Dodaj do ulubionych

Urodzinowa niespodzianka - zagadka

21.11.17, 14:15

Moja córka szykuje mi jakąś urodzinową niespodziankę, wiem tylko tyle, że gdzieś mnie zabiera o godzinie 16. Bardzo jestem ciekawa gdzie mnie zabiera i po co.
Jeśli ktoś chciałby pokusić się o wyciągnięcie karty - gdzie idę i po co to zapraszam. Dziś nie odpowiem, choć wieczorem będę już wiedziała o co chodziło. Zapraszam, nagrody przewidziane dla każdego smile
Obserwuj wątek
    • niki.ix Re: Urodzinowa niespodzianka - zagadka 21.11.17, 18:19
      Gdzie - Mag
      Po co - Królowa mieczy

Jakiś gabinet, miejsce w którym przeprowadza się jakieś doświadczenia, coś się zmienia, przemienia.
      Skojarzyło mi się to z krioterapią, akupunkturą (ale za mało mieczy), laserem. Będą Cię kroić i upiększać smile
      • nagietek123 Re: Urodzinowa niespodzianka - zagadka 21.11.17, 21:49
        To jest miejsce, do którego zabiera Algarię jej córka: Król mieczy, 6 kielichów, Koło
        To jest cel wyjścia (wyjazdu) w to miejsce: 10 kielichów, 9 denarów, 10 denarów
        Przeciez nie do kasyna gry, bo nielegalne wink 9 denarów to zadbana kobieta, jakiś salon Wenus (jutro sama się w to miejsce wybieram).
    • inguszetia_2006 Re: Urodzinowa niespodzianka - zagadka 21.11.17, 22:04
      Witam
      8 buław. Szybko, gorąco i podróż. Labirynt, biuro podróży, dworzec autobusowy? A może masaż na jakimś fajnym łożu? 8 kijów skrzyżowanych - wyglądają jak stelażwink Łóżko chce ci kupić, zabrać w podroż, wymasować? Tak czy siak, fajnie masz!
      Pzdr.
      Ing
    • meda08 Re: Urodzinowa niespodzianka - zagadka 21.11.17, 22:50
      Gdzie 3 mieczy
      Po co- 5 buław
      Pewnie jest to miejsce gdzie będą ci robić jakieś cięcia,nakłucia cielesne. Po co , abyś była w centrum zainteresowania
      Wg mnie córka zaprosiła Cię na zabieg kosmetologiczny lub z medycyny estetycznej😀😘
    • meda08 Re: Urodzinowa niespodzianka - zagadka 21.11.17, 22:51
      No chyba ze tatuaż albo kolczyk w pępku😀?
      • kashaa_35 Re: Urodzinowa niespodzianka - zagadka 22.11.17, 05:24
        10 mieczy królowa buław, no to masaż albo extra fryzjer ...
    • caro-caro Re: Urodzinowa niespodzianka - zagadka 22.11.17, 21:41
      Oczywiste, że jeżeli to prezent urodzinowy, to musi być coś dla Ciebie i co powinno trafić w Twój gust. Wyciągnęłam Królową buław. Oj działo, się działo. Piękna, namiętna, przykuwająca uwagę... Przypuszczam, że córa zaserwowała Ci zabiegi upiększające, masaż rozgrzewający, nowa fryzura, makijaż i takie tam... Chyba, że poszłyście na gorące tańce: zumba, samba, a może tango 😊
    • algaria Odpowiedź 25.11.17, 17:03
      Zagadka była niewątpliwie trudna i wiadomo było że wstrzelić się w prawidłową odpowiedź było praktycznie niemożliwe ale.... jestem pod wielkim wrażeniem tego co pokazały karty i jak Wy świetnie odgadłyście otoczkę.
      Córka zabrała i zafundowała mi przedłużenie i zagęszczenie rzęs. Byłam w gabinecie kosmetycznym - niki, meda i nagietek trafiły miejsce. Dziewczyna oprócz rzęs zajmuje się makijażem permanentnym i microbladingiem - stąd te igły, miecze itp.
      Leżałam sobie na stole do masażu, pod kocykiem, było mi ciepło, w sumie czas mi szybko leciał choć trwało to około 2 godzin (Inga) i dziewczyna przedłużała mi rzęsy czyli starała się mnie upiększyć, bym przykuwała uwagę (caro) (choć przecież ideału się nie poprawia wink ) Rzęsy po zabiegu się wyczesuje więc kashaa też pośrednio trafiła.

Dziękuję za udział. W nagrodę mogę odpowiedzieć na jedno małe pytanie jeśli ktoś ma, albo coś innego w sensie przesłanie m, jakaś runa na rok, albo odpowiedź z kipperów
      • meda08 Re: Odpowiedź 25.11.17, 19:01
        cieszę się ze tak blisko byłam
        Za nagrodę dziekuje, wiele razy mi pomoglas😀
      • niki.ix Re: Odpowiedź 25.11.17, 20:25
        I jaki efekt? Mąż zauważył zmianę ?
        • kashaa_35 Re: Odpowiedź 26.11.17, 10:37
          Fajny prezent..😃Jak się sobie podobasz w nowych rzęsach..?
          • algaria Re: Odpowiedź 26.11.17, 13:05
            Sobie podobam, chciałam mieć, bo moje mam jasne i niewidoczne i.. podobno mam normalny rozmiar tych rzęs, a potrafię sobie nimi brwi łachotać wink
            Moja córka wygląda ślicznie, robi je od 2 lat, ale ona ma 21 lat. A ja czasem mam wrażenie czy za stara nie jestem na takie "zalotki". Dziewczyna, która mi zakładała ostatnio miała panią lat 70 na permanentny i rzęsy więc ja przy niej to młódka big_grin
        • algaria Re: Odpowiedź 26.11.17, 12:59
          Taaa wink On nie zauważył jak obcięłam włosy do łopatek na bardzo krótko coś a'la Twiggi, a Ty się pytasz o zauważenie dosztukowanych rzęsbig_grin

Efekt fajny, z początku wszystko mnie swędziało, drapało, drażniło, teraz jest ok. Trzeba to czesać, nie moczyć itp Założyłam rzęsy w pewnym celu i nie wiem czy ten cel spełniają, bo już raz usłyszałam "O Jezu, a ty co masz takie dziwne te oczy coś ci się stało?", na końcowy rezultat spełnienia roli poczekam aż wyjdę do większej ilości ludziwink
      • nagietek123 Re: Odpowiedź 29.11.17, 17:06
        Bardzo proszę o odpowiedz jak potoczą się losy znajomości z panem S.

tez przez moment myślałam o zagęszczaniu rzęs, ale efekty u przyjaciółki jakoś mnie odstraszają. One są jakies takie posklejane jakby źle wytuszowane. Pierwszy raz jak to zrobiła, to mi sie podobały te jej firanki - rzęsy, teraz juz dużo mniej... Bardzo mi się natomiast podobają jej kreski na powiekach i usta, ale wiem, że to bardzo boli i się nie skuszę. Wprawdzie pani smaruje jakimś żelem, ale mimo wszystko ból okropny - relacja przyjaciółki. Ja sobie zrobiłam zabieg o nazwie Bloomea - dwa razy, a w poniedziałek trzeci i ostatni. Efekt mi się podoba - bez stresu mogę patrzeć na siebie w lusterku i to w okularach wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka