ze chłopak jednak jest jak ten pies w drugą stronę...bo fałszywy a nie lojalny, w ogole ma mnie gdzies jako kolezankę , tylko mu zalezalo zebym do szefa mu wystawila pozytywna opinie za przeprowadzone dla mnie szkolenie... ekstra.a poza tym to nawet nie ma ochoty by cos do mnie napisac w pracy się zapytać czy wszystko dobrze czy nie. smile coś mi te karty nie idą, lepiej chyba żeby ktoś za mnie dla mnie wyciągal wink
        • rozmaryn_1 Re: cwiczonko interpretacja 11.01.17, 21:36
          To wielka szkoda, bo to znaczy, że mi się ten Twój pies nie sprawdzi! A miałam mieć szczerych przyjaciół tongue_out
          Wszyscy zajęci, nie mają czasu, będziesz musiała jednak sama poćwiczyć.
          • sowka8 Re: cwiczonko interpretacja 11.01.17, 21:40
            No bardzo szczery tongue_out jeśli koledzy piszą do niego to mu nie przeszkadzają a ja jednak bardzo przeszkadzam...
            w tych czasach to chyba tylko trzeba na siebie liczyć i samemu sobie być przyjacielem smile
            • rozmaryn_1 Re: cwiczonko interpretacja 11.01.17, 21:52
              big_grin Sowka, człowieku małej wiary smile Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, nie sądzisz?
              Miałam na myśli jednak swoich przyjaciół, nie cudzych wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka