Dodaj do ulubionych

Portfel cz 2

20.08.17, 20:54
Postawiłam karty który portfel będzie lepszy?:

Gładki jednokolorowy (czerwony)
5 buław, Koło, 9 mieczy

Czarny w kolorowe kwiaty
8 mieczy, 3 mieczy, Śmierć

Który wybrać
Sprawiedliwość

Chyba Tarot sobie zakpił
Obserwuj wątek
    • nagietek123 Re: Portfel cz 2 20.08.17, 21:42
      Fortuna kołem się toczy, wybierz czerwony.
    • inguszetia_2006 Re: Portfel cz 2 20.08.17, 23:11
      Witam
      Olej te portfele, same zniszczenia, złodziejstwo za nimi idzie. Może niebieski, jak mydełko Fa?big_grin
      Samo przyszło skojarzenie, proszę nie bićbig_grin
      Pzdr.
      Ing
      • algaria Re: Portfel cz 2 20.08.17, 23:51
        Przecież to hymn disco polo wink Nawet kiedyś ksywkę miałam Cycolina big_grin
    • leda-is-one Re: Portfel cz 2 21.08.17, 07:22

Tarot nie zakpił, tylko czas na karty nie jest dobry, bo okolice tego zaćmienia chyba zaburzają nasz odbiór i może mowę kart.
      Też tak miałam wczoraj w jednej kwestii.
      Co do portfela, to ja obserwuję że każda ma czerwony portfel, a bieda mimo to piszczy /praca ciężka, każdy grosz już od miesięcy rozplanowany/. Portfele te są brzydkie, skajowe, od chińczyka w większości, byle czerwone. Mnie to odrzuciło i mój dyżurny czerwony, pracuje jako domowy bankomat tutaj. Prywatnie używam porflela który dostałam na urodziny kilka lat temu, marki Giulia Pieralli w swój charakterystyczny wzór beżowo brązowy. Mam tam jednodolarówkę, ważną, z cyferkami jak mówisz, karty płatnicze, ale o runie fehu zapomniałam, a dawniej ją też nosiłam. Dzieje mi sie lepiej, dużo lepiej, niż za czasów manii czerwonego portfela.
      Dziękuję CI za przypomnienie o runie.
      Kupuj więc co Ci się podoba, wyposaż w amulety stałe i kasa będzie tongue_out.

Pozdrawiam Was serdecznie, mam niespecjalny czas ostatnio.. eh życie sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka