25.07.17, 22:56
Kiedyś już był taki wątek na forum, komuś, gdzieś tam odpisywałam.
Jak chcesz znaleźć tego właściwego pana, to noś przy sobie przez 3 msc runę Fehu.
Zrób sobie taką runę z czarnego bzu w I albo II fazie Księżyca, pomaluj na jasnoczerwono (żółta i złota jest na kasę). Noś ją gdzieś przy sobie, w torebce, w kieszeni, gdzie chcesz, tylko tak, żeby Ci się nie odwracała. Po 3 msc spal ją i zapomnij. Działa. Przyciąga mądrego i bogatego partnera.
Obserwuj wątek
    • bronxi Re: Bronxi 26.07.17, 07:59
      Niki to jest super pomysł, bardzo dziękuję, ale potrzebuję więcej instrukcji,a mianowicie:
      Ja mam zrobić tę runę z liścia czarnego bzu?? Jak ją mam pomalować? I w jakiej formie włożyć np do torebki poskładana, w całości? No wiem, że dziwne pytania, ale nigdy o tym nie słyszałam, ale jak ma mi ściągnąć mądrego i bogatego to warto to wypróbować big_grin
      • niki.ix Re: Bronxi 26.07.17, 11:07
        Nie z liścia, tylko z gałązki. Musisz uciąć kawałek gałązki, obrać z kory i z tej białej części wyciąć runę. Czarny bez się łatwo kroi. Nie musisz mieć specjalnych narzędzi, wystarczy nóż. Malujesz farbką albo pisakiem, czymś co Ci się nie zmyje z drzewa, suszysz. I gotowe. Wielkość runy nie ma znaczenia.
        Jak ją chcesz nosić w torebce, to najlepiej jest ją czymś przypiąć albo przykleić taśmą klejącą w jakiejś kieszonce do podszewki. Wtedy masz pewność, że runa Ci się nie odwróci.
        smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka