Dodaj do ulubionych

Zdrówka matko!

15.03.17, 18:23
Witam
I jak? Już po Wieży? Paluchy się goją, jak trzeba? Wiesz, tak sobie pociągnęłam kartę zainspirowaną twoją historią, wyciągnęłam 10 buław, wzruszyłam ramionami, że cóż, wiadomo, jestem zmęczona, dzień jak co dzień... i... sprężyna mi w samochodzie pękła, przyszorowałam o glebębig_grin 10 buław jak malowana. Więcej nie ciągnę kart na tydzień;-P Foch!
pzdr.
Ing
Obserwuj wątek
    • caro-caro Re: Zdrówka matko! 15.03.17, 19:06
      Zwyczajnie za ciężka jesteś? Zawieszenie nie wytrzymało? Haha... miałaś miękkie lądowanie? Pomijając kwestie bezpieczeństwa to musiało być ciekawe doświadczenie. Z resztą jedna i druga niezapomniane przeżycia. Cięcie palców i tyle szwów... oby szybko wróciła sprawność palców!
      Ingo i Algario, zdrowia!
      • rozmaryn_1 Re: Zdrówka matko! 15.03.17, 19:18
        Caro, Ty też miałaś przecież niedawno wypadek i Twoja rodzina... życzę więc Wam trzem zdrówka ( i rodzinie Caro) smile
        Algario, a Tobie co się stało z palcami? Pozdrawiam
        • caro-caro Re: Zdrówka matko! 15.03.17, 19:32
          Dziękuję Rozmarynko. Kurujemy się. Niestety długa droga przed nami, ale będzie już lepiej wink
          kiss
          • inguszetia_2006 Re: Zdrówka matko! 15.03.17, 20:01
            Witam
            Caro, a ty co nic nie piszesz? Jaki wypadek? Samochodowy, z dziećmi? Rozumiem, że już idzie ku dobremu? Ze mną wszystko ok. Tylko głowa cierpi, bo trzeba z kasy wyskakiwać;-P
            pzdr.
            Ing
          • algaria Re: Zdrówka matko! 15.03.17, 21:18
            Caro, o Matko nic nie wiedziałam.. wracajcie do zdrowia, posyłam dobrą energię
        • algaria Re: Zdrówka matko! 15.03.17, 21:17
          Roz, miałam bliskie spotkanie z nożem big_grin
          • rozmaryn_1 Re: Zdrówka matko! 15.03.17, 21:43
            Co to był za nóż, że takie szkody zrobił? Trzymam kciuki, żeby wskazujący doszedł do formy smile
            • algaria Re: Zdrówka matko! 15.03.17, 22:23
              Z pomarańczową rączką wink Zwykły, kuchenny, duży. Złapałam go by rozpakować wózek biblioteczny i poszedł po kartonie prosto w palce. W sumie to nic specjalnego się nie stało, ot zrobił w jednym taką śliczną kieszonkę na 7 szwów, w drugim szparkę na jeden, a trzeci tylko drasnął wink
    • niki.ix Re: Zdrówka matko! 15.03.17, 20:31
      O,o; to jakieś fatum na forum, czy skutek zbliżającej się wiosny ?
      Trzymajcie się dziewczyny i uważajcie na siebie smile
      • caro-caro Re: Zdrówka matko! 16.03.17, 06:36
        Wiosna idzie smile idzie ku lepszemu. Dziś piękna pogoda będzie.
        Żadne fatum, nie nie nie!
        Teraz już tylko lepiej.
        Ściskam Was serdecznie!

• algaria Re: Zdrówka matko! 15.03.17, 21:16
      A dziękuję bardzo za troskę. Paluchy się goją, już jestem po zdjęciu szwów - a jak było to historia na osobny wpis, taka i straszna i śmieszna jednocześnie.
      Wskazujący, który najbardziej ucierpiał ani go do końca zgiąć nie mogę, ani całkowicie wyprostować może z czasem "się wyrobi". Blizna paskudna zostanie, ale że to lewa ręka to całować mnie po niej nie będą, to nie zauważą wink
      Najważniejsze, że wreszcie do wanny wlazłam i się wyleżałam, bo mycie jedną ręką to takie aby muchy za mną nie latały wink
      Dobrze jest musi...
      No właśnie te energie tygodniowe to takie całkiem "głupie" nie są. Tylko mogły by pokazywać same dobre rzeczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka