Dodaj do ulubionych

mapa 2017 ...

15.03.17, 20:36
Robicie czy nie robicie?
Zastanawiam się, bo jak patrzę na starą mapę to właściwie żadnych konkretów. Może początki pewnych spraw ale konkretów zero. Niby trzeba poczekać na te konkrety nawet parę lat. Ale co w tej sytuacji? Robić mapę z tymi samymi rzeczami czy zostawić starą ?
Obserwuj wątek
    • rozmaryn_1 Re: mapa 2017 ... 15.03.17, 20:43
      Ale ten czas zleciał, zdaje mi się, jakbym ją niedawno robiła. U mnie sprawdzała się rewelacyjnie, aż mi ją pewna osoba zniszczyła. Mimo że nową zrobiłam, to nic nie dało. Przestała działać. W takiej sytuacji trzeba będzie nową przygotować.
    • algaria Re: mapa 2017 ... 15.03.17, 21:08
      A mi jak z żadnej do tej pory bardzo dużo się sprawdziło smile Zrobię tylko kiedy? W nowiu w baranie na wiosnę chyba.
      • niki.ix Re: mapa 2017 ... 15.03.17, 21:42
        W tym roku 28 marca.
        Mówisz, że Ci się sprawdziła? Muszę poszukać zeszłorocznego wątku jakim sposobem ją robiłaś. O ile dobrze pamiętam, to chyba same "życzenia" sobie napisałaś, bez obrazków. Może wypróbuję tą Twoją metodę.
    • caro-caro Re: mapa 2017 ... 16.03.17, 07:28
      Za każdym razem niewiele się spełnia. Może mam zbyt wybujałe życzenia tongue_out
      Nową stworzę, ale wyklejać to nie będę. Tylko dobrze muszę przemyśleć marzenia i wypisać takie bardziej realne. Niestety dwadzieścia lat już nie będę mieć ech czasem szkoda...
    • pinia1214 Re: mapa 2017 ... 16.03.17, 18:48
      Niestety ale nie sprawdziło sie i nie wiem gdzie popelnilam blad.no trudno.chyba to nie dla mnie☺

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka